Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

might and magic 6 hakkında yardım lazım


tamam

Öne çıkan mesajlar

puzzleın şifresini çözdüm bu çıktı ama burda ne demek istiyor tam anlayamadım(anladığımı denedim bir şey bulamadım daha doğrusu)oyunu daha önceden oynamış puzzleı çözmüş bir arkadaş varsa yardım edebilir mi?
İn the land of the dragon to north by far northeast,lies the cache of the captain 'neath the weight of the least.Hid for the ship of the sun before her functions ceased,lift the stone and you have won;this riddle'n puzzle pierced.
şimdi dragonlandden kastı dragonsand mı oraya gece mi gidilicek hangi kayanın altına bakılıcak ben tüm kayaları denedim hiçbiri bir işe yaramadı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi kere galiba dün doğumu gü nbatımında omlası lazı mbu olayı nyani sen bi gece 24:00 de gitmeyi fln dene taşlara..
kuzey dragonsandın kuzeydogu sunda fln olcak dio.
bvalla onıyalı yıllar poldu.. sitesemde hatırlıyamam..
ama sana bi bug soyleyim
hemen ocast ironfsit in oraya git..alttaki armor trainer ından herşeyi teachle..sonra "there nothing ican teach you" tarzı cıkan tazıyo tıka.. bi bakıcaksınki tüm charla full plate giyiyor...[hline] horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki:
skini göremedim..
KoC
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok ilginç ben tüm might & magic serisini bitirdim.Yanlız sen m&m 7 den bahsediyosun galiba.Yada ben karıştırıyo olabilirim gittiğin yeri hala hatırlıyorum ama ben orası 7 de diye hatırlıyorum.
Birsürü ufak adalar olan yerde olması lazım,yakınlardada zindan olarak temple of the sun ve temple of the moon olcak.
Orayı water walk yap gez bi yerde taşlardan oluşmuş çember olması lazım.Uyu gece 12 de bir çiçek açıyo (12 ye yaklaşırken 5 er dakka 5 er dakka beklet kaçırma) ona basınca hazine çıkıyodu.mm7 deydi bu.Eğer yanlışsa yani 6 dakiyse hatırlamam lazım kaç sene oldu oynamayalı[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi işler tamamen karışıcak benim bildiğim m&m 6 da taş çember silvercoveda var görev druidden great druid olma görevi hatta görevi loretta fleiseden(silvercove ladysi)alıyoruz görev 20 mart 21 haziran 23 eylül 21 aralık tarihlerinden herhangi birinde taş çembere gidip saat 12 de ayin yapmak hatta taşa tıklayınca lorettada geliyor birlikte ayin yapıyorsun yani bence de karıştırıyorsun senin dediğin bir upgrade görevi benimkisi de puzzle neyse çok saol gene de cevap yazdığın için :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...