turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 böğğğğğ yapma bu espiriyi ööğğğkkkkk[signature][hline]www.isdfenlisesi.k12.tr/forum efsane tekrar bir araya geliyor hOhOcu_team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 cintonik seni sevmiyorum boşsun.[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Diablo aynı şeyleri hissediyoruz.[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ya ama cintonik ve türevlerine ozellikle dikkat ediyorum insan bi gs topicinede adam gibi bi msg atmaz mı ya.surekli tahrik edici, saçma sacma laflar karşılık versen bi ayrı vermesen bi ayrı sorada bunlar, spor bolumu cok seviyesiz bla bla ağlıyolar.[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 fenerbahçenin 3 sene önce para kazanmak için neler yaptığını herkes biliyo zaten siz bu paraları fenerin parasımı zannediosunuz? Ne tv geliri ne kupa geliri ne şampiyonluk geliri hepsi palavra bütün para aziz yıldırımda siz dua edin aziiz yıldırım fb den ayrılmasın yoksa beş parasız kalırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: SeaGle, 11 Eylül 2005 08:46 tarihinde demiş ki: fenerbahçenin 3 sene önce para kazanmak için neler yaptığını herkes biliyo zaten siz bu paraları fenerin parasımı zannediosunuz? Ne tv geliri ne kupa geliri ne şampiyonluk geliri hepsi palavra bütün para aziz yıldırımda siz dua edin aziiz yıldırım fb den ayrılmasın yoksa beş parasız kalırsınız sen merak etme bizde paralı başkan bitmez biri gider diğeri gelir :)[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira 2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: 5 den fazla atarız futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Hahhhh... Bi siz eksiktiniz. said: elektrot, 10 Eylül 2005 20:57 tarihinde demiş ki: Yapsın, GS'nin BJK'den FB'den ne eksiği var?! Gerçi ben bu TV'lerin bi numarasını görmedim, çim hokeyi kartalları, çalgıcı febeler diye bissürü ottan b.ktan program var, neye hizmet eder, anlamam. Şimdi eksikleri tek tek saymayalım. Ayrıca FbTv BjkTv'nin bir numarası yoksa Gs tv'nin hiç olmaz. Bir sürü program olacak tabi. Reklam konusuna gelince. Tabiki bu tv işinin duayeni fenerbahçe. İlk tv'yi onlar açtılar. Reklamlarıda gayet iyi. Yine kimse atlayıp bana fenerli muhabbeti yapmasın. Beşiktaşlıyım fenerbahçeden nefret ederim. Ama iyiyede hakkını veririm. Beşiktaş Tv'nin reklam sorunu var. Kapanabilir bile. Çünkü getirisi götürüsünden az. Gs'ye lafım ise. Önce karnınızı doyurun. :)[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur. Hiç gülmedi yüzümüz,hiç büyümedi gülümüz. Bizi yanlızca akşamlar kucakladı,biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. M.İrfan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 gs nin ihtiyacı olan şeyler arasında son sırada bile deil[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: TRA_GS, 11 Eylül 2005 00:45 tarihinde demiş ki: şu geyik arkadaşlara özel bi bölüm açalım takılsınlar orda kendi çaplarında Garbage var ya[signature][hline]Büyük iyilikleri tanımak için, küçük kötülükleri tanımamız gerekir. J.J.Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Pessimist, 10 Eylül 2005 23:07 tarihinde demiş ki: said: tony_montana, 10 Eylül 2005 21:33 tarihinde demiş ki: bunda gülünecek ne var anlamadım(GS TV ve gülücük) Gs'yi biraz ezik gördüğüm için Evet UEFA ve SUPER KUPAYI ALAN EZİK(!) TAKIM , ALAN EZİKSE ALAMAYAN NEDİR ALLAH BİLİR ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Aradhell kupayı aldığında kaç yaşındaydın şimdi kaç yaşındasın? Artık geçmişle övünmeyi bırakın geleceğe bakın.. Sen geçmişte kalırsan geleceğe tabi gidemezsin.. Fenerbahçenin parası demiş (seagle) gülüyorum sadece.. biz kahvelerde kart satmadık hoca.. Gittik lisanslı ürünler aldık.. gittik taraftar kartı aldık hepside işimize yaradı.. fenerbahçe tv 24 saat izlenen bi kanal haline geldi ve ilerliyor.. dergimiz yok satıyor.. Alt gruplardan gelen paranın haddi hesabı yok.. Biz işe yarar şeylerle para kazandırıyoruz.. Kartın üstüne "bla bla bla" yazmıyoruz kusura kalma.