Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

helikopter uçurmaca

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hiç sevmemişimdir bu oyunu. (Hırslı biri olaraktan)[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan:
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Mesaj tarihi:
1216 zevkli oyun saolasın.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
1016 daha da geçemedim yaw..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Mesaj tarihi:
ben max 800 küsür yaptım :D[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
Mesaj tarihi:
güzel ama ben hala BUMPERBALL denen oyunda derece yapmaya çalışıyorum[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki:
beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?
Mesaj tarihi:
1102 ama, daha iyisini yapıcam. Grr..[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki:
"İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..."

Albert Einstein (1879-1955)
Mesaj tarihi:
1910, yeter ulan içim baydı :p[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki:
"İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..."

Albert Einstein (1879-1955)
Mesaj tarihi:
798 beceremiom yaw[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira
2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
5 den fazla atarız
futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz

Mesaj tarihi:
ulan nasıl uctugunu bulcam diye canım çıktı ama buldum:D
Zormuş[signature][hline]Goooooooooogle hayatınızı bir tıklar değiştirin.
''Bu bir google reklamıdır''
Goooooooooogle aramadıklarınızda burada.
Goooooooooogle iyiki varsın.
Goooooooooogle reklama para isterüm
''Bu google a bir uyarıdır''

• Yeni Oluştur...