zaidral Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 bıraktım oyunu. ilaç gibi geldi[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 hm us serverlarında sorun yok ise oradan oynayalım alalım bi us paketi nede olsa ben daha oyunun başındayım son 2 haftadıy oynayama calısıyorum ama simdiden sinir yaptırdı. bu kadar sorunlu bi mmo görmedim ya. alt tarafı login etcez beceremiyor ana ekrana gonderiyor. aylardır bu oyunu oynayanlar akıl saglıklarını nasıl korumuş acaba merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 us'de böyle sorunlar yok, olduğunda da gerçekten ilgileniyorlar. GMler yardımcı, benim gördüğüm kadarıyla oynayanlar daha bilinçli. pişmanım avrupaya geçtiğim için. vaktin varken türk olsun demiyorsan us serverlarını tavsiye ederim. sadece saat farkı zorlar hele batı saati kullananlar 10 saat geri.[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar