Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ip =0.0.0.0

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ama internete bagli olmazsin oyle yaptiginda?

network connections dan baglantina sag click properties advanced, kendi ipmi kendim vermek istiyorum de lalmak istedifgin ip ye 0000 yaz[hline]
Mesaj tarihi:
yok öle netlem alakam olmuyacak benim makina 0.0.0.0 ip si gözükmesi yetecek bana net filamda istemiyorum ama yapamiyorum böle ip verilemez çünkü :P ama verilmenin yolu varmi diye soruyorum netle alakasi yok sadece altta lan olarak düşünün benim static ip im 0.0.0.0 olsun[hline]Nixnix RuLaZzZ
HiPeRaCtİvS
Mesaj tarihi:
Neden olamayacağını anlatmak için şöyle bir örnek vereyim olmayan bir şeyi gösterebilir misin? IP'nin amacı adreslemeyi (tanımlamayı) yapmak. Yazdığın IP 0 demek yani böyle bir makine yok demek. Olmayan birşeyi adresliyemeyeceğin için IP olarak 0.0.0.0 atıyamazsın.[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
Bunu ancak Raw IP Paketi yazarak, belki tek IP paketi için yapabilirsin, ama bir Connect() durumu söz konusuysa yapamazsın.

Öyle abidik gubidik zıttırı ayarlarla da 0.0.0.0 göstermezsin. En azından A B C lerden birine uyması gerekiyor.[hline]
-ee
Mesaj tarihi:
infeqted 0 ip veremezsin. Makine 0 ip almaz. ip adresimi ben vercem olayında 0 ı kabul etse bile o ip yi göstermez. winipcfg filan yapınca görünmez. XP ise geçersiz ip lütfen 1 ile 223 arasında bişi girin diye mesaj çıkarır.[hline]What if the prophecy is true
What if tomorrow the war could be over?
Isn't that worth fighting for?
Isn't that worth dying for?
  • Yeni Oluştur...