Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 yazın sıcağında 7 hafta boyunca kucucuk bi odaya tıkıldım zorla(hayır dövulmedim ve tecavuze uğramadım,yaz okulu).nerdeyse derslerin hepsine gittim,2 tane sınav vardı birinden 95 diğerinden 60 aldım,sunum vardı dandikte olsa yaptım,research paperimi binbir zorlukla yazdım ve notların belli olduğu gun siteye girdim,o da ne?F yazıyodu ya F.ben B yada C beklerken bide baktım F.bu sıcakta bi tarafımdan ter damlaya damlaya gereken şeyleri yapmama rağmen gene patladım gene patladım.lan allahsız hoca,yapılır mı be bu bana?seneye farklı bi yaklaşım deneyecektim dersler için ne motivasyon kaldı ne kendime guven...geçmem için gereken kriterleri havada karada aştım,bu hoca guya en bol not veren hocaymıs okuldaki,lan nası kalırım hala aklım almıyo,mail attım kadına daha cevapta vermedi sinir etti.ne diyim ben daha içimi doktum rahatladım.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 abi herhalde bi ara hoca sana kıl olmuştur yoksa yapmazlar canım o kadar da[signature][hline]www.isdfenlisesi.k12.tr/forum efsane tekrar bir araya geliyor hOhOcu_team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ben de kız meselesi sanmıştım. abi allah sabır versin ne diyim... hocayı dövmeyelim. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ne demis sair? i'm the supervisor can i get the taxi number? bi daha alirsin[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 lan 3.alışım olacak,ne moral kaldı ne bişe,parayla mı donuyo olm bu işler nası geçtiniz siz soleyin,mevzu varsa açıkla ö.m. den =P[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Hoca taktıysa geçmen çok zor 2. seferde de. İmkanın varsa başka şubelerden-hocalardan al o dersi. Aynısı temel mühendislik dersi olan fizikte başıma gelmişti. Para olayı ise çok riskli, hiç kalkışma derim.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 valla yok ya çok guzel duzeyli bi ilişkimiz vardı yani bi sıkıntımız bi takıntısı yoktu.severdi beni,yuzustu bıraktı dalağını sökesim var kadının.ama yapmam ya.hayır.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 tecavüze uğramadığından emin misin? o_O Ali? AHAHA.[signature][hline]chiptech. Seni unutmadık Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 hangi ders?[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 sinir olurum valla böle durumlara.Bu durumda ben olsam hocaya tecavüz ederim hey allam harbi sinir bozucu.[signature][hline]UltimaTr.Net Açıldı !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 @zaidral: eng101 ya.mary abi marye bağlamıstım tum umutlarımı =(((((888[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 eheu bana yüzünü bile görmek nasip olamadı hatunun. tatilimi yaptım bak sonuca aynı yerdeyiz ehhehe bölüm seçemicem 2. sene sonunda o koyuyo bana asıl :sekiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 hocam bi deşmeyin yaraları ya bi deşmeyin.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 yazık lan :/[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Mavi, 11 Eylül 2005 23:00 tarihinde demiş ki: hocam bi deşmeyin yaraları ya bi deşmeyin. Hakikaten ya. Ama çok da moral bozucu bişey. Tam kesin geçerim derken, bırakılmak. Artık saçına mı kıl olurlar, pantolonunun ütüsüne mi belli değil. Geçirmezze geçirmez. Ulan Allah bile adamı cehenneme atarken bazı kriterler belirlemiş be. Bu kadar da keyfi olunur mu?!? Yıllardır kimsenin kalmadığı dersi 4. kez alacağım için, önemli bi dersi alamıycam. Pofff. Bu ders seçim zamanları hayatımdan kim bilir kaç yıl eksiltiyo. Bitse de kurtulsam diyorum, belki de hayatımın en eğlenceli olması gerekn zamanları için. Ulan bi gün elime düşersiniz belli mi olur!!![signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Muahah! :lol: Baba üniversiteye hoşgeldin :D Aynı şeyleri yıllardır yaşıyorum.. Olur böyle şeyler ne diyim.. Millete kafayı yedirtir bunlar valla.. Takmayın fazla devam edin diyeceğim ama kaybolan zaman için ne desem boş... *!Bütün öğretmen ve öğretim görevlilerinden nefret eder*[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Bende kız falan bıraktı sandım "salla ya gecer" dıyıcektım kötü olmuş bak bu geçmiş olsun[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Bende ilk başta kız zannettım:DAbi her okulda var o dert hocalar elbet takıcak bırılerını buluyorlar neden takarlar bende anlamam ama herhalde ego tatmin etmek için benım halen kaldıgım bir ders var ilk sene 95-45 bırakmıştı benı vev halen bırakmakta kalkıpta bişey diyemiyorum.Yapılacak tek şey sana takan hocana egosunu tatmın etsın diye yalakalıkyapıcan yada gidip tehtit edicen ama tehtit edecegin adamada dikkat etmek gerekiyor yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ders seçme olayı hakketn bi işkence,bide sistem 100 kişi alıyo bizde internetten yapıyoruz.oss gibi yarısıyo millet iyi hocaların sınıflar doluyo hemen nası bi iş anlayamadım.omrunu çürütür adamın. hocadan mail geldi bu arada bende sasırdım ortalamanı aldığımda kalmanı beklemiyordum demiş.geççen hoca bu işleri... [spo1=baktıkça kuduruyorum ama daha sakinim artık][/spo] [signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God![Bu mesaj Akerfeldt tarafından 12 Eylül 2005 15:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 o notlara F notu "hass.ktir ordan hoca"lık olmus[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Gecmis olsun lan kaya. Bi de ders secmeler ne zxaman bizim?[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ben öle hocaların taaa annesininden girerim ki giriyom hergün zaten[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 dayanamıyorum küfür ediyorum, düzeyi düşürüp mesajımı sildiriyorum. [Bu mesaj Nefr tarafından 13 Eylül 2005 09:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Bu olayda dikkatimi çeken hocanın kadın olması. Her zaman savunduğum fikir, bir kez daha doğrulandı. Bayan hocalar, erkek hocalardan daha acımasızdır. Daha düşük notlar verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Penthesilea, 12 Eylül 2005 16:32 tarihinde demiş ki: Gecmis olsun lan kaya. Bi de ders secmeler ne zxaman bizim? 23 unde olsa gerek ama emin değilim valla[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar