Stavanger Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 eee uni. hastalık falan filan derken tecil ettircek hal kalmadı elveda demekten baska dicek bişey yok ASKER oluyoz sayılı gün cabuk gecer elveda ke elveda paticik kendinize ii bakın beyler[signature][hline]Nick : _JustiCe_FoR_All_ LvL : 61 Job : Berkserker Hero Server : Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 sende. iyi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Bende GiDerim belki Okul sakat durumda Benide alırmısınz tertibiNize lvl 61 :D Görüşmek üzere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 eh kolay gelsin kardeş iyiki ben askerliğimi coktan yapmısım gelecen bakacan butun noob lar senı gecmıs ughghg cok kötü bir durum ama şunu unutma :;:; her şey vatan için[signature][hline]6x paper mage np 29xxx clan : rebellion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 dünden berıdır şu balonu patlatamadınız yokmu ii bir archer ???:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stavanger Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 eger bişey olmazsa döndüğümde ke de benim için sanırım tarihe karısacak 2008 de yurt dısına gidicem zaten hersey NEWYORK İÇİN ne vatanı :P[signature][hline]Nick : _JustiCe_FoR_All_ LvL : 61 Job : Berkserker Hero Server : Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 yolun açık olsun..[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeGoLaS606 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Vatani görevinde başarılar baba sana kolay gessin olmazsa biz sana en ii ss leri yollarız askere mrktupla sen merak etme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 New York icin okadar heveslenme ben geleli 3 gün oldu.Filimlerde oldugu gibi degil.ailem new yorkta yaşıyor.Bende babamla burada kalıyorum 2 aydır ordaydım.cok kotu bir yer.o filimlerde gordugun 2 katli bahceli evlerde 4 5 ailenin oturdugunu tek oda + tuvalet li bir odanın aylık 1000 dolar kirası oldugunu ve oradaki bir cok türk ve yabancının seni kazıklayacagını unutma benim basıma cok geldi hevesini kırmıyayım ama.gidince gorursun.[signature][hline] Old KO , UO , MU Online Player l oQo l rApbOy l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 hayırlı tezkereler.Bu arada takma kafana çarşıya çıkınca oynarsın tabii oynamak için istek kalırsa :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 hayırlı teskereler bye bye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 çarşıya çıkınca oynarsın ^_^[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki: beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 stavanger beni tanıyosun kim olduğumu biliyosun burda olay çıkartmak istemem sana kötü şeyler söylemek istiyorum ama sende insansın(galiba) sonuçta inş herşey umduğun gibi olur ne diyim...[signature][hline]Diez~TrueBanana~Berserker-Hero (Sold) Beramus~JustGiveMeUrNp~Arch Mage (Sold) Beramus~:Sacrifice:~Kasar Hood (Active) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stavanger Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 rapboyz benim yurt dısı işi biraz deişik statu farkından sanırım sorun yasamıyacağım yine dusuncen için saol. JustGiveMeUrNp bizde bize soz vardır nabza gore şerbet burda sozlerle show yapcaksan umarumda deil yalnız iken dusunduğunude ne durumda olduğunu anlarsın. burası chat meydanı deil ... dier arkadslar yazdıklarınız için cok saolun burdaki gırgırı cok ozliycem :([signature][hline]Nick : _JustiCe_FoR_All_ LvL : 61 Job : Berkserker Hero Server : Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 abicim duygusal yaptın sende aaaaa. çarşıya çıkınca oynarsın. bi hafta sinema bi hafta internet kafe. nasıl ama? :D[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki: beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stavanger Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ah be bilader keske o kadar kolay gecse zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Dogru diyosun stravanger statuye gore degisir sana ozel mesaj attım onları oku.[signature][hline] Old KO , UO , MU Online Player l oQo l rApbOy l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar