ayucan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 in game nick Azshanar silaha 55 healing 15 agility 15 str crusader icy chill unholy +9 dmg +4 dmg demonslaying bracer a 9 stamina 9 str 7 stamina 7 str 5 int mana regen 22 healing power glove a 7 agi 5 str % 1 attack speed boot a 7 agi 7 sta cloak a +5 resist all 70 defense tailor cloak of warding flarecore mantle gloves robe mooncloth gloves robe boots argent shoulders enchantler malzeme + para ile yapilir lutfen malzemyi bana sormayin tailor craftlarida ayni mantikla yapilir pazarlik wardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 %99 kitlenir.. Insan yazar hangi server vs[signature][hline]Capn - 60 Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Hay oncekarakteri satiyorsun sandim ona gore yazi yazdim sonra 2. kez okuyunca kafam yerine geldi. saat 9:30 normaldir tabi.. Server : B.L / Alliance[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Azsh bence tek tek yazsan yanlarinda da fiyatlarini yazsan daha rahat eder okuyanlar.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Burda forumu okuyan herkez aynı server da oynamıyor. Sen hangi server dasın faction ne ?[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Saman Burning legion Syra LvL 53 Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 hatta tailor malzemelerine thottbot tan birde link versen.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar