Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

US -> v1.7.0

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Basin rep. rewardları pek hoş gelmedi bana. yani haftalarca kasıp exhalted olup itemları almaya değecek kadar hiç çoktan[signature][hline]...
Mesaj tarihi:
AB reward'lari caster'lar icin cok iyi.
ne var ki cok az rep geliyo kazaninca.
ayrica WSG'den cok daha hizli bi oyun donuyo onun icin cok zevkli.[signature][hline]Tulahr

[Bu mesaj riglous tarafından 14 Eylül 2005 05:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
arkadaslar cok güzel cekmissiniz hayırlı olsun fakat 2 sıra once soyledigim gibi nasıl nerden cektiniz soylerseniz benide mutlu edersiniz:([signature][hline]60 human rogue
lowbie warlock
Burning Legion
Mesaj tarihi:
Zul fena bir instance değil, okadar kapalı ve dar alandan sonra (MC gibi) ,açık havadar günlük güneşlik =P Orman içinde ilerliyor gibisiniz yanlız hertarafa gidemiyorsunuz zira timsahlar felan var lol. Rewardları okadar iyi değil, 3 boss aldık 1 . sini direk aldık, 2. sini 3. denemede , 3. sünü 2. denemede aldık. Savaşması çok zevkli ama loot u bir okadar kötü bossların. 2 bossdan epic craft item çıktı (STV de bir adadan 5 kadar quest alıyorsunuz bunların 3 ü class related) o epic itemları verip questi tamamladığınızda (ki sırf o item ı istese neyse, bisürü ıvırzıvır yanında bide reputation istiyor) size ayrı ayrı questlerde 2 mavi 1 tane mor item veriyor ödül olarak.

Bunların dışında 2 bossda dandik sayılabilecek mavi eşyalar düşürdü (1 tanesi set item caster ring düşürdü o fena değildi), son kestiğimiz boss 1h lil epic bir sword düşürdü görünüşü harika 80 armor +15 stamina +7 defence mi ne veriyordu bir onu beğendik zaten =P

Neyse girin görün bugün eylenin, çok noob bir takım almamaya çalışın bizim 20 kişinin çoğu MC profesyönelleriydi oyüzden çokda zorlanmadık zaten =)[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''

[Bu mesaj Darksun tarafından 14 Eylül 2005 08:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
birde aklıma gelmisken eu da oynuyorum us patch cekince bisi degisirmi?

us patchi bir siteden buldum ama hata veriyor siz nerden cektiginiz yazabilirseniz:))[signature][hline]60 human rogue
lowbie warlock
Burning Legion
Mesaj tarihi:
sifreyi yazıyorum yanlıs patch zart zurt fln diyo sonra normal ekrana donuyo normalde otomatik yüklüyordu herkesde bu problemmi var yoksa bendemi bendeyse ne yapmam lazım onu ogrenmek istiyorum:)[signature][hline]60 human rogue
lowbie warlock
Burning Legion
Mesaj tarihi:
ben evde degulum malesef :( normalde sifre yazinca girmesi lazim ama belki server patchlenip kapali iken oyle bir msg veriyor olabilir.bendede teast serverinda ayni orun oldu[signature][hline]LVL 59 human paladin burning legion
Guild - Buried Innocence

BL deki BRONZE BAR cınız :)
Mesaj tarihi:
Ben ezelden beri US clientla hem US hem EU da oynuyorum, sadece wtf dosyasındaki us yerini eu yazıyorsunuz okadar.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
Benim yaptığım US de patch çıktıktan sonra normal olarak patchlemek , EU dosyamada (farklı interface felan var) direk US dosyasını kopyalayıp yedeklediğim interface ve screenshot dosyasını değiştirmek oluyor. Yani bi yerden ayrı dosya alıp çekmiyorum pek =p[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
Var, 3 günmü ne lockout kalıyorsun.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
yeni instance'ın bossları için genel taktik hertürlü büyü bozma, büyü yaptırmama vb hareketlerinin kullanılması benim us forumlarında gördüğüm kadarı ile :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II
Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur)
Mesaj tarihi:
Benim en hoşuma giden şey çoğu elite mob un stun yemesi, hunter olarak durmadan concussive shot atıyorum bayağı iyi vuran moblar 4 saniye stun olunca hem healer rahatlıyor hem tank. Bosslar biraz acaip cidden , şuana kadar gördüğünüz hiçbir instance daki bosslara benzemiyor. Challenerlar bir hayvan yada yaratıkla alakalılar. Mesela ilk aldığımız boz yarasalarla bozmuştu kafayı, kendi yarasa formuna girdi felan , bisürü yarasa summon etti oda yetmedi 50% hp ye gelince süpriz yapmaya başlıyorlar, bu boss bat rider summon etti bu bat rider bizi havadan bombardımana felan tuttu çok zevkliydi =p

2. boss da 50% den sonra yılana dönüşmeyi tercih etti , yanlız anlamadığımız bir şekilde boss un çok kızarak chain lightning spell i yapar gibi nasıl 4-5 kişiye (ben dahil) 19k holly damage verdiğini anlamadık. Kurtulma şansınız pek olmuyor tabi neyazıkki =p

3. boss da warrior boss du bundada ilginç olan şey kapıştığınızda çevrede friendly ruhların spawn olması ve siz ölünce gelip sizi canlandırması. Böyle 10-15 tane ruh combat boyunca sizi diriltiyor =D bossda çok eylenceli zaten, durmadan *isim* i am watching you diye bağırıyor sonra eğer o şahıs agro verecek bişi yaparsa buna dalıyor. Her ölenin ardından büyüyor, bizi yere serdiğinde dev gibi bir troll olmuştu lol. Sonrada Ding! diyemi ne bağırdı , instance ın başka yerinden başka bir bossda buna gratz! diye bağırdı yarıldık gülmekten.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
  • Yeni Oluştur...