dory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Eternal, 11 Eylül 2005 18:47 tarihinde demiş ki: @zeynepp =(((88888888((888888888 nihhuhuhuaaahuahua diye haykırasım geldi[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Eternal, 11 Eylül 2005 18:47 tarihinde demiş ki: @zeynepp =(((88888888((888888888 Bişi mi vardı?[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 arkadaş normalde flört etmediğin insandır sonradan olmaz bence ama hiç arkadaş olamayı beceremeyip hep aranızda çaktırmadan ya da çaktırarak birşeyler olduysa süper olur valla kendimden biliyorum ;p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 kanka ayağı g.t ayağı demişlerdir..[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Alın size cevap babacum bitirdi olayı ahahah[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: twistedemo, 11 Eylül 2005 22:40 tarihinde demiş ki: arkadaş normalde flört etmediğin insandır sonradan olmaz bence ama hiç arkadaş olamayı beceremeyip hep aranızda çaktırmadan ya da çaktırarak birşeyler olduysa süper olur valla kendimden biliyorum ;p her konuda aşkınızı ön plana cıkarmasanız olmaz sanki :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 sanki bi müzik grubu konusunda lafa girip anlattım topic bunla ilgili efem =) fesatsız sanki? ;ü[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: BabacumMostors, 11 Eylül 2005 22:47 tarihinde demiş ki: kanka ayağı g.t ayağı demişlerdir.. o kardes ayagı degil miydi?[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Abi naptın enseste girer esdf, Babacum el koymuş ve bitirmiştir olayı.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ERN Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bi kız ve bi erkek kanka olamaazzz. er ya da geç bişeyler olucaı kesindir. karşılıklı ya da deil aşk ya da sex[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde 3 parmağının da seni işaret ettiğini unutma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ya birakin ask mask, ex oluyo dert oluyo.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 kankalar bırbırıne asık olursa onlar artık kankı olur :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 salladın. onlar sevgili de olmaz aslında. bambaşka bi şey.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 zeynebin durumu daha farklı ve daha garip oluo.. yaşamak isterdim öle bi şey..bilmiorum nası olur insanı yıpratır mı?yıpratacaksa harbiden yıpratır,öle olacaksa istemem..yani ozman hoşlanıosam duygularımla isterim garantide,2 sn mantıklı düşünebilirsem:) istemem..hayvani acı çekersen hayatından baya götürür,bi problem yoksa ne ala.. madcatle zeynepte ayrılmaz inşalah,ilişkileri onları daha çok mutlu eder..[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: HymnOfSnuk, 11 Eylül 2005 18:15 tarihinde demiş ki: birebir yaşamış olaraktan tasvip etmiyorum. yani bende yaşadım platonikti o daha pochtan oluo bence,sen nası bi şy yaşadın bilmiorum?anlat brs istersen..mrk ettim:)[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 @duende:uzun bi süre yalnız bırakırdım,sonra tekrar uğrardım..hala uzka duyaım diosa ikniz içinde uzak durmanın en mantıklısı oldunu anlayıp rahatsız etmezdim.. başka dünyalara yol açmaya kasardım.. kızsa karşılıklı 2 tarafda üzülüosa mantıklı yapmış tbr ediorum,o çocuğada aynı şey düşüo..[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 hahaah ben de basta kız kıza ya da erkek erkege anladım.ıımıs ben anormal dusundum bıraz herlade belkı de benım gıbı dusunmus olan vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 boşluktan kaynaklanır böyle bişey heralde. 2 taraf da başka bi karşı cinse bi türlü daha bi yaklaşma fırsatını bulamıodur falan..[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 yoktur belki de.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 direk red de edilebılıosunuz. o daha kötü[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Kankaya aşık olunmaz Şayet şöyle birşey olur, kanka olanlardan biri zaten aşıktır. 2side aşıksa 2side aşıktır 2side kanka taklidi yapmıştır[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 olunur canım pek tabi olunuo o derece iidik kızda;her bi haltı yapıoduk beraber,1 sene sonra baktım ..... öf harbi berbat bi durum..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 tek umidim[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 olan oluyo aslında benim ilişki oldu örneğin adnan la ben de çok yakındık sonradan sevgili olduk( bugün kavgalı olsak da) ii gidio...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 arkadas oldun,sora c1ktn ama 1s1n kotusu ayr1l1nca ortaya c1kar b1 arkadas1n1 kaybetm1s olursun ...bnm 5 y1ll1k bi kankam ward1 ole.kanka demstmona; cock benden 5 y1ldr hoslanyoms.bunu ogrend1gm andan 1t1barenn b1dha konusamadk..o zmn dha kucuktm smd1 naparm blmyrm ama=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar