Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kankalarin birbirine asik olmasi

duende

Öne çıkan mesajlar

said:
twistedemo, 11 Eylül 2005 22:40 tarihinde demiş ki:
arkadaş normalde flört etmediğin insandır sonradan olmaz bence ama hiç arkadaş olamayı beceremeyip hep aranızda çaktırmadan ya da çaktırarak birşeyler olduysa süper olur valla kendimden biliyorum ;p

her konuda aşkınızı ön plana cıkarmasanız olmaz sanki :)[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

zeynebin durumu daha farklı ve daha garip oluo..
yaşamak isterdim öle bi şey..bilmiorum nası olur insanı yıpratır mı?yıpratacaksa harbiden yıpratır,öle olacaksa istemem..yani ozman hoşlanıosam duygularımla isterim garantide,2 sn mantıklı düşünebilirsem:) istemem..hayvani acı çekersen hayatından baya götürür,bi problem yoksa ne ala..

madcatle zeynepte ayrılmaz inşalah,ilişkileri onları daha çok mutlu eder..[signature][hline]zebani..
Sosyal ağlarda paylaş

@duende:uzun bi süre yalnız bırakırdım,sonra tekrar uğrardım..hala uzka duyaım diosa ikniz içinde uzak durmanın en mantıklısı oldunu anlayıp rahatsız etmezdim..
başka dünyalara yol açmaya kasardım..
kızsa karşılıklı 2 tarafda üzülüosa mantıklı yapmış tbr ediorum,o çocuğada aynı şey düşüo..[signature][hline]zebani..
Sosyal ağlarda paylaş

direk red de edilebılıosunuz. o daha kötü[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...