tAKA Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 yarın ararım hepinizi foruma bakmıyorum yarına kadar malum tatildeyim hepiniz saat 4 de kadıkoy evlendirme dairesinin onunde olun[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 kadıköy'ün neresinde bu yer( beşiktaş iskelesini baz alarak anlatın lütfen)[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger There is no ignorance; But I don't care about the pain There is no passion; But still it burns There is no death; But I die every day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ben sizi saat 3te iskeleden alırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Sixoms online olmuokiii[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b]Maxen, 08 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki: Ban San O Biz Siz Ortam .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 syn bakırköy meydanda mı buluşcaksınız[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Saat 3te iskeledeyim 15 dakka beklerim soora evlendirme dairesine giderim.. Servis bekletilmez beklenir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 saat 3 erken değil mi yaf?[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger There is no ignorance; But I don't care about the pain There is no passion; But still it burns There is no death; But I die every day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Tanışa tanısa muhabbet ede ede giderük.. 3.30da olur tabi ama o zaman beklemem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Ewt aga[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b]Maxen, 08 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki: Ban San O Biz Siz Ortam .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 beni kim alcakk ben bilmiyorum hiç bi yerrr bana cvp verin :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 nereden iştirak ediyorsun beilow? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Son durum raporu: Kadıkoye Besiktaş iskelesinden gelenlere hizmette sınır tanımıyorum.. Saat 3.30da iskelenin önündeyim yetişemeyenler vapur yarım saatte bir olduu için oyunada yetişemez.. Eminönü iskelesinden gelecekler varsa 3te orda olurum.. Son sözümdür bu.. Hade bakiim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ben avcılar tarafındayım bakırköyden binicem.[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Meydana gel aga Sixoms bi öncekine gitmiş o götürcik bisi[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b]Maxen, 08 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki: Ban San O Biz Siz Ortam .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 paticik t-shirtimi giyicem^^[signature][hline]http://www.quingis.com/ guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Eheh Turuncu.Hiç tarzım diil :P[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b]Maxen, 08 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki: Ban San O Biz Siz Ortam .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Siyah üstüne turuncu süper oluyor ya[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 yaaa benim gelme durumu filan sadece yol param 30 tutuyor :D 40 milyon paintball ıvır zıvvıraaa kalıyor beaa param yetmiycek mi yoksa :'([signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 abii taka.. kusura bakma ama ben 3-4 gün önce gelemiyorum diye mesaj atmıştım.. neden 14'e düştünüz lan yuha[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ektiniz lan kafam yapıcaz dimi 10 kişi ilede yaparız gelmiyenlere inat diimi lan.[signature][hline]http://www.quingis.com/ guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Hadi bakalm 7v7 bir paintballda takımlarda kim kim? Ben-Sniperim mesela :D Takımları ayarlasak süper olur :D[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b]Maxen, 08 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki: Ban San O Biz Siz Ortam .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Chemical, 10 Eylül 2005 20:38 tarihinde demiş ki: ektiniz lan kafam yapıcaz dimi 10 kişi ilede yaparız gelmiyenlere inat diimi lan. Ewt ya herkes ekti okuldu suydu buydu :([signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b]Maxen, 08 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki: Ban San O Biz Siz Ortam .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 abi iptal olmadı bu arada. yarın bekliyorum herkezi. ekeni yalan ederim.[signature][hline]http://www.quingis.com/ guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Son Gelişme : Ben gelemiyorum. Bu satmak değil, tamamen zorunluluk. Kusura bakmayın.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. VT | VTDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 1. Bathory 2. UrZa 3. KenshinHimura 4. Lidriel 5. Sixoms 6.DynamicK 7.Malkavian 8. Desire_Endless 9. Chemical 10 LonelyWolf 11. BeIlow 12. Syn mi yani :) urzadan ses yok hehe[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar