Dexteriyus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Benim uzun zamandan beridir kullanmadığım bir mage'im vardı. 43 lvl Glacier. Bu mage'i sadece değişiklik olsun diye lightning yaptım. Merak ettiğim Lightning class'ınındaki hangi büyü adam kilitliyor? Belli bir büyüsü mü var yoksa o class'taki bütün büyüler mi adam kilitliyor? Ayrıca bu kilitleme olayı sadece player'lara mı oluyor yoksa canavarlarada oluyor mu? (Arama yaptım ama yaa doğru kelimeyi seçemedim arama yapmak için yada gerçekten başka bir topic açılmamış bu konuyla ilgili)[signature][hline]Server: Diez1 ID: Dexteriyus-Holydexteriyus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 42 level büyüsü staffla vurulan :) çok mana götürür ama adamı etkisiz hale getirsin :) cz de teke tek herkesi alabilirsin karşındaki bir mage değilse senin gibi :) herkesi demeyimde ortalama warrior ve assasianları felan[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tovucu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 adam beni aLanla kesti resmen 63 leveldi muhtemelen paperdı.. once light alanı attı sonra inferno sonra nova attı bide impact attı ben kımıLdaamadım zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Peki hem player hem de canavarlar için mi yoksa sadece player mı?[signature][hline]Server: Diez1 ID: Dexteriyus-Holydexteriyus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Monsterlarda denemedim hiç.[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Monsterlarada vuruyor ama sadece yön degiştirmesini saglıyor sanırsam o da kısa bir süre için herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 en ii aralıktan karşındaki canawara skilleri saydırmaya başlıyorsun 3..4.. den sonra geri dönüyor ve biraz gidiyor. bu da sana daha fazla zaman ve daha fazla damage verme şansını veriyor.sonra geri sana yöneliyor sen zaten wurabileceğin kadar wurmuşsundur.playerlerde ise hemispire biraz ve 42 lvl skili ise baya etkisiz yapıyor wurduğun playeri.karşındaki mageye wurduğunda ve stun yediğinde sana bişi yapamıyor.sasin ve warriorlarda dahil.lvl 60 lr/ice pet mage cz de ,, paperlerden çok daha rahat.dibine gelip sana dalan bi asasinden kurtulma şansın çok yüksektir.durum wahimse sende stafıı koyacan ve biraz çekilip ilk 51 ice büyüsünü sonra. lr.51...54 vs.ama tabiiki her zaman tutmayabilir karşınmdaki asasinin becerisine ve lvline bağlı.şu anda yeniden mage açsaydım.female lr/ice pet mage yapardım; cz de gezerken dibinde beliriveren bi sasinden ödüm kopmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ben lvl 45 bi mageim iceım daha yeni çıktı 27 büyüsü adamlara ilk onu atıorum çünkü onu atınca kalıolar orda ve ben arkadan çakmaya devam ediorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beverly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 eğer bunu moblarda yapabilseydin kimse boss kesmek için tank kullanmazdı heralde, al bi light mage dönsün dursun staffla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 yaratıq üzerinde etkisi yoq ki light ın[signature][hline]( 10061 ) Lvl62 CamthalionTasardur Elemental Lord Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aculeus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 yuh :D o kadar skill i ard arda koyarsa boss da onu 2k 3k arası bi öper :P bu arada adam kitleme yani stun olayı moblara işlememesi cok sacma bişi said: Beverly, 12 Eylül 2005 17:16 tarihinde demiş ki: eğer bunu moblarda yapabilseydin kimse boss kesmek için tank kullanmazdı heralde, al bi light mage dönsün dursun staffla :P [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar