Bathory Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Biliyorum cok warrior topici oldu ama bunu da maruz görün =) diger topiclere baktım konular tamamen farklı,buna benzer bi$ey bulamadım ve konuları dagıtmak da istemedim açıkcası,çünkü ileride onunla ilgili bi$ey aradıgımda konu gereginden fazla saptıgı için bulamıyorum.neyse soruma geçeyim ben. lvl42 warriorumuz var. zamanında trainerdan questi almadıgım icin bu levela kadar berserker stance ha çıktı ha çıkacak diye bekledim.ve sonunda bunun train degilde quest ile alınacagını ögrendim. fakat $imdiki sorunum da bu questi hangi trainerdan alacagım.NE'im ve bi arkada$ darnassustaki trainerdan alıcaksın dedi.gittim baktım 3 tane trainer buldum fakat hiçbiri vermiyo.. Bilen biri yardımcı olabilirse sevinirim. Bath "the complete noob warrior" ory.[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Darnassus dan alıyosudur muhtemelen warrior trainer'dan o değilse ironforge'a git military ward'da hall of arms'dan haritanın etrafındaki tek gözü kör Warrior trainer'dan alıyo olabilirsin.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 trainera ugramaya gerek var mi ? yanlis hatirlamiyorsam adaya gidip elemandan questi almistim trainerla falan konustugumu hatirlamiyorum ( ilk warrior icin konusmustumda ikincide hatirlamiyorum )[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 direk adaya gitsen olur heralde, gerce alyanslarda ayni adadan mi aliyo bilmiyorum...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 doru adadanda alınıyo, Ve evet aynı adada, adadı sınavı gectim adaya giderkenki sınav 1000 kat daha zor =) Ada ratchet'ın karşısındaki ufak ada. Oraya git mc'coy'u bul bath[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 IF'de tepedeki wsg amcanın yanında da bi trainer varmı$.ondan aldım ve gittim yaptım ettim hallettim. Te$ekkürler herkese. Bath "bazen 140 kalle$ horde gücünde noob olabilen NE warrior" ory.[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Tum class trainerlari tum class questlerini verirler..[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Tum baba class trainer'ları tm class q larını veirirler, anvilmar'a gidip bu warrior trainer neden q vermiyo demeyin =9[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 o trainer lvl 6dan sonra belasini bile vermiyo adama...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) [Bu mesaj aquila tarafından 13 Eylül 2005 02:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 yok Dwarf trainer'a donunce, lvl bilmem kaçtan sonra adam "Oh 'y remembe ya, ye are what as it Kuafrim right, Ye seem to grow up to be a great warrior indeed that is" tadında bişi sölüyo =)[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ingilizceyi nerde ogrenmis o trainer?[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Cuceydi kendisi....[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 o zaman blizzarda sikayet edelim abi, dogru duzgun insanlarla iletisim kuramayan kultursuz cuceleri trainer yapmasinlar. geyigi gectim de bu oyunu trainerlarla da bi aktivite yapilabilcek sekilde renklendirselermis keske. mesela ben boynuz kulagi gecti mi gecmedi mi merak ediyorum, trainerimla dovusmek istiyorum. "erkeksen elite flag'ini kapa da gel" diye eglenmek istiyorum.[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Ya kapamasa nolcak elite flagni az mi canlarını kurtardık sebeklerin duratorda npc gelmis tokatlıyo frost shock to death[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Kaybeticek cok seyimiz var da ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 bu arada o quest icin son elemana gelene kadar demo shout kullanin :) kaciyor elemanlar[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Hadıya! Supermiş bak bu yeik sevdim =)[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar