Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server Çalıştırma İle İlgili

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
FATAL:The sphere.INI file is corrupt or missing
CRITICAL:Exception code=0c0000005, addr=0b81b0, in g_VerData.Load
FATAL:Server terminated by error -3!

Bu hata nedir?[signature][hline]Nick : Nym
Lvl : 6x
Class : Blade Master
Clan : E†erN¡†y
NP : 42xxx
Server : Diez
Nation : EL-Morad
Mesaj tarihi:
Zaten sorun orda onları okuttugum yere atıyorum bu hatayı verıyor.Normalde hayatımda ilk defa gordugum bişi :)[signature][hline]Nick : Nym
Mesaj tarihi:
sphere.ini yi aç ordaki işte bütün dosyaların yolları vardır hepsiini tektek kontrol et belki uonun içinden mul dosyasını silmiş olabilirsin dalginligina gelmiş olabilir dosya yollarını kontrol et
Mesaj tarihi:
Bakın sımdı.

MulFiles=C:Sphereuo

boyle yaptım.Ama uo nun ıcıne de gereken tum dosyalarını attım.(// map0.mul, statics0.mul, staidx0.mul, multi.mul, multi.idx
// hues.mul, verdata.mul (if you have one), and tiledata.mul)

Sonra calısmadı bu dosya ları sıldım server calısıyor.ama bu seferde player hareket etmıyor cozemedım :([signature][hline]Nick : Nym
Mesaj tarihi:
Ya anlamadıgım şimdi.Ben Sphere nin içine Ultima Online diye bir klasör acıyorum içine.map0.mul, statics0.mul, staidx0.mul, multi.mul, multi.idx,hues.mul, verdata.mul.Bunları atıyorum ve sphere.ini de "MulFiles=C:SphereUltima Online" diye belirtiyorum ve sphere.exe yi calıstırıyorum

"
FATAL:The sphere.INI file is corrupt or missing
CRITICAL:Exception code=0c0000005, addr=0a96b0, in g_VerData.Load
FATAL:Server terminated by error -3!"

bu hatayı alıyorum nerede hata yapıyorum.Hata oldugunu sanmıyorum ve daha onceden server acıp kapattıgım oldu boyle bir hata ile ilk defa karsılastım.[signature][hline]Nick : Nym
Mesaj tarihi:
lam hatayı baita yapıyon zaten :D bak dediklerimi tektek yap tamamı doru olacak ...

1) sphere klasörünün içindeki ultimaonline cdsinden yükledin onla ilgili herşeyi sil sadece sphere için gerekenler kalsın
2)git denetim masası program kaldırdan uoyu sil
3)tekrar yükle yüklücen yer c:/programfiles/uo olarak
4)sphere.iniye gir ve doru yani c:/programfiles/ uo olarak yükledin yolları ver olacaktir

aga sen git spherenin içine onları koy hangi akla mantık ya 4 adımı uygula olmassa sende bir sorun var ozaman :)
Mesaj tarihi:
FATAL:The sphere.INI file is corrupt or missing Görüldüğü gibi mul dan falan bahsetmiyo arkadaşım sphere.ini halinde ise uzantısını .INI olarak değiştirirsen problem kalmıyacaktır. Windows ta büyük küçük harf problem olmamasına rağmen binary lerin yorumlama tarzları linux a göre ayarlanmış olabiliyor.
  • Yeni Oluştur...