Suark Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Ya şu son patchden sonra bir sorun farkettim.Bilmiyorum su an 56k dan oynuorum latency yuzunden olabilir o yuzden sorayım dedım. Şimdi normalde ben f.c atınca hedefın 4 sanıye hareket edemeyıp 4 sanıye buyu atamaması lazım. Şimdi ben adam buyu atarken fc atıyorum.Yanına kosup vuruyor.4 sanıye sabıtlıyor ve o anki buyusunu bozuyor.Ama bir bakıyorum adam yeni bir buyuye başlamış. Sizde farkettinizmi?[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Suark, 13 Eylül 2005 11:43 tarihinde demiş ki: Ya şu son patchden sonra bir sorun farkettim.Bilmiyorum su an 56k dan oynuorum latency yuzunden olabilir o yuzden sorayım dedım. Şimdi normalde ben f.c atınca hedefın 4 sanıye hareket edemeyıp 4 sanıye buyu atamaması lazım. Şimdi ben adam buyu atarken fc atıyorum.Yanına kosup vuruyor.4 sanıye sabıtlıyor ve o anki buyusunu bozuyor.Ama bir bakıyorum adam yeni bir buyuye başlamış. Sizde farkettinizmi? yok bende çalışıyor adam 4 saniye falan mal gibi kalıyor (eğer ki tam büyü cast edilirken charge etmişsem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Farklı school'dan bir büyü yapıyordur?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 hıı o muabbeti bilmiyordum.Ama açıklamasında schooldan bahsetmiyor[du sanırım]. Gidip bida bakim[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 baktım all spells dıo school falan yok.Ve az once npc de denedım atam catır cutur atıo buyu[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Bence orada bir cümle düşüklüğü var. Causes you to charge an enemy, stopping its movement and interrupting any spell being cast for 4 sec. yerine; Causes you to charge an enemy, stopping its movement for 4 sec and interrupting any spell being cast. şeklinde anlaşılması gerekebilir. Senaryo üretiyorum tabi :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 haha bir de 4sn silence eklensin druidlere druids need more buffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Türkçe değil bu ya ortak özne falan :D Causes you to charge an enemy, stopping its movement and interrupting any spell being cast for 4 sec. Büyü yapamaz demiyo eğer büyü cast ediyosa interrupt olur diyo 4sn büyü yapmıcak demiyo bence[signature][hline]Satılık char Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 bana yapmıstı bi druid skill eri geri sardı ama pek uzun süremdi yani 4 sec kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 hıı evet =).Türkçe düşününce böle oluo demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Türkçe düşünmek değil problem, o cümle gerçekten hatalı. İngilizce olarak da yanlış anlam ortaya çıkıyor.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar