duende Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 sizce edermi? dün gece led zeppelin dinledim yaskasik 1 saat boyunca kashmir, dazed n confused, good times bad times vs. vs. derken sarhos gibi bisi oldum. Basim donmuyodu midem bulanmiyodu ama kafa olarak sarhos gibiydim cok daha rahattim sacmaliyodum duygusallasmistim cok garip ama oluyo...[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 eder. Ever Eve dinledim , ölüyodum sen düşün. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 etmez mi yaa[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 mümkündür..nasıl cola içerken bile içki içtiğini düşündüğünde psikolojik olarak sarhoşluk hissine kapılırsın , aynı şekilde müzikde insanı sarhoş edebilir sanırım[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 kolonlarin onunde durursan kalp ritmini bile bozar.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Türe göre deişir :).. Techno patlatır patlatır patlatır Hard Rock Cesaret Hoşnutluk Güç Duygusu uyandırır.. Daha var saymıyorum tabi bunların oldugu vakitler vardır :)..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Etmez olurmu ya .. Coldplay - Fix you dinleye dinleye içim bi kötü oluyor hep benim :( ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 sarhoş demiyelim sersemlemek daha uygun[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Valla beni sarhoş etmio tam tersine ayıltıo. Bi bara yada cluba gittiğimde normalden daha fazla içiyorum ama hiçbi etkisini görmüyorum :)[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lagwagon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 sarhos etmek muzikde ritmin akısına kapılmak ve bunu kendi iradenin dısında olmasına denirse %100 eder... bide sarkıyı nasıl bir ruhla dinledigin cok onemli bence...[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bi arkadasim ik kez led zeppelin dinleyip begendigim zaman muzisyenlerin muzigidir bu demisti(sampiyonlarin kavaltisi der gibi oldu bu:P) belkide nedeni budur beni sersemlettigi duygusallastirdigi gibi onlardada gosteriyo ayni etkiyi tabi odama gitmeye usenmesem gitarimi alir rahat 3 sarki cikartirdim o halde heralde...[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 simdide size insani sarhos etcek sarki listesi yapym dedm sizde yazarsiniz biseler doors - riders on the storm led zeppelin - kashmir led zeppelin - dazed'n'confused led zeppelin - stairway to heaven led zeppelin - babe im gonna leave you led zeppelin - i cant quit you baby led zeppelin - wholle lotta love led zeppelin - you shook me bob marley - sun is shining[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 şarkılarda sarhos ederde Asıl alkolluyken muzık dınlersen ozaman 5 kat eder. Hele seni damardan vuracak sarkılarsa[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar