Lamerize Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Ya bu sorun gene mi başladı Dunemaul'a giremiyorum bir türlü Frostwhisper'a girdim hiç lag yok ping 220 ama dunemaul a girerken character açılmıyor connected ta kalıyor gene off off :([signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Dunemaul Level 2* Troll Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Bloodscalp, Draenor, Al'Akir, Deathwing, Dunemaul ve Stormreaver da sorun var gece 1 den beri ve adam çabuk halletmeye çalışıcaz demiş 12 saat olmuş nerdeyse hala düzelmemiş nedir benim bu çektiğim blizzard'dan :(:([signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Dunemaul Level 2* Troll Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Şu an gene lag başladı galiba[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar