Bert Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Ve aracın Özellikleri : Standard Features * 250-hp 3.0-liter 6-cylinder boxer engine * 219 lb-ft of torque at 4,200 rpm * Symmetrical All-Wheel Drive * Leather-trimmed upholstery * 3-stage heated front seats * 9-speaker premium audio system with subwoofer, 6-disc in-dash CD changer and MP3 compatibility * Multifunction screen displaying audio system information, clock, ambient temperature and trip computer * 3rd-row seats with 50/50-split flat-folding seatbacks * Rear-cabin air conditioner with control for 4-speed fan * Cargo-area-concealed under-floor storage compartments * Power tilt/sliding-glass moonroof Rear-seat DVD Entertainment System Package (Optional $1800) * Rear-seat DVD entertainment system with 9" widescreen format. * Two wireless headsets * Wireless remote and auxiliary input for game console or portable MP3 player Navigation Package (Optional $2000) * Touch-screen GPS navigation system * Multifunction screen displaying navigation system information, audio system information, trip computer functions, maintenance intervals, controls for various vehicle settings, calendar, calculator and memo-taking function. Rear-seat DVD Entertainment System and Navigation Package (Optional $3800) * Rear-seat DVD entertainment system with 9" widescreen format. * Two wireless headsets * Wireless remote and auxiliary input for game console or portable MP3 player * Touch-screen GPS navigation system * Multifunction screen displaying navigation system information, audio system information, trip computer functions, maintenance intervals, controls for various vehicle settings, calendar, calculator and memo-taking function. Video input from rear-seat DVD entertainment system may also be displayed (if vehicle is in Park).[signature][hline]
Dela Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 İGRENC! O FARLAR NE OYLE![signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im
Arden Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Rezalet resmen ön farklar porche cayenne özentisi subarı bence imopreza gibi arabalara dvm etsin siçmasın pls[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Bert Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 pardon ama sadece far a bakarak yorum yapmayın bence :)[signature][hline]
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 allah subaruda belli bi tasarım anlayışı belirledi demek yeni imprezza nın önüne çok benzio.arkası nı ise startez kamyonete benzettim ben:Dama için 10 numara olmuş.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/ [Bu mesaj ReDDoG tarafından 12 Eylül 2005 17:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ben hiç begenmedim arabanın göruntusunu..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 yaw ben cok begendim super olmus yani benim gibi 4*4 e karsi adami bile cezbetti[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Ölümüne SUBARU.. Çok çirkin olmuş, Ön panjur alfaya,farlar micraya,c stunu bmw ye benzemiş sanki. Dedim o kadar beni alın disaynır diye :( Edit:Yeni impreza güzel ama merak etmeyin. [Bu mesaj Buzi tarafından 12 Eylül 2005 19:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ilk defa bir subaru arabasi hosuma gitti.hele ici mukemmel olmus.[signature][hline]Who can explain?
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 iyide gerçekten saçmalamışlar,arka farlarda alfa romeo bariz yani,hatta altındaki ince küçük farlar bile alfadan,herşeyi geçtim kokpit,gösterge ler falan alfa.oO[signature][hline]Buzi HatalıysamReport me
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 çakma 4x4 içi de diğerlerine benzemiyim diye zorlama olmuş ama güzel yine de.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Padishah Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 cok guzel olmus fıyat bılgısı varmı
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Ön cayenne arka alfa 166[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 kesinlikle önü çok tipsiz olmuş. arkası idare ederde önü biraz tipsiz. fakat genede subaru değilmi :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 önü kötü[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Mino Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Motoru süper aynı şeyi kasaya diyemeyeceğim yalnız. Alfa'nın tasarımcısı Subaru'ya geçtiği için esinlenmeler normal sanki.[signature][hline]Grimwolf, 06 Ağustos 2005 22:37 tarihinde demiş ki: Ulan paticiği patiçüke çevirdiniz... kalabalıklar diktatörlerin sonuncusu ve en tehlikelisi olacaktir
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Admin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ön farlar tampon ve motor kaputu çirkin bence öndeki hava girişleri de çirkin ama gerisi gayet iyi gerek motor gerekse iç dizayn ve kullandıgı teknoloji yeterli seviyede ama fiyatı ne olur ve hangi klasmanda yarışacak ona bakıp öyle karar vermek lazım. avrupalı rakiplerine yaklaşabilecekmi bunu tamamen fiyatı belirler ;)[signature][hline]G3NK zitem illede zitem
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 fiyati 80 milyar yaklasik[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 avrupali rakiplerinin yari fiyati her zamanki gibi[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 o 80 milyar amerika fiyati degilmi?[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 aracın önü ve arkası tasarım açısından çok "çiğ" görünüyo. Geliştirirler umarım.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 amerika fiyati 40 milyar[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Padishah Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 turkıyeye ne zaman gelır bı bılgınız varmı ?
Padishah Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 bide arabanın uzunlugu genıslıgı yukseklıgı nedır arkadaslar arastırdım ama bulamadım
Arden Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Scu, 13 Eylül 2005 19:47 tarihinde demiş ki: turkıyeye ne zaman gelır bı bılgınız varmı ? 3-4 aya gelir ama fiyatı katlana katlana gelir[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Öne çıkan mesajlar