Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gecici dövme

Albatros

Öne çıkan mesajlar

said:
Emaleth, 28 May 2003 10:37 tarihinde demiş ki:
said:
slayerrr, 27 May 2003 21:14 tarihinde demiş ki:
emaleth ben bacagıma buz mavısı ve beyaz artı bıraz acık kan rengı karısımında bır melek ellerı ve ayaklarından kelepceli yaptırcam 200$ a anlastık bı dovmecıyle buzz mavısı flm baya pahalıymıs ondan fakat bıldıgın bır yer varsa tavsıye edermısın cok cıddıyım saka flm degıl özelden bana cvp yazarsan sevinrim ilgilenirsen cok makbule gecer. +18 degilim bizimkiler de bisey demior .

pentagram erhan'ı tavsiye ederim. güzel çalışıyor o, bir sürü dövmesini gördüm, gaaayet şahaneler. benim en sonuncuyu da o yaptı.
yannız 18 yaşından önce yapmıyolar benim bildiğim, annenlerden imzalı kağıt filan isteyebilir :)
ben yine de en az 18-20 olana kadar bekleyin derim, şaka diil bu iş...

hImm sağol
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
eski pentagram dükkanının (akmardaki, kapandı..) karşısındaki dükkanda da dövme yapılmaktadır. hatta o erhana dövme işlerini öğreten kişi olmakta. baya da güzel yapmakta
kalıcı dövme yaptıracaksanız tavsiye ederim.. geçici dövme için mekan pek önemli değil herkes aynı şeyi yapıyo..
ayrıca güzel durmuyo geçici dövme. pek tavsiye etmem..[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me
Bonecrusher, 08 July 2003 00:25 tarihinde demiş ki:
Petek Dinçöz bir lamerdir mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeamoN, 27 May 2003 21:30 tarihinde demiş ki:
abi dövme bir türk kültürüdür yüzyıllardır türkler dövbme taşır ve müslümanlılla bunu değiştirmediler ozman bu çağımızın yalanlarından biri zaten akp yi secen toplumdan nolur ki ![hline]POPÇULAR DIŞARI !!

Dövme Türk kültürü değildir sadece.
Ceasar (aman SEZAR işte yanlış yazdım) zamanında suçlulara utansınlar diye yaparlarmış.tabi aç sezar dünyayı ele geçirmeye çalışınca askerler barbarlarla karşılaşmış (ehhe tam detaylarını bilmiyorum da dün gece history channel'da vardı dövme belgeseli). bu barbarlar için dövme onur simgesiymiş.
sezar'ın askerleri düşmanın cesaretine ve vahşiliğine özendiğinden dövme yaptırmışlar.
hristiyanlık zamanında dövmenin vücudun saflığını bozduğu gerekçesiyle yasaklanmış ama millet gizli gizli haç dövmesi falan yaptırıyomuş.
milattan önce bilmem kaç yılında güney amerikadaki kabilelerin kendine özgü dövmeleri varmış (odun isiyle yapılıyormuş)
ha bi de caponlar (ya da çinliler artık. hatırlamıyorum) sırtlarına falan kocaman ve rengarenk ejderha & çiçek (gerçekten çok etkili bi kombinasyon :)) dövmeleri yaptırırmış.

burdan sonra sıkılıp kapattım tv'yi Türklerden bahsetmediler o yüzden bilmiyorum ama birbiriyle alakasız toplumların farklı dövme kültürleri varmış.[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki:
skini göremedim..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...