Yenerk85 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 yarin saat 12:00da zul guruba basliyoruz herkes gelsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Biz de Arathi Basini farmlamaya başlarız artık hehe.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Bu gidişle telefon hatlarını farmlarsınız. :)[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun [Bu mesaj OffChu tarafından 14 Eylül 2005 03:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Basin rep. rewardları pek hoş gelmedi bana. yani haftalarca kasıp exhalted olup itemları almaya değecek kadar hiç çoktan[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 AB reward'lari caster'lar icin cok iyi. ne var ki cok az rep geliyo kazaninca. ayrica WSG'den cok daha hizli bi oyun donuyo onun icin cok zevkli.[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 14 Eylül 2005 05:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kizilbaron Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bugün patch geldi... şuandada çekiyorum 10 mb indirilmiş durumda...(EU)[signature][hline]WoW EU - Warsong Tauren Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ya ben cekemedim otomatik cekmesi gerekmiyormu?[signature][hline]60 human rogue lowbie warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
husso Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ben cektim patchide serverlar gelmedi daha. dayanamiorumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kizilbaron Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 öğlen 12 de ancak gelir kendine (serverlar) benimkide bitti...[signature][hline]WoW EU - Warsong Tauren Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 arkadaslar cok güzel cekmissiniz hayırlı olsun fakat 2 sıra once soyledigim gibi nasıl nerden cektiniz soylerseniz benide mutlu edersiniz:([signature][hline]60 human rogue lowbie warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 katiliyorum :)[signature][hline]LVL 59 human paladin burning legion Guild - Buried Innocence BL deki BRONZE BAR cınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Zul fena bir instance değil, okadar kapalı ve dar alandan sonra (MC gibi) ,açık havadar günlük güneşlik =P Orman içinde ilerliyor gibisiniz yanlız hertarafa gidemiyorsunuz zira timsahlar felan var lol. Rewardları okadar iyi değil, 3 boss aldık 1 . sini direk aldık, 2. sini 3. denemede , 3. sünü 2. denemede aldık. Savaşması çok zevkli ama loot u bir okadar kötü bossların. 2 bossdan epic craft item çıktı (STV de bir adadan 5 kadar quest alıyorsunuz bunların 3 ü class related) o epic itemları verip questi tamamladığınızda (ki sırf o item ı istese neyse, bisürü ıvırzıvır yanında bide reputation istiyor) size ayrı ayrı questlerde 2 mavi 1 tane mor item veriyor ödül olarak. Bunların dışında 2 bossda dandik sayılabilecek mavi eşyalar düşürdü (1 tanesi set item caster ring düşürdü o fena değildi), son kestiğimiz boss 1h lil epic bir sword düşürdü görünüşü harika 80 armor +15 stamina +7 defence mi ne veriyordu bir onu beğendik zaten =P Neyse girin görün bugün eylenin, çok noob bir takım almamaya çalışın bizim 20 kişinin çoğu MC profesyönelleriydi oyüzden çokda zorlanmadık zaten =)[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' [Bu mesaj Darksun tarafından 14 Eylül 2005 08:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 birde aklıma gelmisken eu da oynuyorum us patch cekince bisi degisirmi? us patchi bir siteden buldum ama hata veriyor siz nerden cektiginiz yazabilirseniz:))[signature][hline]60 human rogue lowbie warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 fileplanette var us patchide eu lazim bize yanilmiyorsam[signature][hline]LVL 59 human paladin burning legion Guild - Buried Innocence BL deki BRONZE BAR cınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 sifreyi yazıyorum yanlıs patch zart zurt fln diyo sonra normal ekrana donuyo normalde otomatik yüklüyordu herkesde bu problemmi var yoksa bendemi bendeyse ne yapmam lazım onu ogrenmek istiyorum:)[signature][hline]60 human rogue lowbie warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ben evde degulum malesef :( normalde sifre yazinca girmesi lazim ama belki server patchlenip kapali iken oyle bir msg veriyor olabilir.bendede teast serverinda ayni orun oldu[signature][hline]LVL 59 human paladin burning legion Guild - Buried Innocence BL deki BRONZE BAR cınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Ben ezelden beri US clientla hem US hem EU da oynuyorum, sadece wtf dosyasındaki us yerini eu yazıyorsunuz okadar.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 peki cekebilecegim bir site ve nasıl apply edebilecegimi anlatabilirmisin ozelden veya burda?[signature][hline]Burning Legion SUXX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Benim yaptığım US de patch çıktıktan sonra normal olarak patchlemek , EU dosyamada (farklı interface felan var) direk US dosyasını kopyalayıp yedeklediğim interface ve screenshot dosyasını değiştirmek oluyor. Yani bi yerden ayrı dosya alıp çekmiyorum pek =p[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kizilbaron Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 oyuna girerken zaten downloader dosyasını çekiyor... downloader programı sayesinde sende dosyayı indiriyorun...[signature][hline]WoW EU - Warsong Tauren Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Ya sormayi unuttum zul da instance save var mi ?[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Var, 3 günmü ne lockout kalıyorsun.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 yine mage ye bişi yok :D insan bi armor icon değişir..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 yeni instance'ın bossları için genel taktik hertürlü büyü bozma, büyü yaptırmama vb hareketlerinin kullanılması benim us forumlarında gördüğüm kadarı ile :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Benim en hoşuma giden şey çoğu elite mob un stun yemesi, hunter olarak durmadan concussive shot atıyorum bayağı iyi vuran moblar 4 saniye stun olunca hem healer rahatlıyor hem tank. Bosslar biraz acaip cidden , şuana kadar gördüğünüz hiçbir instance daki bosslara benzemiyor. Challenerlar bir hayvan yada yaratıkla alakalılar. Mesela ilk aldığımız boz yarasalarla bozmuştu kafayı, kendi yarasa formuna girdi felan , bisürü yarasa summon etti oda yetmedi 50% hp ye gelince süpriz yapmaya başlıyorlar, bu boss bat rider summon etti bu bat rider bizi havadan bombardımana felan tuttu çok zevkliydi =p 2. boss da 50% den sonra yılana dönüşmeyi tercih etti , yanlız anlamadığımız bir şekilde boss un çok kızarak chain lightning spell i yapar gibi nasıl 4-5 kişiye (ben dahil) 19k holly damage verdiğini anlamadık. Kurtulma şansınız pek olmuyor tabi neyazıkki =p 3. boss da warrior boss du bundada ilginç olan şey kapıştığınızda çevrede friendly ruhların spawn olması ve siz ölünce gelip sizi canlandırması. Böyle 10-15 tane ruh combat boyunca sizi diriltiyor =D bossda çok eylenceli zaten, durmadan *isim* i am watching you diye bağırıyor sonra eğer o şahıs agro verecek bişi yaparsa buna dalıyor. Her ölenin ardından büyüyor, bizi yere serdiğinde dev gibi bir troll olmuştu lol. Sonrada Ding! diyemi ne bağırdı , instance ın başka yerinden başka bir bossda buna gratz! diye bağırdı yarıldık gülmekten.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar