emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 royal cafe bar da canli muzik esliginde super bi ortam ben gidicem patiler gelen varsa buyursun arkadasimizin biri cok guzel soyluyor ben hayran kalmistim hade kolay gelsin hepinize[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ne zman gidiosun?[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 orda ben canlı müzik yapıyodum 6 ay önce. özel sebepler yüzünden gelmem. :P başka yer olursa gelirim.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 hehe:D aga sen bi yerde cal biz seni dinleriz onda da varım ben.[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 eğer buluşma yapıcaksak daha açıklayıcı bilgiler yazsak :d nerede mesela bu yer nedir ne değildir gibi. ???[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 hüsmen bi açıklama yap abi millet beklio hadi jnm.[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ya maksat birlikte olmak. bu bnm bahsettigim yer kadikoyedeki rexx sinemasinin sokaginda canli muzik yapan bi mekan bnm niyetim bu aksam gitmek cunku melik arkadasimiz yarin antepe gidiyor uni icin,gitmeden son bi eglence maksatinda[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ayy jnm yaw jmm:-) eet beyler bayanlar yarın gazi ayıntapa gidecem,bi 50 gün çok özleyecem burayı gelen varsa isim sölesin,şöle bi buluşak kaynaşak son günde.eğleniriz akşam akşam,kafası bozuk olanlarda bi nefes alır..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) [Bu mesaj malik tarafından 12 Eylül 2005 19:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Anifisal raki en balik yapıyoz oke.[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 40 Duelist-mxo Helcaraxe lvl 14 troll Hunter-wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 arkadaslar ne rakisi yaw :P tamam onunda yeri farkli ama bizim melik hoslasmaz =) bu aksam saat 22.00 da royal cafe&bar da eglenmek isteyen varsa basta bi msn adresime eklesinde yabancilik cekmeyelim :p [email protected] isimde verin bi zahmet melik kafadan geliyo zaten istanbuldan giden o bu arada alman usulu oldugnu unutmayin =) ogrenciyiz :P[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ayy bu çocuk çok tatlı ayoll:) kim gelio la şimdi ellerini kaldırsın?[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 kimse gelmek istemiyor galiba malik napalim biz gidelim mi gitmeyelim mi sen karar ver ne istiyorsan onu yapalim nasil degerlendirmek istiyorsan oyle...[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bilmiorum abi sen bilirsin....bostancı sahilde olabilir,bilmiorum kadıköyde olabilir[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) [Bu mesaj malik tarafından 12 Eylül 2005 21:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ben uzaktayım ^^ bi kaç gün önceden haber verilir böyle şeyler :P hiç haberim yoktu şimdi çık para al kadıköye git uzun iş :D size ii eğlenceler güle güle istanbul diyin hatta hatun düşürün bin bir türlü rezilllik yaparak nasıl olsa malik gidiyorsun her türlü rezilliği yap son gece ^^[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 yani bu günün işini sölüosun[signature][hline]Anubis a.k.a b@p k3nk Andoria *!returns* Ben Ben2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 gremlin - smolafein - ben ve de 15465415 kişi olarak yaz boyunca(özellikle de dershane döneminde) her gün royaldeydik her hafta bir kere royalde oluruz aslında ortam o kadar güzel degildir, pahalıdır nispeten ama nargile + alkol, ve daha bir sürü şeyinden dolayı gidilesi mekandır[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Helcaraxe, 12 Eylül 2005 19:56 tarihinde demiş ki: Anifisal raki en balik yapıyoz oke. gelen de oke gelmeyen de oke[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 arkadaslar bu seferinde organizasyon bozuluklugu oldu ,bide cok ani bir karardi bu isi arkadasimin dedigi gibi onceden soylemek lazim bu arada bi arkadasimda royali tam anlatmis ama mekanin ic guzelligi ve ozelliklede balkon kismi ve koltuklari bence cok sekil ve canli muzikle birlikte nargile+ alkol yasanmasi gereken seyler hade hepiize kolay gelsin bu bulusmayi yapalim ekmeyin ...[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ula gidiorum antepe bu akşam ben katılamıorum bari sizinki yalan olmasın.. olacaksada ii eğlenceler size..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Mantar, 13 Eylül 2005 01:03 tarihinde demiş ki: said: Helcaraxe, 12 Eylül 2005 19:56 tarihinde demiş ki: Anifisal raki en balik yapıyoz oke. gelen de oke gelmeyen de oke gelmessen darılım oke gelirsende oke darılsamda oke[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 okke.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar