Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Royalde bulusalim..

emre2372

Öne çıkan mesajlar

eğer buluşma yapıcaksak daha açıklayıcı bilgiler yazsak :d nerede mesela bu yer nedir ne değildir gibi. ???[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

ya maksat birlikte olmak. bu bnm bahsettigim yer kadikoyedeki rexx sinemasinin sokaginda canli muzik yapan bi mekan bnm niyetim bu aksam gitmek cunku melik arkadasimiz yarin antepe gidiyor uni icin,gitmeden son bi eglence maksatinda[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin....
Sosyal ağlarda paylaş

ayy jnm yaw jmm:-)
eet beyler bayanlar yarın gazi ayıntapa gidecem,bi 50 gün çok özleyecem burayı gelen varsa isim sölesin,şöle bi buluşak kaynaşak son günde.eğleniriz akşam akşam,kafası bozuk olanlarda bi nefes alır..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset)

[Bu mesaj malik tarafından 12 Eylül 2005 19:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar ne rakisi yaw :P
tamam onunda yeri farkli ama bizim melik hoslasmaz =)
bu aksam saat 22.00 da royal cafe&bar da eglenmek isteyen varsa basta bi msn adresime eklesinde yabancilik cekmeyelim :p [email protected] isimde verin bi zahmet melik kafadan geliyo zaten istanbuldan giden o bu arada alman usulu oldugnu unutmayin =) ogrenciyiz :P[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin....
Sosyal ağlarda paylaş

ben uzaktayım ^^ bi kaç gün önceden haber verilir böyle şeyler :P hiç haberim yoktu şimdi çık para al kadıköye git uzun iş :D size ii eğlenceler güle güle istanbul diyin hatta hatun düşürün bin bir türlü rezilllik yaparak nasıl olsa malik gidiyorsun her türlü rezilliği yap son gece ^^[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

gremlin - smolafein - ben

ve de 15465415 kişi olarak yaz boyunca(özellikle de dershane döneminde) her gün royaldeydik

her hafta bir kere royalde oluruz

aslında ortam o kadar güzel degildir, pahalıdır nispeten ama nargile + alkol, ve daha bir sürü şeyinden dolayı gidilesi mekandır[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar bu seferinde organizasyon bozuluklugu oldu ,bide cok ani bir karardi bu isi arkadasimin dedigi gibi onceden soylemek lazim bu arada bi arkadasimda royali tam anlatmis ama mekanin ic guzelligi ve ozelliklede balkon kismi ve koltuklari bence cok sekil ve canli muzikle birlikte nargile+ alkol yasanmasi gereken seyler hade hepiize kolay gelsin bu bulusmayi yapalim ekmeyin ...[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...