Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

muzik insani sarhos eder mi?

duende

Öne çıkan mesajlar

sizce edermi?
dün gece led zeppelin dinledim yaskasik 1 saat boyunca kashmir, dazed n confused, good times bad times vs. vs. derken sarhos gibi bisi oldum. Basim donmuyodu midem bulanmiyodu ama kafa olarak sarhos gibiydim cok daha rahattim sacmaliyodum duygusallasmistim cok garip ama oluyo...[signature][hline]kanitlayabilirim...
Sosyal ağlarda paylaş

sarhos etmek muzikde ritmin akısına kapılmak ve bunu kendi iradenin dısında olmasına denirse %100 eder...

bide sarkıyı nasıl bir ruhla dinledigin cok onemli bence...[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you.
Lagwagon-Lazy
Sosyal ağlarda paylaş

bi arkadasim ik kez led zeppelin dinleyip begendigim zaman muzisyenlerin muzigidir bu demisti(sampiyonlarin kavaltisi der gibi oldu bu:P) belkide nedeni budur beni sersemlettigi duygusallastirdigi gibi onlardada gosteriyo ayni etkiyi tabi odama gitmeye usenmesem gitarimi alir rahat 3 sarki cikartirdim o halde heralde...[signature][hline]kanitlayabilirim...
Sosyal ağlarda paylaş

simdide size insani sarhos etcek sarki listesi yapym dedm sizde yazarsiniz biseler
doors - riders on the storm
led zeppelin - kashmir
led zeppelin - dazed'n'confused
led zeppelin - stairway to heaven
led zeppelin - babe im gonna leave you
led zeppelin - i cant quit you baby
led zeppelin - wholle lotta love
led zeppelin - you shook me
bob marley - sun is shining[signature][hline]kanitlayabilirim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...