knoxville Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ...yaptırdım dün. bi kaç sorum olacaktı. bu arada belirteyim nereye açacağımı bilemedim ilk defa. herneyse şimdi sorum bunun bakımı. protex sıvı sabun bacrtoban krem ve vazelin 3lüsünü verdi. bu sabunla kremi nası kullanıcağımı unuttum ben ya. ittirip kulak pamuğuyla falan siliyorum etrafını sonra kremi aynı şekilde sürüyorum yani hem sabun hem krem de içine giriyo. sabunu da öyle abartmıyorum tabi ki içeri sokarken. ufak kapta köpürtüp pamukla bi siliyorum işte. dorğu mu yapıyorum emin olamadım. vazelini de suya girerken kullanıcakmışım da ben bunu ne kadar süre yapacam 2 olayı da sonsuza kadar devam mı ettirecem. bi de arkadaş aklıma soktu ben düşünmemiştim. piercing'i illa deri atar mı merak ettim. adam bayaa iyi iş çıkardı falan neyse öle bu kadar...[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 konu dahilinde degil pek ama, sana ne kadara mal oldu tum bunlar fiyat olarak? gule gule kullan bu arada =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 güle güle kullan kaç mm bişi soktu ?[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Pfff piercingkötü yaaaaaa[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 kaş fena abi. kavgada tutup bi çekicekler tamam. allah korusun. :/[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 teşekkür ederim önceliklen =) bu arada barlar sokağında negatifin yanında üstteki yere yaptırdım 55 ytl tuttu kazık yedim mi bilmiyorum ama sanırım normal fiyatı. gerçi rock'n coke'ta 40a falan yapıolardı da güvenemedim orda toz toprak. @lexius: o çubuun kalınlığını soruyosan bi bilgim yok ama oldukça ince yani 2mm falandır. pek sevdim bunu ya böle 2 top duruyo buz mavisi =) estetik bişeymiş[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım // edik: ya öyle kolay ele gelen bişey değil. iki top görünüyo sadece o kadar. [Bu mesaj Dextra tarafından 11 Eylül 2005 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Succubus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Benim kaşımda 2 tane var ama öyle sabun fln vermemişti adam bi krem vermişti bide baticon.. sabah akşam dediğin gibi kulak temizleme şeyiyle hallediodum.. Krem bide banyo sırasında önemli.. kremi bolca koyuyosun su girmesin deliklere diye.. o tip şeyler ama çok oldu yaptıralı pek hatırlamıorum.. 1 hafta yada 1 ay sürüodu bu işlemler.. ama bn kısa tutmuştum üşengeçlikten bi süre soora yapmamaya başlamıştım[signature][hline]... LeviathaN ... For once upon a time From the binds of your holiness I could always find The right slot for your sacred key [Bu mesaj Succubus tarafından 11 Eylül 2005 22:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 saol succubus bi de deri illa atıyo mu piercing'i yoksa kötü falan yapılmışsa mı atar?[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım [Bu mesaj Dextra tarafından 11 Eylül 2005 22:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Succubus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ya bende 2 senedir sapasağlam duruo valla.. deri nezmn atıo orasını pek bilmiorum.. yani düşününce küpeyle alakalıdır gibi gelio ağır olursa sarkar soora der atar fln ama dediim gb net bilmiorum.. önemli diil buarada güle güle kullan[signature][hline]... LeviathaN ... For once upon a time From the binds of your holiness I could always find The right slot for your sacred key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 dextra vazelin mazelin iyi iyi...[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 fotoraf isterik[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ya korkuyorum oyle bırı asılır kas yırtılır falan dıye o yuzden cesaret edemedım yaptırmaya :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Succubus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: jacabo, 12 Eylül 2005 01:07 tarihinde demiş ki: ya korkuyorum oyle bırı asılır kas yırtılır falan dıye o yuzden cesaret edemedım yaptırmaya :) ben ilk başlarda alışamamıştım t-shirt giyerken işkence çekiodum takılma fln oluodu eheh[signature][hline]... LeviathaN ... For once upon a time From the binds of your holiness I could always find The right slot for your sacred key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Valla yaptirdim cok da mutluydum ki yakin bi arkadasimin piercingine asildilar ve adamin kasinin o yarik halini görünce direk cikardim. Ama cok hosuma gidiyodu : / Neyse, valla ben hic öyle derinin icine sabun falan sokmadim, naptin abi sen : ) Üstünden güzelce yika protexle, sonra yine üstüne kremini sür. Ne kasion öle ic cila falan yapcam diye : P Saka bir yana bildigim kadariyla o krem acik deriye sürülmez.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 eheh ne bilim adam dedi böle çubuunu çıkar iterek sonra kremle içine gitsin gibilerinden. hafif bi sızı var önemli deil heralde =P bi de webcam'le çekince sanki paintte üstüne kopyalamışın gibi duruyor. ii bi camle çektiimde yollarım.[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ERN Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ya ben de yaptırıcaktım arklar yakışacaını düşünüoda benim korkum farklı. yüz bölgesinde özellikle kaşa fln piercing yaptırırken %1 fln da olsa yüz felci geçirme olasılıı varmış. ne kadar dooru bilmiorum ama işte piyango gibi bi kere çıkarsa herşey deişio..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde 3 parmağının da seni işaret ettiğini unutma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 sinirlerin en yoğun olduğu bölge kaşmış sanırım ama öyle bi riski var mı bilmiyorum.[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: ERN, 12 Eylül 2005 02:18 tarihinde demiş ki: ya ben de yaptırıcaktım arklar yakışacaını düşünüoda benim korkum farklı. yüz bölgesinde özellikle kaşa fln piercing yaptırırken %1 fln da olsa yüz felci geçirme olasılıı varmış. ne kadar dooru bilmiorum ama işte piyango gibi bi kere çıkarsa herşey deişio.. Yapildigini bile hissetmedim valla. Sehir efsanesi olabilir, dogru da olabilir. Ben gaza gelip yaptirdim, simdi olsa tereddüt eder miydim bilmiyorum[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 dextrada pek sinir felan yoktur onu bi örnek olarak görmeyin derim[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ya bu gözüm şişti biraz. dün de daha az şişti bugün biraz daha şişmiş. kaşımın altı göz kapağım falan oralar şişiyo. şişlik doğal da bu kadar oluo mu?[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Succubus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 yaptırdıın adama uura arada.. bende öle bi şişlik fln olmamıştı sadece o ilk yapıldıı gün vardı.. bi tek ikincisinide aynı gün yaptırdıım için morarmıştı baya kaşım.. Ama kontrole git adama mutlaka..[signature][hline]... LeviathaN ... For once upon a time From the binds of your holiness I could always find The right slot for your sacred key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigneur Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 piercing ne bilim bole deriyi falan deliolar korkarım ben ole seyden yaw gerci küpe takıoz ama bu da onun gibi bişi, piercing adında hayır yoK :)[signature][hline]Kontrolsüz güç, Güç değildir! Peki o zaman nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 hangi krem açık deriye sürülmez la?[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 bu arada ben de az kalsın yaptırıodum bu olayı. ama şansa gittiğim piercingcide bi tek kaşa yapmıyolardı nedense.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultraaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Pekı dudakla cenenın bırlestıgı yere yaptırmak tehlıkelımıdır,o da hoş gozukuo bence kımse de asılıp cekmez,çekemez[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar