Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sağlam ve güzel dövme yapılan bi yer?

Xaero

Öne çıkan mesajlar

said:
Duke_Guybrush, 22 Aralık 2002 20:14 tarihinde demiş ki:
xaero o ejder background da duruyo bende:)
bide güzel tribal şekillerin olduu site flm biliomusunuz? y[hline][i]
viande ne yaa?

Ben bayağıdır kullanıyorum onu wallpaper olarak zaten internet bölümünede ben yollamıştım bu resmi... Sonradan dövme işinden anlayan bi arkadaş çok beğendi cidden güzel olur falan dedi askerden sonra yaptırmayı düşünüyorum ama askere gitmeden de ayyıldız yaptıracam...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RamsesII, 22 Aralık 2002 20:12 tarihinde demiş ki:
Strencher ne alaka olm dövme engellemezki güsul abdestini?Anlayamadım birşey.[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger

Güsul abdesti sonucu vücüdun bütün dış bölgeleri (gözenekleri vs vs ) temizlenmiş olur... Döwme sonucu döwme yapılan yerdeki gözenekler kapatılmış olur we temizlenmesi engellenir. Böylece cenabet cenabet dolaşırsın. ayrıca Kurandada günah olduğundan we sebeplerinden bahsedilio.
(Dindar diilimdir hiç dua bilmem ama bu tür olayları bilirim :))[hline] Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

-... . -. . .- - .... - .... . --. .-. --- ..- -. -..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RamsesII, 22 Aralık 2002 20:41 tarihinde demiş ki:
Abi kız dediğin şöyle gül dövmesi falan yatprıacak.Onnu da ya sırta(omuz çevresine) ya da kalçaya yaptıracak...[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger

Abi göbekten başlıcak malum yere doğru inen bi melek dövmesi olcak... Deli süper duruo vaktinde nette bi yerlerde görmüştüm öle bi hatun pehhh yane :P
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abi
Red Dragon dan sonra gaz oldum, Eğer dövme yaptııcak olursam, sırtıma dev iki koluma doğru açılan kuzgun kanatları şeklinde dövme yaptırıcam...
Kolumda da kendi çizimim olan hilal şekline bürünmüş kuzgun olucak :)[hline]I put my hands up to my eyes but the holes in my palms let me find a way...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...