Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne izliyoruz Ne okuyoruz

SenariouS

Öne çıkan mesajlar

su an takip ettigim animeler:
- Gundam Seed Destiny (en sevdigim anime olma yolunda hizla ilerliyor)
- Naruto
- Bleach
- One Piece
- Prince of Tennis
- Elfen Lied (ingilizce alt yazisini ariyodum ama yanlislikla fransizcasini cekmisim' elimden geldigince anlamaya calisiyorum sadece dinleyerek. Japoncam bayaa ilerlemis sabah-ogle-aksam anime seyrede seyrede) :D

yine su an takip ettigim mangalar:
- Gravitation
- Gamerz Heaven
- xxx Holic
- Tsubasa
- DNAngel
- Fake
- Girl Got Game
- legal Drug
- Immortal Rain
- Model
- Princess Ai
- Angel Sanctuary
- the Ring
Sosyal ağlarda paylaş

Naruto ve Trinity Blood izliyorum ve Wild Striker'ın artık çıkmasını bekliyorum. Adamlarda haftalar oldu tık yok...

Ne okuyorum?
Naruto, Elfen Lied ve Full Metal Alchemist okuyorum aralıklı olarak. Ayashi No Ceres ile Berserk'e başlamak istiyorum aslında ama çok biliyormuşum gibi web sitesi yapmaya başladım... Zaman kalmadı...[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için;

Mail: [email protected]
MSN: [email protected]

Takaslık ve satılık...
Sosyal ağlarda paylaş

Gundam wing : Karakter dizanyı üzerinde biraz daha kafa yorulsa birde elemanların seed de olduğu gibi yüze zoom mimi
kleri olsa pek fena bir anime olmayacakmış (amam şimdide kötü değil) ama şu Tallgeese kullanan eleman (Zechs) nasıl bir karizmadır anlayamadım gitti. Tavsiye edermiyim durun bi bitiripte söyleyeyim[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

eger once Gundam Seed & Seed Destiny'yi izlediysen muhtemelen etmezsin.
ben once Wing'i gorup Seed'e sonra basladigim icin kotu gelmedi. ama Seed'den sonra eger eski bi Gundam serisini izlersem kesmiyo. G Gundam haric, cunku onun yeri ozel. izledigim ilk Gundam Serisiydi. ayrica Domon'un poposuda anime dunyasinin en tas poposuydu! :-) wiieeeeee
ama Zechs harbi harika bi karakter ya. Duo ve Trowa'dan sonra en sevdigim oydu.
[signature][hline]"hepiniz aynisiniz! ben luna parka gidiyorum!!" - Mortal Kombat (Turkce Super-Dublaj)

[Bu mesaj Kleo tarafından 15 Temmuz 2005 09:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Revolutionary Girl Utena Movie... TV bölümlerinin inmesini bekliyorum şu sıralar... Record Of Lodoss War OVA (Yüzüklerin Efendisi'ni andırıyor...) yeni bitti... Dün akşam da Kimi Ga Nozomu Eien'i seyrettim... (Türk filmi gibiydi, acılar içinde olmayan tek bir kahraman bulamadım, suçlayacak adam bulup rahatlayamadım da, ne dramaydı be, Ayashi No Ceres'i iyi solladı...)[signature][hline]Konohamaru: You! Old, stupid geezer! Why did you die?! / Seni salak, yaşlı moruk! Niye geberip gittin haa!? Böhüüühüüü!!! *GAI&LEE*
Sosyal ağlarda paylaş

yakın zamanda seyrettiklerim:

Slam Dunk OVA ları seyrettim, gülmekten yarıldım
buzzer Beater serisini seyretmiştim, o da basketbol animesi diyebiliriz ama bunun yanında çok sönük kalıyor bea
He is My Master seyrediyorum: sıradan bir ecchi işte, daha 2. bölümden fill-in lere başladılar. ama belki ileride güzelleşir
Ichigo 100%: mangası çok tatlıydı, hatırına animesini de seyrediyorum

okuduklarım:

Berserk: anime sonrası chapterları bitirdim, şimdi ilk bölümleri okuyorum
Death Note okuyorum arada: ama çok sarmadı nedense, tavsiye eder misiniz? çok seveni var gerçi
Akira: 6 volume birden bitirdim, filmini sevene-sevmeyene tavsiye ederim[signature][hline]Hello my friend, let's trade
Gheed

Anime listem
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
seyrettiklerim:
Gungrave: daha başında sayılırım, dostluk, sevgi, fedakarlık ve ölümüne silahlı düello sahneleri 8) beğendim
Trinity Blood: buna başlamıştım ama devamı gelmemişti, şimdi zaman buldukça izliyorum
Diğerleri aynen devam tabi

okuduklarım
Busoi Renkin: yeni bir manga, Kenshin'in mangakası tarafından yapılmış. Çok süper değil ama idare ediyor işte.[signature][hline]Hello my friend, let's trade
Gheed

Anime listem
Sosyal ağlarda paylaş

Seyrettiklerim :
Yu Yu Hakusho - Ghost Files
ve tekrar - Trigun

Cıktıkca Okuduklarım :
Naruto
HxH
Bleach
Dangu
Negima
TeamMedicalDragon
Basilisk
Angel Densetsu
Hajime ippo

Bulsamda okusam dediklerim :)
One Piece
Berserk 27 den sonrası
20th Century Boys Vol 15 ten sonrası
xxxHolic
Sosyal ağlarda paylaş

Dragon ball'a çok sarmış bulunmaktayım.Fantastic kurgusu,eğlenceli diyaloglarıyla insanı koparmaya yetiyor.çizimleri de ayrı bir muhteşem.cowboy bebop,metropolis,memories,tokyo godfather filmlerini izledim. cowboy bebop ı ayrıca takip adiyorum.Rockman in vardı bir ara ondan birkaç bölüm izledim ancak dağıldı.
manga olarak elime gelen herşeyi okurum. bir ara Marvel ın manga çizimlerini biriktiriyordum.ghost in the shell i izlemek istiyorum ancak indiremedim daha...Dragon ball seven arkadaşlarla elimdeki bölümleri v.s. yi paylaşabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Honey & Clover izleyerek gülme krizine filan giriyorum.
Ayrıca izlediğim her bölümün ardından, bütün animeyi Chobits'e benzettiğim için utaniem. İkisi de birbirinden -gerçekten- çok farklı. Aradaki tek ortak nokta, Honey & Clover'daki Mayama ile Chobits'teki Hideki'yi seslendiren adamın aynı kişi olması (severim keratayı).[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki:
or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...