Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okuldaki ilk gününüz ..?

RaVena

Öne çıkan mesajlar

Hocalar konuştu,
derece yapanlar konuştu
okulun grupları çıktı şarkı çığırdı
takıldık.
Kantine gittik takıldık
sonra okuldan kaçtık felan
ilk gün kaçma denirse
ama herkes okuldaydı biz kaçmış olduk
sahile gittik çay içtik kola içtik ice tea içtik
lise rulz![signature][hline]In solitude I wander...
Art Photos [=0=]
Art Photos [latest]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Helcaraxe, 12 Eylül 2005 16:25 tarihinde demiş ki:
valla gittik 11 de çıktık gittik pizzahut da sınırsız yedik sonra nargile içmeye gittik :D

ii takılmışlar..
@circirbocugu::D,sende icraata girebilisaon gir bak golu attın attın yoksa sana pas yolk yani..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset)
Sosyal ağlarda paylaş

ya hiç sormayın yaa.. okula gittik müdür yine klasik konusmasını yarım saatte ardından bi yarımda müdür yardımcısı.. sona okula girdik tabi..okul da tam gun olmuş anasını satim.. ama allahtan blok ders kalktı 45 45 dk oldu..bu seferde okuldan çıkacagamız saat uzadı.. 4.30 da çıkıoz.. bi ara okul hiç bitmicek zannettim ama sonunda bitti bende bittim..okullar açılsın diyodum keşke açılmasaydı be..:([signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Sosyal ağlarda paylaş

evet lkiseye başladım berbattı, ben gidip myabancilarla sohbet kurubilecek almanca/ingilizce bilirken adamlar bana my name is falan ogretmeye kalktı, kafa dengi adam yok ne kadar abaza hıyar ve hoşlanmadıgım laubali insan varsa okulumda.... yemişim liseyi yok hayatının en güzel yıllarıymış YERIM LAN BOYLE LISEYI BEN
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fiona, 12 Eylül 2005 17:52 tarihinde demiş ki:
sevgilimin okula gelmesini bekleyerek geçti sonunda geldi ama yanıma gelmedi arkadaşlarını gördü yanımda toplasan 2 dk. durmuştur sora internet kafeye gittiler:(

seni sevmio hehe:)
yok şakada abi okulun ilk gnü elemanlarla show yapılır yani anlayışla karşıla.[signature][hline]zebani.(düşünen ceset)

[Bu mesaj malik tarafından 12 Eylül 2005 18:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hehehe

sabah 8 de çıktım işe gidiyorum karşıdan gelen 4 tane okullu liseli tip var yakaları açık kravat falan yok ellerde sigara 2-3 dk kadar beraber yürüdük sonra bi baktım playstation cafe'ye girmeye çalıştılar ama cafe kapalıydı okulun ilk gününden :)

Eh be hocam iyi güzel okula gitmede sabahın 8'inde ne playstationu ;)[signature][hline]
Hö ?

Sosyal ağlarda paylaş

ben bu gün okula kayıt için gittim (üni)
ve dersler bu gün başlıyomuş.
ama kalacak yerim yok ne yurtlarda boş yer var ne başka bi yerde
kaldım ortada anlıycanız :)
bedeviyim ben[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Sosyal ağlarda paylaş

önce gittim baktım kımler yok kımler var , coğuyla zaten yaz boyu gorusmustum , sonra işte arkadaşların sıgara ıcme muhabbetı fln vardı. TOren başladı mudur konusurkene mezunların yanından götün götün kantın tarafına geçtik(kaçıcaz ya :) ) herneyse geçtik sonra bizim her tenefuskı mekanımıza tum tayfa , sonra baktık mıllet kacıyo benle bı arkadaşım sınıf degıstırme muhabbetı yuzunden kacmadık . (burdan mudur yardımcımdan cok ozur dılıyorum baya kufrettım kendıosıne) meğer mudur yardımcısı bızı ıstedıgımız sınıflara koymus , bızde kacanların yanına gıttık sonra bıraz pes4 oynadık. Gecen senekı alıskanlık cıkıp batak yapalım dedık. Kedıkoyden arkadaşın evı , tabı batak yapıp yanında ıctık (70 lık abso bıttı) , sonra eve geldım annem darladı ne ıcıtn fln dıe bende lıkorlu cıkolata dedım yırttım. Baaaya hareketlıydı yanı , sezon açılışını yaptık onumuzdekı maçlara bakıyoruzzz[signature][hline]FB Sailing Team
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...