Syn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 O yüzden bekeltiorm taka aga kusura bakmıosundur umarım msnden adam toplamaya calisiorm..[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 iyi aim im vardir :) adam tanimam :P bu arada bi kac sorum var istanbula yeni taşindigim icin pek biryer bilmiyorum :? ö.m ne bakarsan sevinirim[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | OSN -CST- #Server List CSTurk Community |[a]trocious [e]ntity [Bu mesaj Impressive tarafından 06 Eylül 2005 07:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 saat kaç gibi buluşulacak hafta sonu sabahtan havuz sefam varda[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Eheh nerde oturuosun Ataköy-Bakırköy-Yeşilköy civarı ise birlikte giders zati[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Tamamdır ben katılıorum sorun çıkmazsa. Ne kadara patlayacak bakim şimdi kişi başı ? Şöyle ucuz bişiler olsun :)[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 BENDEE geliyorum ne kadaraaa patlıycakkk bize şimdiiii ????[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ben 50 kaatla gelicem mermiyi size bol bol sıkıp pati katliamı yapmak için.. Saat kaçta, kad.de nerde, derişnlemesine bilgi lazım...[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 50 kağıt al sharky. Aslında her bişi 30 melyon ama şarjjör fln biter kıl tüy 50 melyon al sen :) Taka ö.m atmam şartmı yane geliom banko.[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 yol mol yanınzda 60 milyon olsun[signature][hline]Anubis a.k.a b@p k3nk Andoria *!returns* Ben Ben2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Taka p.m attim sana ama cevap gelmedi... yani sonucta bende geliyorum... ben 70 getirecem gecen seferki gibi parasiz kalmiyalim bide kredi kartına guvenmeyin nakit getirin bilen bilir bana olanlari:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 30 ytl zati ekipman+50 topmuş her 50 topta 7.5 ytl imiş hesaplayın işte 200 top 52.5 ytl filan yapıyo.bu arada taka atılan öm lerin %75 ini sallamıyo :-)[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger There is no ignorance; But I don't care about the pain There is no passion; But still it burns There is no death; But I die every day [Bu mesaj LonelyWolf tarafından 06 Eylül 2005 21:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Taka ne biçim organizatorsun yaw! Hadi artık herşey kesinleşsin 70 kaat alam bende yanıma, patiyi mosmor bırakcam![signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 tAKA p.m ime karşilik verirsen sevinirim[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | OSN -CST- #Server List CSTurk Community |[a]trocious [e]ntity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 şimdi saat kaçta orda olmamız lazım ve kaç gibi kadıköy iskeleye geliyoruz falan bir haber verin ben bahcelievlerde oturuyorum bakırköy de diyebiliriz( cok yakın) deniz otobüsü ile gelirim bakırköy sahilden, başkaları varsa orda buluşup birlikte gidelim.[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Dyna ben varım bi plan çizelim artık. Bende bakırköy iskeleden gelicem o zaman avcılar tarafındayım zati :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 kimler geliyor bi liste yapsanız :D belki gelebilirim bakırkoy iskeleden :D[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired) Helcaraxe lvl 38 Duelist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 iki gundur takanin cevabini bekliyorum , sanirim girmedi bu iki gundur , ben ve bir arkadasim kesin gelmek istiyoruz , maalesef daha taka nin cevabini alamadim.[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | OSN -CST- #Server List CSTurk Community |[a]trocious [e]ntity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 kesin plan nedir biri bi$ey söyleyebilir mi? 10u kesin midir?nedir?[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ulan bathory,10'unda paintball var dedin maç yaptırtmadın=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 karar verin 10 umu 11 imi :P kim pazar diyordu bea :/[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 11 Eylül Kadıköyden servis. bu gece tam açıklamayı yapıp kesinleştirip noktayı koyuyorum. turnuva vardı 2 gündür bakmiyorum o yuzden anca acabildim. geceyi bekleyin[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bide benim boyum 1 96 cm gibi bişi :D bana göre koruma filan buluruz demi orda :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 PM Atıp adını ve telefonunu verip geliyorum demiyeni listeye eklemiyorum güvenmedigim icin[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 10 ununda degil miydi ya tam o gune uydurmustum ya[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 SON DURUM Aşağıda yazılanları tamamen okuyun said: Bathory UrZa KenshinHimura Lidriel Impressive Lucas Spidee (*) Sixoms MeSh (*) KuolemanN Execrable (*) CusTodeM THARKAS (*) DynamicK (*) Sharky (*) Malkavian Desire_Endless SirAnubis Chemical LonelyWolf +LonelyWolf'un arkadaşı _black_angel_ Syn BeIlow Toplam: 24 kişi (*) olanlar belli degil yada onay bekleniyor Ekipman: Bu sefer acı çekmek yok, tam teşhisat ekipman ayarladım herkese bütün vücüdu kapatacak tulum, üzerine zırh, eldiven, kapalı kask ıvır zıvır hepsi var. Mekan: Dediğim gibi indoor mekanın tadilatı söz verildiği tarihte bitmediği, ay sonuna sarktığı için çok güzel farklı bir mekan ayarladım Kilyosta. ulaşım servisle olacak Kadıköyden. Mekan geniş açık alan, kamuflaj yerleri var çok güzel bir mekan yani orman değil bu sefer. Ulaşım: Kadıköyden evlendirme dairesinin önünden yada karakolun önünden servis kaldırılacak. listeye ekleme olursa otobüs kaldırılacak. geri dönüşlerde aynı şekilde. Ücret: Paintball katılım ücreti: 25 YTL Servis ücreti (git-gel): 7,5 YTL Extra mermi (50 adet): 7,5 YTL Oyunun başında 50'lik kapsul veriyorlar 25 YTL nin içerisinde, bunun dışında az para ile gelmek isteyenler için en az 1 adet kapsul daha gerekmekte yani burada harcayacaginiz minimum tutar alacağınız su ıvır zıvır ile birlikte 45 YTL olacaktır. Tarih - Saat: 11 EYLÜL Saat 5 - 7 arası oyun. Servis saat 4 de Kadıköyden kalkacak. Saatlerde talebe göre değişiklik yapabiliriz. Gecede yapabiliriz paintball'ı ışıklandırma altında romantik bi savaş ortamı olur. Tarih sabit kalacak bu saatten sonra ama saati değiştirebiliriz yarına kadar gelecek olan taleplere göre. Listede adı olan ve bana kesin gelecem, telefonum şudur adım budur diye özel mesaj atmayanlar yarın geceye kadar bana mesaj atsın kesin sayı verecem adamlara. hepinizin kaporasini kendi cebimden veriyorum gelcem diyip gelmemezlik yapmayın hic hos olmaz. banka havalesi yapabilecek olanlar odemelerini onden yapabilirler adamlara.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life [Bu mesaj tAKA tarafından 07 Eylül 2005 16:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar