Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sağlam ve güzel dövme yapılan bi yer?

Xaero

Öne çıkan mesajlar

said:
Volfied, 22 Aralık 2002 21:04 tarihinde demiş ki:
Yok abi
Red Dragon dan sonra gaz oldum, Eğer dövme yaptııcak olursam, sırtıma dev iki koluma doğru açılan kuzgun kanatları şeklinde dövme yaptırıcam...
Kolumda da kendi çizimim olan hilal şekline bürünmüş kuzgun olucak :)[hline]I put my hands up to my eyes but the holes in my palms let me find a way...

Ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sosyal ağlarda paylaş

Ben o eşderha resmini bilgden hağıda çizidm süper oldu sınıf taptı bana herkes bir örnek sitiyor fotokopi filan çektirdiler heeh. Beyaz üstü siyah da baya güzel görünüyor kurşun kalemle güzelcede taradım dehşet güzel oldu :)[hline]-Moonlight?
-She died! Witness the birth of Lixad
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 22 Aralık 2002 21:27 tarihinde demiş ki:
Abi ossun yaaa, ben yapıcam taktım kafaya, olmazsa dövmeci ile kanka olurum, sonra bir gün ya baba aklıma bu geldi şiunbu çizsen diicem :)[hline]I put my hands up to my eyes but the holes in my palms let me find a way...

Hmm tamam dikkatli olmak lazım :) Volfi yarın bugun kanka demeye başlarsa 2 sene sonra altından bişi çıkabülür :P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 22 Aralık 2002 21:33 tarihinde demiş ki:
Şu askerden döneyim benim yapacağım dövme belli. Ya omzuma yada enseme barkod

[Bu mesaj fedaykin tarafından 22 Aralık 2002 21:34 tarihinde değiştirilmiştir]

hitman misin olm[hline]cici sméagol

[Bu mesaj jacabo tarafından 22 Aralık 2002 21:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Çubuk krakerin barkodu hoş duruo bunu yaptırırız döndüğümüzde :P Acaba barkod okuyucular cidden okurmu söylermi fiyatımızı filan zuhahah :)[hline]Ya SözLerin AkLImda, Ya Da AkLIm ArdInda. Ya HayaLin Kar$Imda, Ya Sesin KuLagImda. Ya Ben CILdIrIyorum, Yada Cok ÖzLüyorum. Ya ÖzLemek Cok GüzeL, Ya Da ÖzLenen Cok ÖzeL..!
XÆ®ø fâ®ß®Ìght

Sosyal ağlarda paylaş

Benim olay farklı be güzeller. Sistemin insanı mal yerine koymasını protesto için bireysel bir tepki sadece.

Askere dövmeyle gitmek pek akıl karı değil. Manyağın tekinin sorunu vardır dövmelerle filan haybeye hayat zehir olur, ne gerek var. Zaten askerlik mantığın vede insanlığın bittiği yer.[hline]
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...