BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ohooo ben böyle işin :D 30 kişi olcak demiştik 26 kişiydi 12 kişi kaldık :D millet yer var mı diye soruyordu bol bol cx cx ... İnşallah servis alanında da bi 6 kişi kalmayız.[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ben derim ki urza da satış koyucak 11 kişi kalıyoruz[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 baya satış olcak o zaman :P inş. syn satmazsın beni bakırköyde tek bşaıma bırakmazsın ehehe ^^[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 iyi eglenceler ozur dilerim gelemedigim icin[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ben saat 2 de deniz otobüsüne binicem bakırköyden bu arada saat kaçta biter ? yanımızda neler getirelim?[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 dyna bizde 2 de bincez o_O ehehe buluşup mu gitsek :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: DynamicK, 11 Eylül 2005 11:13 tarihinde demiş ki: ben saat 2 de deniz otobüsüne binicem bakırköyden bu arada saat kaçta biter ? yanımızda neler getirelim? ben pantalon, gömlek veya t-shirtle geleceğim için, spor kıyafet ve ayakkabıları alıyorum. ayrıca yedek çorap, atlet, su ve deodoratımı aldım :) bu araad 3 vs. 3 zevkli olacak :)[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger There is no ignorance; But I don't care about the pain There is no passion; But still it burns There is no death; But I die every day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 lonely şort filan getireyim mi eet eet getireyim ehehhe ne olur ne olmaz :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ben eşofman(böyle mi yazılıyo lem) altı ve t-shirt aldım. hoş orda tulum, çelik yelek!?!, kask filan verecekler ama ne olur ne olmaz...[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger There is no ignorance; But I don't care about the pain There is no passion; But still it burns There is no death; But I die every day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ben hazırlanıp yola çıkıcam birazdan ehehe ^^ erken gideymde servisi kaçırmayayım abi 24 milyon yol parası vericem koyuyor :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ahaah... 24 ytl mi? edirneden mi geliyosun?[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger There is no ignorance; But I don't care about the pain There is no passion; But still it burns There is no death; But I die every day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 hayır beylikdüzü :D burdan ilk bakırköy : 1.300 ordan deniz otobüsü 4 ytl imiş ordan 10 milyon servis işte :D gidiş geliş filan 24 tutuyor :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ben çıkıyorum şimdi orda görüşürüz bide sorun olursa beni bulamazsanız [spo1=benim tel numaram]0544 597 07 79[/spo][signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: sharky, 11 Eylül 2005 10:02 tarihinde demiş ki: Son Gelişme : Ben gelemiyorum. Bu satmak değil, tamamen zorunluluk. Kusura bakmayın. sorun olmazsa gelirim demisti sharky o yuzden ona hak veriyoruz, ve 1 hafta onceden belki gelemeyebilirim diyen herkese. ama kesin gelecem diyip gelmeyenler bir dahaki bulusmalardan otomatik olarak men edilmis oldu. ayrica 10 kisi geldi ne diyim umarım eğleniyorlardır şuan.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 eglendik eglendik. güzeldi valla. 11 ki$iydik 6ya 5 oynadık. ama yönettik resmen.heh. kolum ve bacagım morardı. saol valla taka.[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ehuaa süperdi. sağol taka. bu arada biri topic açsın plz =)[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 güzeldi valla iyi eğlendik benim eve dönüş maceram herzamanki gibi cümbüş oldu karaköyde taksiciye gitmeden 5 ytl ye götürürmü diye plan yapıyorum adama sordum adam 20 ytl dedi öeah dedim az ilerledim köprüden geçtim eminönünde sordum gene adam 15 ytl fln dedi dedim para kalmadı 10 ytl veririm anca öndeki taksiye sor simdi papaz olmim dedi sordum adam diyo 20 ytl ye götürürüm kurtarmaz okadar tmm dedim arkadakine geçtim o sorun deil sen götür dedi dedim atladım geldim galeria ya :P[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 karaköy ne alaka? sen en son kadıköyden deniz otobüsüne biniyodun =)[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Kusura Bakmayın Gelemedim...2saat Önceden Hbrm Oldu...Foruma Yazılmıs Ama..Ö.M. Atınca Hbr Alırım Sanıp Daha Ugramadım Benım Hatam...Bi Daha Olursa Kacırmıcam...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 enistem vefat ettigi icin 3 gundur izmirdeydim... zaten 15 i die hatirliyordum.. neyse umarim iyi gecmistir..[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Bathory, 11 Eylül 2005 23:55 tarihinde demiş ki: karaköy ne alaka? sen en son kadıköyden deniz otobüsüne biniyodun =) deniz otobüsüne yardırdım ama yetişemedim en son saat 8.20 de varmıs zaten bende ordan vapura yardırdım vapura atladım fln hehe[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 herkse tşk. ederim eğlence için. her ne kdr satışlar yediysekte(gerek içerden gerek dışardan :-)) baya eğlendik. eve 12:30 da vardım o_O. neyse kendime de yeni gelebildim zati. bu arada resimler nerde? resim isterük...[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger There is no ignorance; But I don't care about the pain There is no passion; But still it burns There is no death; But I die every day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 foto yokmu hic? cok duzensız bu ıstanbul tayfası :p[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 foto var paintball v3 fotolar die yeni konu açtım :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: UrZa, 12 Eylül 2005 01:12 tarihinde demiş ki: enistem vefat ettigi icin 3 gundur izmirdeydim... zaten 15 i die hatirliyordum.. neyse umarim iyi gecmistir.. başın sağolsun urza ben o kısmı duymamısım[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar