BERBERKENAN Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Selamlar, Ventrilo isimli sesli iletişim programı hakkında detaylı bilgi verebilecek bir arkadaşımız var mı ? Guild olarak Raidler de kullanmayı düşünüyoruz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Ventrilo bir sesli iletisim programidir :)[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 http://www.ventrilo.com/ yardımcı olacaksa..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lith Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Voice communication platform bkz. Teamspeak, Skype[signature][hline]Burning Legion: Lith - Level 8 Undead Priest [GrimSoul Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 venti kullanmaka için önce bir server kiralamanız gerekiyor sanırım. ancak fiyatlar nedir, bedava server veren yerler var mıdır bilemiyorum. araştırmak lazım.[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 50 kisilik ventrilo server icin biz ayda 15 dolar veriyoruz[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Adoris Pain Train & For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pantalone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Ventrillo teamspeak gibi ama ventrillo daha iyi sanirim teamspeakten voice chat program deniyor. Ve PVP ve raidlerde mutlaka kullanilmasi gereken program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Alternatifi teamspeak. ilgili forum başlıgında arkadaş gayet güzel açıklamış. http://forum.paticik.com/view.php?id=121627 Oynasana ts serverlarında guild odası kurup onada alt odalar kurabilirsiniz. Mesela raid olur, party olur, sadece sohbet odası olabilir. Kafanıza göre artık.[signature][hline]Darkstorm - undead priest - BL Lucielee - human rogue - Sylvanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Ben Teamspeak kullanıyorum. OSN'de de serverımız var, rahat oluyor o yüzden. Yani 15 dolar falan vermiyorum :). Ayrıca ses kaliteside "oldukça" iyi. Ventrilo'yu denedim ama şöyle bir baktım, baya bir ayar falan var, çok ayarlı prog.'ları severim. Ama TS'den vazgeçeceğimi sanmıyorum.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BERBERKENAN Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Selamlar, Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar