BERBERKENAN Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Selamlar, Ventrilo isimli sesli iletişim programı hakkında detaylı bilgi verebilecek bir arkadaşımız var mı ? Guild olarak Raidler de kullanmayı düşünüyoruz da.
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Ventrilo bir sesli iletisim programidir :)[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 http://www.ventrilo.com/ yardımcı olacaksa..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! BandRoLL
Lith Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Voice communication platform bkz. Teamspeak, Skype[signature][hline]Burning Legion: Lith - Level 8 Undead Priest [GrimSoul Legion]
sunsh1ne Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 venti kullanmaka için önce bir server kiralamanız gerekiyor sanırım. ancak fiyatlar nedir, bedava server veren yerler var mıdır bilemiyorum. araştırmak lazım.[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri
Sin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 50 kisilik ventrilo server icin biz ayda 15 dolar veriyoruz[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Adoris Pain Train & For SEVEN
Pantalone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Ventrillo teamspeak gibi ama ventrillo daha iyi sanirim teamspeakten voice chat program deniyor. Ve PVP ve raidlerde mutlaka kullanilmasi gereken program.
Oblomov Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Alternatifi teamspeak. ilgili forum başlıgında arkadaş gayet güzel açıklamış. http://forum.paticik.com/view.php?id=121627 Oynasana ts serverlarında guild odası kurup onada alt odalar kurabilirsiniz. Mesela raid olur, party olur, sadece sohbet odası olabilir. Kafanıza göre artık.[signature][hline]Darkstorm - undead priest - BL Lucielee - human rogue - Sylvanas
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Ben Teamspeak kullanıyorum. OSN'de de serverımız var, rahat oluyor o yüzden. Yani 15 dolar falan vermiyorum :). Ayrıca ses kaliteside "oldukça" iyi. Ventrilo'yu denedim ama şöyle bir baktım, baya bir ayar falan var, çok ayarlı prog.'ları severim. Ama TS'den vazgeçeceğimi sanmıyorum.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
BERBERKENAN Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Selamlar, Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler arkadaşlar.
Öne çıkan mesajlar