Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

feral charge sorunu

Suark

Öne çıkan mesajlar

Ya şu son patchden sonra bir sorun farkettim.Bilmiyorum su an 56k dan oynuorum latency yuzunden olabilir o yuzden sorayım dedım.
Şimdi normalde ben f.c atınca hedefın 4 sanıye hareket edemeyıp 4 sanıye buyu atamaması lazım.
Şimdi ben adam buyu atarken fc atıyorum.Yanına kosup vuruyor.4 sanıye sabıtlıyor ve o anki buyusunu bozuyor.Ama bir bakıyorum adam yeni bir buyuye başlamış.
Sizde farkettinizmi?[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Suark, 13 Eylül 2005 11:43 tarihinde demiş ki:
Ya şu son patchden sonra bir sorun farkettim.Bilmiyorum su an 56k dan oynuorum latency yuzunden olabilir o yuzden sorayım dedım.
Şimdi normalde ben f.c atınca hedefın 4 sanıye hareket edemeyıp 4 sanıye buyu atamaması lazım.
Şimdi ben adam buyu atarken fc atıyorum.Yanına kosup vuruyor.4 sanıye sabıtlıyor ve o anki buyusunu bozuyor.Ama bir bakıyorum adam yeni bir buyuye başlamış.
Sizde farkettinizmi?

yok bende çalışıyor adam 4 saniye falan mal gibi kalıyor (eğer ki tam büyü cast edilirken charge etmişsem)
Sosyal ağlarda paylaş

hıı o muabbeti bilmiyordum.Ama açıklamasında schooldan bahsetmiyor[du sanırım].
Gidip bida bakim[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

baktım all spells dıo school falan yok.Ve az once npc de denedım atam catır cutur atıo buyu[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Bence orada bir cümle düşüklüğü var.

Causes you to charge an enemy, stopping its movement and interrupting any spell being cast for 4 sec.

yerine;

Causes you to charge an enemy, stopping its movement for 4 sec and interrupting any spell being cast.

şeklinde anlaşılması gerekebilir. Senaryo üretiyorum tabi :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi
WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir]
Sosyal ağlarda paylaş

Türkçe değil bu ya
ortak özne falan :D

Causes you to charge an enemy, stopping its movement and interrupting any spell being cast for 4 sec.

Büyü yapamaz demiyo eğer büyü cast ediyosa interrupt olur diyo 4sn büyü yapmıcak demiyo bence[signature][hline]Satılık char
Nick: Darktr
Class : Human Male Mage Lvl 60
Guild : Silver Dawn
Server: Burning Legion
http://forum.paticik.com/view.php?id=138071
MSN: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...