Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samuraix

Gothic_Angel

Öne çıkan mesajlar

Beyler güzel midir bu film ?
İndiriyomda 700mb küsür %89 indi.İZlemeden bi tavsiye alıyım bu arada yorumlarınızı ; katana ve samurai hastası olduğumu göz önüne alarak yapınız :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Sosyal ağlarda paylaş

Samurai X Kenshin'in OVA'si deilmiydi?[signature][hline]With a trembling finger, I gather up the dreams; without even breathing on them, they're crumbling.
Even the certain things are too unreliable; if I believe in something, can I be with you again?
It's whitely vanishing, the silhouette of that day.
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç Fark Etmes...Katana Samurai Hastasıysan Saldır Gitsin..Yanlız Dikkat Et Sonun Benim Gibi Olmasın...

Edit:Kenshine Gay Dien Olursa...Eşşekler Filler Ve Zenciler Peşinde Haberi Olsun...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live!
---Kenshin Himura---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.

[Bu mesaj KenshinHimura tarafından 12 Eylül 2005 00:06 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj KenshinHimura tarafından 12 Eylül 2005 00:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 12 Eylül 2005 00:26 tarihinde demiş ki:
kenshın ıcın gay degılde bıseksuel dıyorlar dogustan zaten hıko hoca tekmeleye tekmeleye penısı ıcerı kacmıs cıkmıomuş

meiji hukuemtı ole dıo valla ben onalrın yalancısıyım

Tabi...Kenji'yi De Koluyla Yaptı Dimi...Ama Hakkatten Kabak Tadı VErdi Bu Muhabbet...Basacam Küfrü En Sonunda...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live!
---Kenshin Himura---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız şimdi izlersin Samurai X'i de, sarar da animeyi baştan sona görmek istersen seriden alacağın zevk azalır.
Ha benim için farketmez diyosan ayrı.[spo1=spoiler olabilitesi var]
Mesela OAV'larda defalarca gördüümüz efsanevi savaşçı Hajime Saito (hatta en karizmatiği, en mükemmeli, en eşsizi -imho-), animede fazla boy göstermiyo. Ha, gördüğümüz zaman da bi tek gatotsu görüyoruz ama adam kendi bulmuş hareketi; olsun o kadar da di mi?![/spo][signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki:
or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people..

[Bu mesaj HUR_AFE tarafından aslında hiçbir zaman değiştirilmemiştir. Alttakine güvenmeyin.]

[Bu mesaj HUR_AFE tarafından 12 Eylül 2005 04:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben de dün ziyaret ettiim bi sitenin yalancısıyım. Artık gerçek hayattaki Saito'yu mu anlatıyo, animedekini bilmiyom ama "Son derece ölümcül bi hareket olan gatotsunun yaratıcısı. Devrim zamanında insanlar 'hitokiri'den çok, Saito'dan korkarlardı." yazıyodu. Anlamadım yani.[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki:
or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people..
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=Vuuhuu!]Hayır son anda tekrardan kılıcın sırtını çeviriyo. Yoksa o hareket adamı 498235 parçaya bölerdi :P[/spo][signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Bende öyle düşündüm kılıcı çevirdiğinde non-sharp kısmı vardı dedim acaba O kadar kızgınlıkla yeminini bozup adamı biçti mi :)

Haaa bide şu dönerek kılıcı çektiği hareket manyak :)[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gothic_Angel, 12 Eylül 2005 20:30 tarihinde demiş ki:
Bende öyle düşündüm kılıcı çevirdiğinde non-sharp kısmı vardı dedim acaba O kadar kızgınlıkla yeminini bozup adamı biçti mi :)

Haaa bide şu dönerek kılıcı çektiği hareket manyak :)

Gerçi hala izlemeyenler olabilir, değil mi?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...