Fckr Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 oyunu kısaca anLatabiLecek warmı bana Knight onLine suya düşünce oyaLanıcak ona benzer item ve onLine oyuncu boLLuu oLan bir onLine oyun arıyorum ? bu oyun nedir özeLLikLeri üyeLiği oyunu nasıL eLde edebiLeceğim ve oynanış şekLi gibi kısa özeLLikLerini annatabiLeck wrmı ?[signature][hline]Nick : Fukara LVL : 60 Job : ELEMENTAL LORD NP : 12xxx Server : Diez Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Kendim araştırıp buldum ilgimi çekti başlıyorum clienti yükleyip.Ayrıca prepaid sistemi mükemmel bir sistem keşke her online oyunda olsa.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Prepaid sistemi çoğu oyunda var ama hiçbirinin türkiye desteği yok. Kimse pre-paid kartları Tr ye getirip satmıyor. Burada oyunun haklarını alan firma D.b.r olunca e-kolay yada diğer dergilerle işbirliği sayesinde daha kolay edinebiliyorsunuz.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Nerden alabiliriz pre-paid kartları bi söyleyebilirsen sevinirim =) Şimdiden teşekkürler =)[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Pre paid kart e-kolay satıyordu.Du diyorum artık kaldırdılar.Level dergisi sanırım arada bir 30 saatlik kart veriyor.En ucuz ödeme şekli internet bankacılığı arkadaşlar 50 yeni kuruş yada 0.5 YTL gibi bir meblağ ile ödemenizi yaparsınız. daha ayrıntılı bilgi için Ro türkçe forumları http://www.euro-ro.net/community/phorum/index.php?16 [Bu mesaj jagd tarafından 12 Eylül 2005 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Ankara - Migros D&R da var hala ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 euroro forumlarında en çok şikayet edilen konu prepaid kartlar.Ödeme kısmında ayrıntılı bilgiler var.Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar