kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Almayı düşünüyorum .. satışları başladı sanırım ancak bağlantı sorunum var ona kadar bekliyeceğim biraz adsl ile iyi bir bağlantı sağlanabilir mi ayrıca hangi serverde oynucaz vs vs..[hline] KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 cmd. den ping eclipse.swg.com yaz bak ordan bende 435. (sLog sağolsun.)[hline]There is no beginning there is no end, There is only change, Progression backwards is this where we are heading, Take back your soul forget your emptiness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Bağlantı sorun değil..Zaten oyunda 1000 ping bile alsan(ki bizim kablo bir ara bozulduydu 1400 ping alıyordum) hiç lage girmezsin.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 said: codmaster, 19 July 2003 05:00 tarihinde demiş ki: Bağlantı sorun değil..Zaten oyunda 1000 ping bile alsan(ki bizim kablo bir ara bozulduydu 1400 ping alıyordum) hiç lage girmezsin.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) ) işallah dediğin gibidir yani benim feci süper konf var. 1024 DDR-Ram GeForce Ti 4600 Amd Athlon Xp 1800+ (yakında P4 alablirim 3.06) vs. vs. yani aslında hıyarlık edip o ara ne en iyise ondan aldım. işte canavar gibi olması lzm ki cable 400 ping e sen iyi diyorsan ok (:[hline]There is no beginning there is no end, There is only change, Progression backwards is this where we are heading, Take back your soul forget your emptiness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 heh ben avaturk ten ön spariş verdim hadi hayırlısı.. peki ben jedi olmak istiyorum siteden okuduğum kadarıyla belirli bir sınırlama yok ve acayip zor olucakmış jedi yaşamı sizce zevkli olur mu ?[hline] KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Zaten 64 kablo 250 ping veriyor.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Yaw bende dial-up baglanti var, oynayamaz miyim??? FPS icin ekran kartimi degistirmeye karar verdim. (Geforce2 GTS 32 mb var suan) Geforce 4 Ti4800 128 MB alcam ne dersiniz, ne FPS alirim oyundan ya da oynayabilir miyim? Config: P IV 1.7 512 MB SDRAM[hline]Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly) Devin Ki'yyst, Lvl0 Bothan Scout, Eclipse (soon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Ben ön spariş verdim walla.. bakalım hadi hayırlısı :)[hline] KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 said: DA2019, 19 July 2003 14:41 tarihinde demiş ki: Yaw bende dial-up baglanti var, oynayamaz miyim??? FPS icin ekran kartimi degistirmeye karar verdim. (Geforce2 GTS 32 mb var suan) Geforce 4 Ti4800 128 MB alcam ne dersiniz, ne FPS alirim oyundan ya da oynayabilir miyim? Config: P IV 1.7 512 MB SDRAM[hline]Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly) Devin Ki'yyst, Lvl0 Bothan Scout, Eclipse (soon) Oynarsin[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Eyvallah Codmaster... Eclipse'de gorusmek uzere...[hline]Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly) Devin Ki'yyst, Lvl0 Bothan Scout, Eclipse (soon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar