Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kankalarin birbirine asik olmasi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Eternal, 11 Eylül 2005 18:47 tarihinde demiş ki:
@zeynepp

=(((88888888((888888888

Bişi mi vardı?[signature][hline]
güneşi sevmez, hep geceyi bekler
koşuyor sanır, sadece emekler.

verince alır, fazlasını ister
seninle uyur, başkasını düşler ..
Mesaj tarihi:
arkadaş normalde flört etmediğin insandır sonradan olmaz bence ama hiç arkadaş olamayı beceremeyip hep aranızda çaktırmadan ya da çaktırarak birşeyler olduysa süper olur valla kendimden biliyorum ;p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Mesaj tarihi:
said:
twistedemo, 11 Eylül 2005 22:40 tarihinde demiş ki:
arkadaş normalde flört etmediğin insandır sonradan olmaz bence ama hiç arkadaş olamayı beceremeyip hep aranızda çaktırmadan ya da çaktırarak birşeyler olduysa süper olur valla kendimden biliyorum ;p

her konuda aşkınızı ön plana cıkarmasanız olmaz sanki :)[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
bi kız ve bi erkek kanka olamaazzz. er ya da geç bişeyler olucaı kesindir. karşılıklı ya da deil aşk ya da sex[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde 3 parmağının da seni işaret ettiğini unutma...
Mesaj tarihi:
zeynebin durumu daha farklı ve daha garip oluo..
yaşamak isterdim öle bi şey..bilmiorum nası olur insanı yıpratır mı?yıpratacaksa harbiden yıpratır,öle olacaksa istemem..yani ozman hoşlanıosam duygularımla isterim garantide,2 sn mantıklı düşünebilirsem:) istemem..hayvani acı çekersen hayatından baya götürür,bi problem yoksa ne ala..

madcatle zeynepte ayrılmaz inşalah,ilişkileri onları daha çok mutlu eder..[signature][hline]zebani..
Mesaj tarihi:
said:
HymnOfSnuk, 11 Eylül 2005 18:15 tarihinde demiş ki:
birebir yaşamış olaraktan tasvip etmiyorum.

yani bende yaşadım platonikti o daha pochtan oluo bence,sen nası bi şy yaşadın bilmiorum?anlat brs istersen..mrk ettim:)[signature][hline]zebani..
Mesaj tarihi:
@duende:uzun bi süre yalnız bırakırdım,sonra tekrar uğrardım..hala uzka duyaım diosa ikniz içinde uzak durmanın en mantıklısı oldunu anlayıp rahatsız etmezdim..
başka dünyalara yol açmaya kasardım..
kızsa karşılıklı 2 tarafda üzülüosa mantıklı yapmış tbr ediorum,o çocuğada aynı şey düşüo..[signature][hline]zebani..
Mesaj tarihi:
boşluktan kaynaklanır böyle bişey heralde. 2 taraf da başka bi karşı cinse bi türlü daha bi yaklaşma fırsatını bulamıodur falan..[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendoa.k.
Mesaj tarihi:
direk red de edilebılıosunuz. o daha kötü[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
olunur canım pek tabi olunuo o derece iidik kızda;her bi haltı yapıoduk beraber,1 sene sonra baktım .....
öf harbi berbat bi durum..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset)
Mesaj tarihi:
olan oluyo aslında benim ilişki oldu örneğin adnan la ben de çok yakındık sonradan sevgili olduk( bugün kavgalı olsak da) ii gidio...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
arkadas oldun,sora c1ktn ama 1s1n kotusu ayr1l1nca ortaya c1kar b1 arkadas1n1 kaybetm1s olursun ...bnm 5 y1ll1k bi kankam ward1 ole.kanka demstmona; cock benden 5 y1ldr hoslanyoms.bunu ogrend1gm andan 1t1barenn b1dha konusamadk..o zmn dha kucuktm smd1 naparm blmyrm ama=)
  • Yeni Oluştur...