Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paintball v3... başka söze gerek yok. (Eylül)

tAKA

Öne çıkan mesajlar

iyi aim im vardir :) adam tanimam :P
bu arada bi kac sorum var istanbula yeni taşindigim icin pek biryer bilmiyorum :?
ö.m ne bakarsan sevinirim[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | OSN -CST- #Server List
CSTurk Community |[a]trocious [e]ntity

[Bu mesaj Impressive tarafından 06 Eylül 2005 07:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

50 kağıt al sharky. Aslında her bişi 30 melyon ama şarjjör fln biter kıl tüy 50 melyon al sen :)

Taka ö.m atmam şartmı yane geliom banko.[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki:

Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu.
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Taka p.m attim sana ama cevap gelmedi... yani sonucta bende geliyorum... ben 70 getirecem gecen seferki gibi parasiz kalmiyalim bide kredi kartına guvenmeyin nakit getirin bilen bilir bana olanlari:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sosyal ağlarda paylaş

30 ytl zati ekipman+50 topmuş her 50 topta 7.5 ytl imiş hesaplayın işte 200 top 52.5 ytl filan yapıyo.bu arada taka atılan öm lerin %75 ini sallamıyo :-)[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger
There is no ignorance; But I don't care about the pain
There is no passion; But still it burns
There is no death; But I die every day

[Bu mesaj LonelyWolf tarafından 06 Eylül 2005 21:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Dyna ben varım bi plan çizelim artık. Bende bakırköy iskeleden gelicem o zaman avcılar tarafındayım zati :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

10 ununda degil miydi ya tam o gune uydurmustum ya[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sosyal ağlarda paylaş

SON DURUM

Aşağıda yazılanları tamamen okuyun

said:
Bathory
UrZa
KenshinHimura
Lidriel
Impressive
Lucas
Spidee (*)
Sixoms
MeSh (*)
KuolemanN
Execrable (*)
CusTodeM
THARKAS (*)
DynamicK (*)
Sharky (*)
Malkavian
Desire_Endless
SirAnubis
Chemical
LonelyWolf
+LonelyWolf'un arkadaşı
_black_angel_
Syn
BeIlow

Toplam: 24 kişi

(*) olanlar belli degil yada onay bekleniyor

Ekipman:
Bu sefer acı çekmek yok, tam teşhisat ekipman ayarladım herkese bütün vücüdu kapatacak tulum, üzerine zırh, eldiven, kapalı kask ıvır zıvır hepsi var.

Mekan:
Dediğim gibi indoor mekanın tadilatı söz verildiği tarihte bitmediği, ay sonuna sarktığı için çok güzel farklı bir mekan ayarladım Kilyosta. ulaşım servisle olacak Kadıköyden.
Mekan geniş açık alan, kamuflaj yerleri var çok güzel bir mekan yani orman değil bu sefer.

Ulaşım:
Kadıköyden evlendirme dairesinin önünden yada karakolun önünden servis kaldırılacak. listeye ekleme olursa otobüs kaldırılacak. geri dönüşlerde aynı şekilde.

Ücret:
Paintball katılım ücreti: 25 YTL
Servis ücreti (git-gel): 7,5 YTL
Extra mermi (50 adet): 7,5 YTL

Oyunun başında 50'lik kapsul veriyorlar 25 YTL nin içerisinde, bunun dışında az para ile gelmek isteyenler için en az 1 adet kapsul daha gerekmekte yani burada harcayacaginiz minimum tutar alacağınız su ıvır zıvır ile birlikte 45 YTL olacaktır.

Tarih - Saat:
11 EYLÜL Saat 5 - 7 arası oyun.

Servis saat 4 de Kadıköyden kalkacak.

Saatlerde talebe göre değişiklik yapabiliriz.

Gecede yapabiliriz paintball'ı ışıklandırma altında romantik bi savaş ortamı olur.

Tarih sabit kalacak bu saatten sonra ama saati değiştirebiliriz yarına kadar gelecek olan taleplere göre.

Listede adı olan ve bana kesin gelecem, telefonum şudur adım budur diye özel mesaj atmayanlar yarın geceye kadar bana mesaj atsın kesin sayı verecem adamlara.

hepinizin kaporasini kendi cebimden veriyorum gelcem diyip gelmemezlik yapmayın hic hos olmaz. banka havalesi yapabilecek olanlar odemelerini onden yapabilirler adamlara.[signature][hline]34'life.
fun, music, events = life

[Bu mesaj tAKA tarafından 07 Eylül 2005 16:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...