Xaero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Askere gitmeden önce göğüsüme ay ve yıldız yaptırmak istiyorum nerede yaptırabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Ohaaaa diyorum başka bir şeyde demiyorum... Harbi olm sen askere git ve bir daha da dönme[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 said: fedaykin, 22 Aralık 2002 19:53 tarihinde demiş ki: Ohaaaa diyorum başka bir şeyde demiyorum... Harbi olm sen askere git ve bir daha da dönme[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Ne oldu len :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Gusül abdestini engellemeyen kalıcı döwmeler bulunsun, tüm vücudumu döwmeyle donatıcam...[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel -... . -. . .- - .... - .... . --. .-. --- ..- -. -.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Ben askerden sonra şunuda yaptıracam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Strencher ne alaka olm dövme engellemezki güsul abdestini?Anlayamadım birşey.[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 xaero o ejder background da duruyo bende:) bide güzel tribal şekillerin olduu site flm biliomusunuz? y[hline][i] viande ne yaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 said: Duke_Guybrush, 22 Aralık 2002 20:14 tarihinde demiş ki: xaero o ejder background da duruyo bende:) bide güzel tribal şekillerin olduu site flm biliomusunuz? y[hline][i] viande ne yaa? Ben bayağıdır kullanıyorum onu wallpaper olarak zaten internet bölümünede ben yollamıştım bu resmi... Sonradan dövme işinden anlayan bi arkadaş çok beğendi cidden güzel olur falan dedi askerden sonra yaptırmayı düşünüyorum ama askere gitmeden de ayyıldız yaptıracam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 biliorum bende senden görüp almıştım zaten:) bu arada cidden tribal resimi olan flm yokmu hiç ya?[hline][i] viande ne yaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 said: Duke_Guybrush, 22 Aralık 2002 20:21 tarihinde demiş ki: biliorum bende senden görüp almıştım zaten:) bu arada cidden tribal resimi olan flm yokmu hiç ya?[hline][i] viande ne yaa? Olsa dükkan senin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 bu resmin büyük versyonuna link verirmisiniz wallpaper yapıcamda[hline]karga [tzar's] theurgist of tzar's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 said: RamsesII, 22 Aralık 2002 20:12 tarihinde demiş ki: Strencher ne alaka olm dövme engellemezki güsul abdestini?Anlayamadım birşey.[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Güsul abdesti sonucu vücüdun bütün dış bölgeleri (gözenekleri vs vs ) temizlenmiş olur... Döwme sonucu döwme yapılan yerdeki gözenekler kapatılmış olur we temizlenmesi engellenir. Böylece cenabet cenabet dolaşırsın. ayrıca Kurandada günah olduğundan we sebeplerinden bahsedilio. (Dindar diilimdir hiç dua bilmem ama bu tür olayları bilirim :))[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel -... . -. . .- - .... - .... . --. .-. --- ..- -. -.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 kizimizin ustundeki dogmeden istiorum israrla[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of godBlind Guardian - Age of False Innocence ---So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 bence kızda iğrenç durmuş[hline]karga [tzar's] theurgist of tzar's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 kızdaki dövme süper be[hline][i] viande ne yaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 kız ayrı bi iğrenç dövme ayrı bi iğrenç yani ne o öle[hline]karga [tzar's] theurgist of tzar's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Abi kız dediğin şöyle gül dövmesi falan yatprıacak.Onnu da ya sırta(omuz çevresine) ya da kalçaya yaptıracak...[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 kız iirenç ama dövme güzel bence neblim gothic mothic omuş ehuehehe[hline][i] viande ne yaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 said: Duke_Guybrush, 22 Aralık 2002 20:33 tarihinde demiş ki: kızdaki dövme süper be[hline][i] viande ne yaa? Kız çirkin olduktan sonra....[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel -... . -. . .- - .... - .... . --. .-. --- ..- -. -.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 said: RamsesII, 22 Aralık 2002 20:41 tarihinde demiş ki: Abi kız dediğin şöyle gül dövmesi falan yatprıacak.Onnu da ya sırta(omuz çevresine) ya da kalçaya yaptıracak...[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Abi göbekten başlıcak malum yere doğru inen bi melek dövmesi olcak... Deli süper duruo vaktinde nette bi yerlerde görmüştüm öle bi hatun pehhh yane :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 bi sınıf arkadaşım yaptırmış göbekten aşağı doğru inince bi hatun kafası yaptırmış ama göstermedi hala bana:P[hline][i] viande ne yaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Xaero harbiden dediğinde manyak olur veya göğüsün hafif üstüne böyle değişik birşey yapılabilir... Ama kalçaya yapılacak bir gül dövmesi olayı bitirir abi...[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Xaero'nun dedigi sekilde bi dovme bende gormustum bi yerlerde... super tawsiye ederim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Kesssssss resmi kessss hatunuuunnnn dövmeyiii kess.... İtalyanlar rulzzzz :) Ulan bide bu hatunda melek dövmesi var çarpılır len adam ilişkiye gircem derken yamuluruz valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Yok abi Red Dragon dan sonra gaz oldum, Eğer dövme yaptııcak olursam, sırtıma dev iki koluma doğru açılan kuzgun kanatları şeklinde dövme yaptırıcam... Kolumda da kendi çizimim olan hilal şekline bürünmüş kuzgun olucak :)[hline]I put my hands up to my eyes but the holes in my palms let me find a way... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar