Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

offf okul başlıyor

dynasty

Öne çıkan mesajlar

said:
dory, 07 Eylül 2005 07:39 tarihinde demiş ki:
dynastyi yahu neden v değil de w, hani zor olmazsa yapma, rica edicem, cok fazla sinir ediyor, bozuksa bi klavye yollayalim sana.turkceyi ve benim sinirlerimi katletmeyin lütfen, cok rica..

Valla hea..Bende eskiden ööleydim yaz tatili bitti okulda bi$i yazıcaq oluyorum v yerine w yazıodum silgi masrafı bo$u bo$una :D[signature][hline]Where is the hareket
There is the bereket
Sosyal ağlarda paylaş

lol mesh,

yalnız lise son um! bitmesin okul ühüh özliyicem liseyi[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dynasty, 06 Eylül 2005 18:33 tarihinde demiş ki:
Olamaz okul başlıyo belki çoğunuzun çok sewdiği yada hiç sevmediği okullar çok yakında açılıyo.ama bn okula gitmek istemiyorum.okuladan nefret ediyorum.genelde çoğu okulda olan şu " bnm sewgilim sana baktı,bnm sewgilime yawsama" gibi abuk sabuk olaylarla geçen sene karşı karşıya kaldım hemde öle bi olay olmadığı halde... böyle saçma nedenler bni okuldan soğuttsu işte.belki çoğunuz böle bi nedenden dolayı okldan soğumamı saçma buluyosnz.ama kızlar bi süre sora bayağı ileri gidiolar. sizce ne yapmalıyım? bu kızlara uyup onlarla kawga mı ediyim yoksa onlara kulak asmıyıp yoluma devam mı ediyim?

kısa kes ... kaç kez dayak yedin koç ?
Sosyal ağlarda paylaş

Pff 1 saat sonra gidicem.
Çok gerginim...
Serviste hangi salaklar var acaba busefer. Benim sınıfım hariç bütün okul gerzeklerle dolu. Fen sınıfındayım,bütün düzgün adamlar benim sınıfımda. Servistekiler hep tm'li ler ve bikaç tane aptal teknik liseli kız. Hiçbiriyle muhatab olmak istemiyorum,konuşmadan öyle duruyorum[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

[Bu mesaj Sensible tarafından 12 Eylül 2005 07:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 12 Eylül 2005 07:24 tarihinde demiş ki:
Pff 1 saat sonra gidicem.
Çok gerginim...
Serviste hangi salaklar var acaba busefer. Benim sınıfım hariç bütün okul gerzeklerle dolu. Fen sınıfındayım,bütün düzgün adamlar benim sınıfımda. Servistekiler hep tm'li ler ve bikaç tane aptal teknik liseli kız. Hiçbiriyle muhatab olmak istemiyorum,konuşmadan öyle duruyorum

sen bi duş al gel bence ne alaka yani ? bende TM yim tm olunca sapmı olunuo uyanın ya ne salaktır bu "TM ye giden zekidr" muhabbeti 4.80 ortalamama var ve TM yim gururluyum girdimi ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...