Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

muzik insani sarhos eder mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sizce edermi?
dün gece led zeppelin dinledim yaskasik 1 saat boyunca kashmir, dazed n confused, good times bad times vs. vs. derken sarhos gibi bisi oldum. Basim donmuyodu midem bulanmiyodu ama kafa olarak sarhos gibiydim cok daha rahattim sacmaliyodum duygusallasmistim cok garip ama oluyo...[signature][hline]kanitlayabilirim...
Mesaj tarihi:
etmez mi yaa[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
For the words that you said
Tears filled my eyes
As we said our last goodbyes
The sad scene replays
Of you walking away
Mesaj tarihi:
Türe göre deişir :)..

Techno patlatır patlatır patlatır

Hard Rock Cesaret Hoşnutluk Güç Duygusu uyandırır..

Daha var saymıyorum tabi bunların oldugu vakitler vardır :)..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Mesaj tarihi:
sarhos etmek muzikde ritmin akısına kapılmak ve bunu kendi iradenin dısında olmasına denirse %100 eder...

bide sarkıyı nasıl bir ruhla dinledigin cok onemli bence...[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you.
Lagwagon-Lazy
Mesaj tarihi:
bi arkadasim ik kez led zeppelin dinleyip begendigim zaman muzisyenlerin muzigidir bu demisti(sampiyonlarin kavaltisi der gibi oldu bu:P) belkide nedeni budur beni sersemlettigi duygusallastirdigi gibi onlardada gosteriyo ayni etkiyi tabi odama gitmeye usenmesem gitarimi alir rahat 3 sarki cikartirdim o halde heralde...[signature][hline]kanitlayabilirim...
Mesaj tarihi:
simdide size insani sarhos etcek sarki listesi yapym dedm sizde yazarsiniz biseler
doors - riders on the storm
led zeppelin - kashmir
led zeppelin - dazed'n'confused
led zeppelin - stairway to heaven
led zeppelin - babe im gonna leave you
led zeppelin - i cant quit you baby
led zeppelin - wholle lotta love
led zeppelin - you shook me
bob marley - sun is shining[signature][hline]kanitlayabilirim...
Mesaj tarihi:
şarkılarda sarhos ederde
Asıl alkolluyken muzık dınlersen ozaman 5 kat eder. Hele seni damardan vuracak sarkılarsa[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
  • Yeni Oluştur...