Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 aa tarjayıda istiom bananeeeeeee :/([signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Tarja nedir allaskina, sisire sisire balon yaptiniz kadini. Liv, Floor, Cristina, Angela, Vibeke, hatta Anneke bile döver Tarja'yi[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 11 Eylül 2005 12:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Balon gibiymiş zaten bi aralar ya. neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 sandra yı da koysaydın zor döverler biraz tarjayı[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Kadın büyülü galba. Gören herkesi büyülemiş o çeneye rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: darkness59, 10 Eylül 2005 18:13 tarihinde demiş ki: bana kaydadeğer metal grupları ve taptığınız şarkılarını sölermisiniz ben startı verdim ---METALLİCA--1-Unforgiven 2-Nothing Else Metters 3-Turn The Page (daa varda şuan yeter bukadar) Metallicanın o kadar sağlam şarkıları varki bu saydıkların onların yanında çerez gibi kalıyo:),tavsiyem black albümden önceki albümleri bi dinle... Tavsiyeler: Master of Puppets Seek&Destroy For Whom The Belltols[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Metallica metal değildir diyen heralde olayın özünü kaçırmış ve çoktan kaybetmişiz onu :( üzücü.. Bu arada mötley crüe,wasp falam tam metal olarak geçmiyo hair yada glam/aor akımına daha yakınlar bence..[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Iron Maiden harika aşmış bir grup.Steve Harris ve Bruce Dickinson bu adamların seslerine aşıgım yaa kesin dinle Iron Maiden'ı.[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: BulletRide, 11 Eylül 2005 14:39 tarihinde demiş ki: Metallica metal değildir diyen heralde olayın özünü kaçırmış ve çoktan kaybetmişiz onu :( üzücü.. Bu arada mötley crüe,wasp falam tam metal olarak geçmiyo hair yada glam/aor akımına daha yakınlar bence.. sen and justice for all dan sonraki albümlere metal diyorsan sende gram metal bilgisi yok demektir bu...özellikle o st. anger allahım yarabbim isminde ''metal'' geçen bir grup nasıl böyle bir albğm yapabilir şaka gibi..[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 arkadas bize "metal dinlein lan" diyip kacmis. amaci buymus demek ki, her forumda metal dinlemek gerektigini anlatip kacan biri. bu arada despot insanlar goruyorum, geyik postlari silip, seviyesizleri birakan. ;p[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki: harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 yanlış anlamaları düzeltelim çevremizi sevelim sayalım 1: ben in flamesci değilim de bu pati topraklarında çok in flamesci var ona gönderme idi. şahsen ben sevmedim sevemedim, en doğal hakkım:-) tabii dinleyip kendi fikrinizi edini derim ben yanlış anlamaları düzeltelim çevremizi sevelim sayalım 2: metallika metaldir. hatta metale başlama grubudur. yurdumun metalcilerinin büyük hatta kocaman bir bölümü ilk metalik adımlarını metallikayla atmıştır. bunların arasında ben de varım, elime geçen bir reload kasedi benim hayatımı değiştirmiştir(diğerlerini o albüm sayesinde almışımdır, ilk göz ağrımdır. yoksa pek iyi değil zaten). sanırım benim mesajımdan çıkmış bu "metallika metal değil" olayı. hayır gayet metaller. en azından başta metaller sonrası tartışılır. metal metal deniyorsa load albümüne kadar dinleyin derim ben. load güzel ama metal değil, reload da öyle. en duyulmuş grupları dinle, duyulmuş olmalarının bi sebebi var heralde:) Iron Maiden, Black Sabbath, Judas Priest falan sonra karar verirsin neler neler dinleyeceğine[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 yaf metal dinle argadaşım.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 paticikteki "ağır metalci" kesimin bu tip topic açan kardeşlerimize karşı aldığı bu ben çok metal biliom senle de dalga geçiim de egomu tatmin edeyim tavırlarından çok rahatsız oluyorum.. sanki metal müzik sadece onlara parsellenmiş durumda sadece onlar bir şey biliyor metal hakkında hede hödö... bi adam çıkmış "vaay metalika dinlioz metalciyiz biz ehiehiehi" said: Ferrero, 10 Eylül 2005 21:03 tarihinde demiş ki: Vaaayy metalika abi sen tam metalçisin ya. la ho ba rey demiş... tavra bakarmısınız metallicanın son 15 yılına bakarak bu kadar aşşağılık bir demeç verilemez hakikaten sinirimden yerimde duramıyorum sonra da gelip "neden türkiyede metalci yok a ka" die sızlanırlar... bunu yapmayın ya anne karnında metalci yetişmiyor bu ülkede onu bırakın zaten metalci yetişmiyor adam gibi...[signature][hline]Can you put a price on PEACE? I WANNA GET FREE!!!! [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 11 Eylül 2005 19:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 çünkü rock tan başka ufacık bi brutal vocal olsa direk satanist diyolar adama !!!!!!!![signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ayrıca tarja ya laf söyletmem liv yanında halt etmiş..[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 @quivalen "agir metalci" olarak tabir ettigin kesim metallica'nin 88 sonrasinda yaptigi seyleri "metal" olarak algilamadigi icin ayrica da bu yeni gelen arkadas da hep bu kesimin "metal" kapsimina sokmadigi parcalari "obarey kral bunlar" seklinde entegre ettigi icindir belkide. yoksa bu bahsettigin kisilerin cogunun metallicayla metal dinlemeye basladigi, hala da ilk 4 albumunun hastasi olduklari 99% ihtimaldir, ben de dahilim bu gruba. ;p[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki: harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Metallica sucks.....[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: thanatos, 11 Eylül 2005 19:38 tarihinde demiş ki: yoksa bu bahsettigin kisilerin cogunun metallicayla metal dinlemeye basladigi, hala da ilk 4 albumunun hastasi olduklari 99% ihtimaldir, ben de dahilim bu gruba. ;p ben de dahilim o gruba ne kadar hoş... tamam işte demek istediğim yapmamız gereken ilk 4 albumu sunmaktır bilmeyenlere göstermektir dogru yolu .. neden dalga geçiyoruz ki...14-15-16 yaşında adam diyelim mesela bilemez ki neyin iyi neyin kötü olduğunu en azından neyin metal neyin olmadığını... konuyu açan adamın Cliff Burton'un kim oldugunu bilmediğinden eminim.. işte bunu adama anlatacaksın onun yerine neden dalga geçiyorsun ki adamla? benim demek istediğim bu...[signature][hline]Can you put a price on PEACE? I WANNA GET FREE!!!! [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 11 Eylül 2005 19:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 iyi de arkadasin tavri "gelin benle dalga gecin" seklinde. metal dinle arkadasiim!!!!111!1 seklinde topic aciyor buraya, altina yazdigi 2-3 dandik metallica parcasi. gelip ben metal dinlemeye basladim metallica'yla bu parcalari dinliyorum, ne onerirsiniz demis de insanlar dalga mi gecmis?[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki: harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Tamam ya uzatmayın..[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 abi yazdıgım 2 mesajı bir kere oku ben sadece bu topic için konusmuorum ... hepsinde bilmeyene karsı bir ön yargı ve ezme iç güdüsü ile yaklasan adamların tavırlarını sevmediğimi belittim hala bu adamdan bahsediyoruz.[signature][hline]Can you put a price on PEACE? I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Gothic_Angel, 11 Eylül 2005 19:43 tarihinde demiş ki: Metallica sucks..... ok dönücez size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 taz zevkler ve renkler tartışılmaz belki ben black metal/brutal vocal sevdiğim için metallica hoş gelmio.. sadece fikrimi belirttim alaylı tavırlarla yaklaşma tamam mı ? seviyeni belli etme[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Lamb Of God der giderim (:[signature][hline]In flames we trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Zevkler ve renkler tartışılmaz diyosun Metallica sux diyosun. Çelişme kendinle. Metallica'yı sevmiyorum demek var bi de Metallica boktan demek var.. Hem ben de Amon Amarth falan dinliyorum. Brutal diye Metallica sevmiycekmiyim. Çok anlamsız bi gerekçe ki gerekçe göstermeye niye ihtiyaç duyuyosun ki? [Bu mesaj Rebelution tarafından 11 Eylül 2005 20:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar