tBF Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Penthesilea, 13 Eylül 2005 11:54 tarihinde demiş ki: Dis güzellik cok daha önemli. Sonucta ben iliskilerimi evlenmek icin kurmuyorum Ahaha bu ne ya.Ben yumurtaya dışırıdan bakarım içini hiç yemem mantığı yapmışın.[signature][hline]Heşeyi sevin kendinizi özellikle. İyi insan olun mutlu olun. Saf olmayın kullanılmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 E evet Evlenmiyorum sonucta di mi, eger kisiligi beni cok rahatsiz ederse ayrilirim zor birsey degil. Kilisili yüzünden asik olursam o kötü asil. Tam bela[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: metboy, 11 Eylül 2005 10:17 tarihinde demiş ki: dış güzellik ilişkiyi başlatır, iç güzellik aşkı. valla metboy hariha yazmışsın doğru söze ne denir[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 keske bütün ici güzellerin disida güzel olsada böyle geyiklere girilmese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Ben gösterişçi bir insanım. O yüzden yanımdaki kız da güzel olmakla yetinmemeli, aynı anda çok bakımlı olmalıdır. Makyajı çok güzel olacak, elleri ayakları çok düzgün olacak, hareketleri çok düzgün olacak. İnsanların bakıp bakıp "bu adama layık olan da bu zaten" demeli.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Deniz, 13 Eylül 2005 11:09 tarihinde demiş ki: iç guzellık dısa da yansır.ornegın;konusmaya,guluse,gozlere,durusa,gıyınısıne vs vs.dısa ıste. +1 İnsanın içi güzel olunca dışa da yansıo bi şekilde... Daha sevimli,tatlı fln oluo mesela.Bi de çirkin die neden dışlıosunuz insanları?(yani sevgiliniz olarak göremiyorsunuz?) yazık değil mi,allah öle yaratmıs alala :) İç güzelik her zmn daha önemlidir bence... Zaten insan bakımlı olduu sürece dışınıda güzel tutabilir...[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Herkesin güzellik ve yakışıklı kavramını algılıyışı farklıdır. Zaten farklı olmasa kan gövdeyi götürür bu dünyada. Mesela ben dış güzellik babında minyon hatun kişileri beğinirim. Şirin bir surat, kıvrak bir zeka ( yansımasını gözlerden ve fiziksel tepkilerden anlayabilirsiniz ), gülen bir yüz olacak. Atletik bir kişilik olacak. Ve kesinlikle sarışın olmayacak. Oyum buğday tenlilerden yana. Kimisi balık eti hatun der, kimisi uzun boylu sarışın der. Kimisi esmerim güzelim der. Herkes bir telden çalar. Bunun yanında fiziksel olarak rüyalarımın hatunu olsun, benim tanımlarım doğrultusunda bilgi ve görgü yoksunu ise imkanı yok dikkatimi çekmez konuşulan anlamda.[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 dış güzellik önce geliyor :)[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar