Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

berserker stance ve intercept sorunsalı.

Bathory

Öne çıkan mesajlar

Biliyorum cok warrior topici oldu ama bunu da maruz görün =) diger topiclere baktım konular tamamen farklı,buna benzer bi$ey bulamadım ve konuları dagıtmak da istemedim açıkcası,çünkü ileride onunla ilgili bi$ey aradıgımda konu gereginden fazla saptıgı için bulamıyorum.neyse soruma geçeyim ben.
lvl42 warriorumuz var.
zamanında trainerdan questi almadıgım icin bu levela kadar berserker stance ha çıktı ha çıkacak diye bekledim.ve sonunda bunun train degilde quest ile alınacagını ögrendim.
fakat $imdiki sorunum da bu questi hangi trainerdan alacagım.NE'im ve bi arkada$ darnassustaki trainerdan alıcaksın dedi.gittim baktım 3 tane trainer buldum fakat hiçbiri vermiyo..
Bilen biri yardımcı olabilirse sevinirim.
Bath "the complete noob warrior" ory.[signature][hline]g3nksquad
lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

Darnassus dan alıyosudur muhtemelen warrior trainer'dan o değilse ironforge'a git military ward'da hall of arms'dan haritanın etrafındaki tek gözü kör Warrior trainer'dan alıyo olabilirsin.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

trainera ugramaya gerek var mi ? yanlis hatirlamiyorsam adaya gidip elemandan questi almistim

trainerla falan konustugumu hatirlamiyorum ( ilk warrior icin konusmustumda ikincide hatirlamiyorum )[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

doru adadanda alınıyo,

Ve evet aynı adada, adadı sınavı gectim adaya giderkenki sınav 1000 kat daha zor =)

Ada ratchet'ın karşısındaki ufak ada. Oraya git mc'coy'u bul bath[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

yok Dwarf trainer'a donunce, lvl bilmem kaçtan sonra adam "Oh 'y remembe ya, ye are what as it Kuafrim right, Ye seem to grow up to be a great warrior indeed that is" tadında bişi sölüyo =)[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman blizzarda sikayet edelim abi, dogru duzgun insanlarla iletisim kuramayan kultursuz cuceleri trainer yapmasinlar.

geyigi gectim de bu oyunu trainerlarla da bi aktivite yapilabilcek sekilde renklendirselermis keske.

mesela ben boynuz kulagi gecti mi gecmedi mi merak ediyorum, trainerimla dovusmek istiyorum.

"erkeksen elite flag'ini kapa da gel" diye eglenmek istiyorum.[signature][hline]oyle iste.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada o quest icin son elemana gelene kadar demo shout kullanin :) kaciyor elemanlar[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...