hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 en kötü gün benim geçti yani..[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Guzeldı valla..herkes bırbırını suzuo ..Garıptı..Yenı entrıkalar bole ıste :)..[signature][hline]Bir gun boyle diyicem:Bir takım sebeplerden dolayı aranızdan ayrılıyorum..Herseyın bır sonu var...Kapiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Hocalar konuştu, derece yapanlar konuştu okulun grupları çıktı şarkı çığırdı takıldık. Kantine gittik takıldık sonra okuldan kaçtık felan ilk gün kaçma denirse ama herkes okuldaydı biz kaçmış olduk sahile gittik çay içtik kola içtik ice tea içtik lise rulz![signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Helcaraxe, 12 Eylül 2005 16:25 tarihinde demiş ki: valla gittik 11 de çıktık gittik pizzahut da sınırsız yedik sonra nargile içmeye gittik :D ii takılmışlar.. @circirbocugu::D,sende icraata girebilisaon gir bak golu attın attın yoksa sana pas yolk yani..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 sevgilimin okula gelmesini bekleyerek geçti sonunda geldi ama yanıma gelmedi arkadaşlarını gördü yanımda toplasan 2 dk. durmuştur sora internet kafeye gittiler:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ya hiç sormayın yaa.. okula gittik müdür yine klasik konusmasını yarım saatte ardından bi yarımda müdür yardımcısı.. sona okula girdik tabi..okul da tam gun olmuş anasını satim.. ama allahtan blok ders kalktı 45 45 dk oldu..bu seferde okuldan çıkacagamız saat uzadı.. 4.30 da çıkıoz.. bi ara okul hiç bitmicek zannettim ama sonunda bitti bende bittim..okullar açılsın diyodum keşke açılmasaydı be..:([signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 loli pop hangi okul?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 evet lkiseye başladım berbattı, ben gidip myabancilarla sohbet kurubilecek almanca/ingilizce bilirken adamlar bana my name is falan ogretmeye kalktı, kafa dengi adam yok ne kadar abaza hıyar ve hoşlanmadıgım laubali insan varsa okulumda.... yemişim liseyi yok hayatının en güzel yıllarıymış YERIM LAN BOYLE LISEYI BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 10.30 da tek saat politika dersim vardi hoca gelmedi. Guzel bir gundu bir hocami degistirdim sonra yemek cart curt muhabbet bu saati buldu eve gelmem[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 peeh çok karı$ık ve yorucuydu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 güzeldi güzel =) okuldan sonrası daha güzeldi hatta =P[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 valla astım ben. :P[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: fiona, 12 Eylül 2005 17:52 tarihinde demiş ki: sevgilimin okula gelmesini bekleyerek geçti sonunda geldi ama yanıma gelmedi arkadaşlarını gördü yanımda toplasan 2 dk. durmuştur sora internet kafeye gittiler:( seni sevmio hehe:) yok şakada abi okulun ilk gnü elemanlarla show yapılır yani anlayışla karşıla.[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) [Bu mesaj malik tarafından 12 Eylül 2005 18:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ohassahap millet ders işlemiş demekki biz okuldan kaçmış olduk ilk gün ehehe[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 valla bizimki 10 gibi başladı 11.15 gibi bitti :D[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 40 Duelist-mxo Helcaraxe lvl 14 troll Hunter-wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 süferdi süferdii :) yeni gelenler her dedimizi yaptılar :D[signature][hline]aadvark pogodi olduu!(i am from garbage) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 liseyi özledim :([signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: pogodi, 12 Eylül 2005 19:16 tarihinde demiş ki: süferdi süferdii :) yeni gelenler her dedimizi yaptılar :D onlar cikarlar tepene mrk etme kızım..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 yenileri kullanmayalım.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 eheh kim çıkıomuş bnm tepemee :D[signature][hline]aadvark pogodi olduu!(i am from garbage) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 valla ilk gün yoklama alınmadığını görünce direk vınnn o yüzden pek anı olmadı yarına belki öbür güne inşallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 hehehe sabah 8 de çıktım işe gidiyorum karşıdan gelen 4 tane okullu liseli tip var yakaları açık kravat falan yok ellerde sigara 2-3 dk kadar beraber yürüdük sonra bi baktım playstation cafe'ye girmeye çalıştılar ama cafe kapalıydı okulun ilk gününden :) Eh be hocam iyi güzel okula gitmede sabahın 8'inde ne playstationu ;)[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ben bu gün okula kayıt için gittim (üni) ve dersler bu gün başlıyomuş. ama kalacak yerim yok ne yurtlarda boş yer var ne başka bi yerde kaldım ortada anlıycanız :) bedeviyim ben[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 önce gittim baktım kımler yok kımler var , coğuyla zaten yaz boyu gorusmustum , sonra işte arkadaşların sıgara ıcme muhabbetı fln vardı. TOren başladı mudur konusurkene mezunların yanından götün götün kantın tarafına geçtik(kaçıcaz ya :) ) herneyse geçtik sonra bizim her tenefuskı mekanımıza tum tayfa , sonra baktık mıllet kacıyo benle bı arkadaşım sınıf degıstırme muhabbetı yuzunden kacmadık . (burdan mudur yardımcımdan cok ozur dılıyorum baya kufrettım kendıosıne) meğer mudur yardımcısı bızı ıstedıgımız sınıflara koymus , bızde kacanların yanına gıttık sonra bıraz pes4 oynadık. Gecen senekı alıskanlık cıkıp batak yapalım dedık. Kedıkoyden arkadaşın evı , tabı batak yapıp yanında ıctık (70 lık abso bıttı) , sonra eve geldım annem darladı ne ıcıtn fln dıe bende lıkorlu cıkolata dedım yırttım. Baaaya hareketlıydı yanı , sezon açılışını yaptık onumuzdekı maçlara bakıyoruzzz[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 @mavi:sabah 8de bizde int cafeye giderdik,herifi uyandırırdık:-)[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar