Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 7 telli gitar şarkılarını 6 ya nasıl uyarlarım? Korn un şarkıların hepsi 7 telli bazılarını uyarlıyorum da belli bi yönetmi var mı ya yoksa bi tane de 7 telli gitarmı alıcaz[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 akorlarin 2. 3. versiyonlari vardir, daha ince cikar sesleri. eger onlarla calarsan, 7. teli 6. telde calarken rahat edersin gecislerde.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 falla gitar akorlarını basa uyguladığın yöntemi diyeseim var ama bilgim yok tam[signature][hline]:utaniem: Hadi ben aptalım...eğlendir beni...:utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 C drop sanırım 7. tele uyuyordu yanlış hatırlamıyorsam :) Kornun şarkıları C drop a uyması lazım![signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigneur Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 tek telini kopar al sana 6 telli :P[signature][hline]Kontrolsüz güç, Güç değildir! Peki o zaman nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 7 telli gitarlarda genelde üst tel B'dir. korn'un şarkılarını bilmiyorum. alt telleri kullanmıcam diyosan üst 3 teli falan B E A olarak tune edebilirsin, birebir aynı sesi almak için. ancak daha kalın tel kullansan iyi olur.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 transpoze mi diyolardı bu olaya?[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR? Roberha TEMO(½) -Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Bazı şarkılarını direk göründüğü gibi çalabilirsin sadece ton farkeder. Korn A dan başlıyarak akortluyo. Üstteki arkadaşın dediği gibi üst teli A ya ayarlayıp kullanabilirsin tabi en alt tel gidiyo o zaman bi de gitarın floyd roseluysa biraz sıkıntı yaratabilir. Onun dışında guitar pro da transpoze özelliği var. Giriyosun özelliklere , gitar akortunu 7 telliden 6 telli standarta çeviriyosun transpoze ediyimmi diye sorunca evet diyosun çeviriyo sana. Ama bazen bazı notalar kayboluyo o akort ssistemi içinde olmadıkları için. Ama mesela ben Another Brick in the wall u falan öyle çalıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 oo o guitar pro olayı iyiymiş sağolasın[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Gereken herşey söylenmiş. 7 telli gibi yapmak için geriye akord edeceksen 12 numara gibi bir kalınlık seni anca kurtaracaktır. Dedikleri gibide tremolo kullanıyorsan ona da ayar çekmen gerekicek. Ayrıca saptaki gerilimden banane abi diyerek 7 telli takımı alıp ilk 6 sını takabilirsin de. 7 telli nin 1. teli bildiğin gibi değil, kalın. Bunun için özel dizayn edilmiş bariton gitarlarda mevcut. Hemen her önde giden markanın vardır bariton u.[signature][hline][b]Love is a sensation caused by temptation when a guy sticks his location in a girls destination 2 increase the population of the worlds generation...did you understand my explanation or do you need a demonstration??[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bence gitarı zorlayacağına şarkıyı transpoze et. hatta gerekirse bir oktav inceden çal, aradaki ses farkını da prosesör ile kaldırabilirsin.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar