Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 black metalin krallari abi adamin screamleri 1 numara... ben hastasiyim şahsen günde 10-12 saat dinniom :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bende nightwish le tot 12 16 saat dinliyomda ne biliyim ısınamadım adamlara :)[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 metali sevmem seveni severim :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 oleey fransux beni seviooooo :) evlenelim :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 yok yok siz iyice sapıttınız *uzaklaşır*[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 nightwish in solisti tarja ya hastayım haa nightwish'e de hastayım özellikle Nemo wishmaster wish i had an angel sleepwalker 10 numara şarkılar[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 oooo gothic nightwish in kötü şarkısı yokki hepsi super seceiorum uzgunum :D ++++++++++ Tarjaya laf atanların başlarına taşlar yagsın :)[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog [Bu mesaj go2hell tarafından 11 Eylül 2005 01:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 hepsi güzelde en güzeli nemo ile sleepwalker yahu tarja ya hastayım o ne güzellik yahu güzellik tanrıçası sanki.....[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Tarja? Güzellik tanrıçası? Tamam hoş bulabilirsin ama oha yani. Angela Gossow derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Deathblade, 11 Eylül 2005 00:58 tarihinde demiş ki: Blind Guardian - Don't Talk To Strangers [Bu mesaj Deathblade tarafından 11 Eylül 2005 00:59 tarihinde değiştirilmiştir] blind guardian ın değil o dio'nun yanlış bilgi olmasın[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Rebelution, 11 Eylül 2005 01:42 tarihinde demiş ki: Tarja? Güzellik tanrıçası? Tamam hoş bulabilirsin ama oha yani. Angela Gossow derim ben. abi zevkler ve renkler...... hastaym tarja ya yaaa gerçekten KADIN yani her yönüyle..Allah bana bağışlasın :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Don't Talt The Strangers-Bind Guardian(Dio Cover)şeklindeydi sanırsam. Bide bence Nightwish bence en gaz albümü Oceonborn dur.Ordaki her şarkıyı ayrı bi zevkle dinlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 neyse hayırlı geceler herkeze... inşallah rüyamda tarja yı görürüm...[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Yeni albumleri cıksada ahh ahh zaten ilk hedefim finland a gitmek :([signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 orta 1 deki halim geldi aklıma..ama böyle ortamlarda "metalika dinliyom metalciyim" diye gezmiyodum..sadece o şarkılar çok hoşuma gitmişti..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 eee gothic söyle bakalım tarja mı katana mı? :P[signature][hline]lanet olsun corci sana klimayı kapamanı söylemiştim dostuuum kahretsin senin problemin ne ha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: go2hell, 11 Eylül 2005 01:13 tarihinde demiş ki: metalin türüne gore değişir tabi :) death - marilyn manson Tüyler ürpertici.. ne demiş herif ya.. Death metal ve mansonu aynı cümle içinde kulanmak bile... nese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 hakkatten ha ben ne demişim orda :)[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: go2hell, 11 Eylül 2005 01:59 tarihinde demiş ki: hakkatten ha ben ne demişim orda :) Death tanrısı Cannibal Corpse dicekmişinde klavyen sürtüşmüş öle bi durum oluşmuş sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 cok özür dilerim graveyard ( britain? ) :([signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: HellHound, 11 Eylül 2005 01:10 tarihinde demiş ki: said: Deathblade, 11 Eylül 2005 00:58 tarihinde demiş ki: Blind Guardian - Fiddler Of The Green BG'nin diil o sarki Demons & Wizards'in duzelteyim Yanlış yazmışım kusra bakma ; Demons & Wizard derken arkadaş Blind Guardian & Iced Earth ortak albumünü kastediyor . Hansi vokal , Jon Gitarda . Valla eğer ama kusra bakma ben hala bu albüme Blind demeye devam edeceğim , Hansi vokalde olduğu sürece ve de Jon ise Blind Guardian'ı örnek aldığı sürece gitara Jon'da geçse kendi gitaristleride geçse hiç bir fark olmayacaktı . Açık ara bir Blind Guardian albumü . Şarkı zaten Hansi'nin , sözleri trafikte ölen iki çoçuktu yanlış hatırlamıyorsam onlar için yazmıştır . - Birde Don't Talk To Strangers derken Cover'ı kastedmiştim . Orjinal'i DIO'dur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 peki k3nk.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ya Metallica'ya metal müzik yapmıyor diyen adamın alnını karışlarım. Nasıl ya? Hayatımda dinlediğim en iyi metal albümlerinden bir kaçı aslında başka birinin miydi? Kill Em All, Ride the Lightning? Master of Puppets? And Justife For All...? Bilemiyorum, Metallica'ya ünlü oldular diye bok atmanız ne kadar doğru? Adamlar resmen metal müziğin çok önemli gruplarından biri. Ha arkadaşa cevap vereyim, Metal müziğe yeniysen, Iron Maiden dinlemeni öneririm. Albüm olarak ise Number of the Beast Iron Maiden Killers Somewhere in Time seni paklar tahminen. Sonra, Judas Priest dinle Albüm olarak: Screaming For Vengeance Painkiller British Steel Megadeth dinle: Peace Sells, But Who's Buying? Rust in Peace Youthanasia Crptic Writings Countdown to Extinction Olabilir. Pek metal değil ama metal'in doğuşu denebilecek kadar önemli bir grup olan AC/DC dinleyebilirsin. Albüm değil şarkı şarkı dinle istersen. Albüm sorarsan: High Voltage Highway to Hell Back in Black Aşmış albümlerdir. Metal'in başlatıcı sayılabilecek, Black Sabbath dinle. Albüm: Paranoid Master of Reality Bundan sonra sırf grup ismi söylüyorum, bu saydıklarımın hepsi gerçekten çok büyük gruplar. Herhangi birini dinlesen yeter sanırım... Parantez içindekiler favori albümüm... Anthrax, Blind Guardian (Nightfall in Middle Earth), Queensryche (Operation Mind Crime), W.A.S.P (Crimson Idol), Stuck Mojo (Declaration of a Headhunter), Danzig (Lucifuge), Slayer (Reign in Blood), Mötley Crüe (Shout at the Devil), Manowar (The Triumph of Steel), Iced Earth, Helloween (Keeper of the Seven Keys 1-2), Pantera (Cowboys from Hell)... Manowaru ben çok beğenmem. Kazara seversen, Hammerfall da dinle... Dersen ki ben bunları aştım, bana böğürtülü möğürtülü, çılgın şeyler ver, al sana... Death (Sound of Perseverance), Children of Bodom (Hate Crew Deathroll), Opeth (Hepsi güzel, favori: Still Life), In Flames, Carcass (Heartwork), Dissection (Storm of the Light's Bane), Moonspell, Nevermore (Dead Heart, in a Dead World), Dark Tranquility (Haven), My Dying Bride... Dersen ki şarkıyı söyleyen kadın olsun kardeşim, ben adam dinlemem: Gathering, Nightwish, Arch Enemy (dikkat brutal) öh. bu kadar çıktı... Aklıma daha fazla gelmiyor, kusur ettiysek affola... Hadi sana iyi dinlemeler.[signature][hline]"Mph Rmph !!" [Bu mesaj karpuz tarafından 11 Eylül 2005 11:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Deathblade, 11 Eylül 2005 10:46 tarihinde demiş ki: Yanlış yazmışım kusra bakma ; Demons & Wizard derken arkadaş Blind Guardian & Iced Earth ortak albumünü kastediyor . Hansi vokal , Jon Gitarda . Valla eğer ama kusra bakma ben hala bu albüme Blind demeye devam edeceğim , Hansi vokalde olduğu sürece ve de Jon ise Blind Guardian'ı örnek aldığı sürece gitara Jon'da geçse kendi gitaristleride geçse hiç bir fark olmayacaktı . Açık ara bir Blind Guardian albumü . Şarkı zaten Hansi'nin , sözleri trafikte ölen iki çoçuktu yanlış hatırlamıyorsam onlar için yazmıştır . - Birde Don't Talk To Strangers derken Cover'ı kastedmiştim . Orjinal'i DIO'dur . Jon Blind Guardian'i ornek filan almaz, egoistin allahidir zaten ayrica Hansi esit degildir Blind Guardian (aynisini Jon icin soyleyemiyoruz cunku IE = Schaffer), ayrica Jon ile Marcus/Andre'nin arasinda daglar kadar tarz farki var bir insana tavsiye verirken dogru duzgun vermeye dikkat edelim, sen istersen "Benim icin tam bir Iron Maiden parcasi Fiddler" diye dusun, tavsiyeyi verirken dogru bilgiyle vermelisin[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: eldebaren, 11 Eylül 2005 01:54 tarihinde demiş ki: eee gothic söyle bakalım tarja mı katana mı? :P yok lan katana :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar