iLoveu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 FATAL:The sphere.INI file is corrupt or missing CRITICAL:Exception code=0c0000005, addr=0b81b0, in g_VerData.Load FATAL:Server terminated by error -3! Bu hata nedir?[signature][hline]Nick : Nym Lvl : 6x Class : Blade Master Clan : E†erN¡†y NP : 42xxx Server : Diez Nation : EL-Morad
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 mul dosyalarının okuttugun yeri kontrol et ini den[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog
iLoveu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Zaten sorun orda onları okuttugum yere atıyorum bu hatayı verıyor.Normalde hayatımda ilk defa gordugum bişi :)[signature][hline]Nick : Nym Lvl : 6x Class : Blade Master Clan : E†erN¡†y NP : 42xxx Server : Diez Nation : EL-Morad
cacan3 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 sphere.ini yi aç ordaki işte bütün dosyaların yolları vardır hepsiini tektek kontrol et belki uonun içinden mul dosyasını silmiş olabilirsin dalginligina gelmiş olabilir dosya yollarını kontrol et
iLoveu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Bakın sımdı. MulFiles=C:Sphereuo boyle yaptım.Ama uo nun ıcıne de gereken tum dosyalarını attım.(// map0.mul, statics0.mul, staidx0.mul, multi.mul, multi.idx // hues.mul, verdata.mul (if you have one), and tiledata.mul) Sonra calısmadı bu dosya ları sıldım server calısıyor.ama bu seferde player hareket etmıyor cozemedım :([signature][hline]Nick : Nym Lvl : 6x Class : Blade Master Clan : E†erN¡†y NP : 42xxx Server : Diez Nation : EL-Morad
cacan3 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ya kardeş varsa uo cdin c:/programfiles a kur adam gibi sora tekrar ver dizinleri vardır birşey dosyalarda dediğimi yap çalışacaktır
iLoveu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Ya anlamadıgım şimdi.Ben Sphere nin içine Ultima Online diye bir klasör acıyorum içine.map0.mul, statics0.mul, staidx0.mul, multi.mul, multi.idx,hues.mul, verdata.mul.Bunları atıyorum ve sphere.ini de "MulFiles=C:SphereUltima Online" diye belirtiyorum ve sphere.exe yi calıstırıyorum " FATAL:The sphere.INI file is corrupt or missing CRITICAL:Exception code=0c0000005, addr=0a96b0, in g_VerData.Load FATAL:Server terminated by error -3!" bu hatayı alıyorum nerede hata yapıyorum.Hata oldugunu sanmıyorum ve daha onceden server acıp kapattıgım oldu boyle bir hata ile ilk defa karsılastım.[signature][hline]Nick : Nym Lvl : 6x Class : Blade Master Clan : E†erN¡†y NP : 42xxx Server : Diez Nation : EL-Morad
iLoveu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Kimse cevaplamayacakmı?[signature][hline]Nick : Nym Lvl : 6x Class : Blade Master Clan : E†erN¡†y NP : 42xxx Server : Diez Nation : EL-Morad
cacan3 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 lam hatayı baita yapıyon zaten :D bak dediklerimi tektek yap tamamı doru olacak ... 1) sphere klasörünün içindeki ultimaonline cdsinden yükledin onla ilgili herşeyi sil sadece sphere için gerekenler kalsın 2)git denetim masası program kaldırdan uoyu sil 3)tekrar yükle yüklücen yer c:/programfiles/uo olarak 4)sphere.iniye gir ve doru yani c:/programfiles/ uo olarak yükledin yolları ver olacaktir aga sen git spherenin içine onları koy hangi akla mantık ya 4 adımı uygula olmassa sende bir sorun var ozaman :)
Debian Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 FATAL:The sphere.INI file is corrupt or missing Görüldüğü gibi mul dan falan bahsetmiyo arkadaşım sphere.ini halinde ise uzantısını .INI olarak değiştirirsen problem kalmıyacaktır. Windows ta büyük küçük harf problem olmamasına rağmen binary lerin yorumlama tarzları linux a göre ayarlanmış olabiliyor.
Öne çıkan mesajlar