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 AZUHZAUHZAUHZUHZAUZAH sitedeki yoruma koptum yarılıyorum şuan auzhauhza "Galatasaray zaten dünyanın en çok reyting alan kulübü...." yarıldım öldüm bitiyorum auhauha[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Mike, 11 Eylül 2005 19:10 tarihinde demiş ki: Aradhell kupayı aldığında kaç yaşındaydın şimdi kaç yaşındasın? Artık geçmişle övünmeyi bırakın geleceğe bakın.. Sen geçmişte kalırsan geleceğe tabi gidemezsin.. Fenerbahçenin parası demiş (seagle) gülüyorum sadece.. biz kahvelerde kart satmadık hoca.. Gittik lisanslı ürünler aldık.. gittik taraftar kartı aldık hepside işimize yaradı.. fenerbahçe tv 24 saat izlenen bi kanal haline geldi ve ilerliyor.. dergimiz yok satıyor.. Alt gruplardan gelen paranın haddi hesabı yok.. Biz işe yarar şeylerle para kazandırıyoruz.. Kartın üstüne "bla bla bla" yazmıyoruz kusura kalma. Fenerbahçenin borcu hakkında kesin bir yorum yapabilir msiin? Bizim geçmişimiz var hiç olmazsa mazimizde rezalet yatmıyor sizin ne geleceğiniz ne geçmişniz var paha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Fenerin geleceği parlak öle deme. Bknz Milan maçı[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Dogru ya pardon iddaa oynayan varsa direk Fb ye bassın tüm parasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 aradhell sabret az kaldı kardeş sivası bi yenelim hele bizim bayramımız olucak bugün[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: insight, 11 Eylül 2005 12:44 tarihinde demiş ki: Hahhhh... Bi siz eksiktiniz. said: elektrot, 10 Eylül 2005 20:57 tarihinde demiş ki: Yapsın, GS'nin BJK'den FB'den ne eksiği var?! Gerçi ben bu TV'lerin bi numarasını görmedim, çim hokeyi kartalları, çalgıcı febeler diye bissürü ottan b.ktan program var, neye hizmet eder, anlamam. Şimdi eksikleri tek tek saymayalım. Ayrıca FbTv BjkTv'nin bir numarası yoksa Gs tv'nin hiç olmaz. Bir sürü program olacak tabi. Reklam konusuna gelince. Tabiki bu tv işinin duayeni fenerbahçe. İlk tv'yi onlar açtılar. Reklamlarıda gayet iyi. Yine kimse atlayıp bana fenerli muhabbeti yapmasın. Beşiktaşlıyım fenerbahçeden nefret ederim. Ama iyiyede hakkını veririm. Beşiktaş Tv'nin reklam sorunu var. Kapanabilir bile. Çünkü getirisi götürüsünden az. Gs'ye lafım ise. Önce karnınızı doyurun. :) gs karnını doyurur doyurmaz senin gibi tiplerden öğrenicek diil neyin ne oldugunu[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 biz biliriz 24 saat izlediğini söyleyen koftiden fb lileri benim arkadaşta öyle diyodu evine gittim uydu yayını yok evde hadi canım lisanslı ürünü bizde alıyoz allah inşallah aziz yıldırımın gittiği gün fenerlilerin halini göstersin bana A:)Abi febeye bi yardım abi abi nolur abi.abi? B:)Allah versin kardeşim allah versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 of çok gereksiz şeyler ne gereği var. bjk tv yi kim seyrediyor ki? hayır niye seyrediyorsun işin gücün mü yok. üstüne bi de tamamen zarar ediyor yılda 2 milyon dolara yakın. fb tvyi bilmiyorum kar/zarar durumunu gerçi. ama yine boş gereksiz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 mazimisin nesi kötü lol 6 kasım cok kötü bi mazi haklısın[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 "aziz gitti fener bitti" manşetini gördüğüm gün butun patililere orjinal oyun cd si:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 aziz yıldırım giderse saadettin saran gelir daha kötü olur. saran azizden daha manyak transferler yapar[signature][hline]-Pessimist Style- Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Hayırlı olsun Galatasarayımıza.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 hakkaten mesajlar çok boş.. FB'nin gelirleri belli giderleri belli geçmişi belli geleceği belli. terbiyesizlik etmeyelim. adam gibi konuşacaksanız konuşun.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 gsye hayırlı olsun ayrıca.. bence gsnin işine yarar.. taraftara güven aşılamak açısından..[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar