Diablo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 açılsın artık yahu sıkıldım ben[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 açılsın harbi harbi. yithır. okuyalım kurtulalım son seneyi ya.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Slat, 07 Eylül 2005 17:02 tarihinde demiş ki: Okul rulz derim başka bişey demem.. said: HymnOfSnuk, 07 Eylül 2005 17:14 tarihinde demiş ki: açılsın harbi harbi. yithır. okuyalım kurtulalım son seneyi ya. [signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yine lise servislerinden dolayı trafık alt üst olcak. ya tamam ilkokulu anlıyorumda. liseye gelmiş adam neden servise binerki.. böylede konu çarptırılır.[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 okul sux ama kağıt değiştirip de öğretmene yakalanıp sonra sıvamanın verdiği adrenalini hiç bişeyde bulamazsın. extreme spor fln hikaye[signature][hline]Name: Buffy Clan: B4LIf3 Class: Priest Level: 4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: asit, 07 Eylül 2005 23:31 tarihinde demiş ki: yine lise servislerinden dolayı trafık alt üst olcak. ya tamam ilkokulu anlıyorumda. liseye gelmiş adam neden servise binerki.. böylede konu çarptırılır. bi araba alırverde arabayla gidip geliyim yahu.düşün şimdi ben kozyatagında oturan bi insan olarak nie sabahın 6 sında etilere gitmek için can cekişiyim :).servisimle giderim paşa paşa[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 zaten özel araca tamamen karşıyım. yok mu otobus bin güzelce.[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 otobus falan bana ters :) hayatımda 1-2 kere binmişimdir oda mecburen[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ilk okuldayken hiç unutmam akşam çıkardık dersten hava kararırdı zil çaldığında bi kaç kişi eve doğru bağıra çağıra sırtımızdaki çantalar bi o yana bi bu yana sallana sallana koşardık bizim bi arkadaş vardı şerefsiz hep benden önce girerdi apartmana sonra kapıyı tutar beni sokmazdı içeri bende zillerine basıp annesi balkona çıkınca küfür ederdim annesine arkadaşda bişi yapamaz sinirden ağlardı oda bana küfür ederdi ya yaaa öpüldünüz[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Diablo, 07 Eylül 2005 23:47 tarihinde demiş ki: otobus falan bana ters :) hayatımda 1-2 kere binmişimdir oda mecburen aynen[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 11 senedir yürüyerek gidip geliyorum , bıktım. :P üniversitede 45 dakka filan yürümem gerekicek küçükyalı -göztepe. :P yürümem.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 üni rocks[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schwarz_engel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 yaaa artk bitsin ya istemiom yaa bitsin de kurtulalım.ya dier ülkeler bisim gibi deil adamlar okumaya bu kadar kasmıolar ama mesun oldukdan sonra iş bulmakda zorlanmıolar üstelikde adamların bi ayda aldıı maaş bisimkilerin 6 aylık maaşndan fasla yaw ..bumudur adalet. o yusden gidios yurdışına kalmıos ülkede okuyan adam we biliçli adam kalmıo ya[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 son 2 senedir 4 ay tatil yapaktan gına geldi :D yeter akrdeşim açılsın okul zaten ta ekimde açılacak , napacam ben o vakite kadar :) sıkılıom evde yahu :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 okumak iyidir herkese tavsiye ederim , okumayı ben gayet seviyorum (lisedeyken sevmzdim ama , ünide zevkli oluo) hatta okul bitince master , doktora ..... die devam edecem sonuna kadar gidip prof olup ders verecem , okuldan kopmayacam :D not : neden 2 mesaj attığımı bende bilmiyorum , dalgınlığıma geldi çaktırmayın : )[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 09 Eylül 2005 02:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 yaz tatilinden sonra okulu ozluorum ama ilk ders bıkmaya baslıorum..... bence okullar 3 ayda 1 ders seklinde olmalı :D[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 açılsın artık. of ya... bugün yılmaz'ın dibinde sigara muhabbeti yaptım idris abiyle.. herif yakamdan inmiycek bütün yıl. kahretsin. onun dışında güzel geçcek gibi görünüyo.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 O_o burdan Malkavianla Horrible ye geçmiş olsun diyorum haha =)[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 nese başlasında okulun ortalarına doğru belki zevkli olmaya başlar.kim bilir... :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Sabahın köründe kalk gıt okula ıy hıc bana gore dııl ya..Keske aksam 7 da baslasa okul..[signature][hline]Bir gun boyle diyicem:Bir takım sebeplerden dolayı aranızdan ayrılıyorum..Herseyın bır sonu var...Kapiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 naptın abi ya. o saatte test çözücem ben. :B[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 sınıfları karmasalar seve seve AÇIL HULEAYNN derdim ama sınıfları kardıkları için ve sınıfımı hala bilemediğim için , karamsar yaklaşıyorum olaya. açılmasın :-p[signature][hline]Furytear LvL 60 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Horrible, 06 Eylül 2005 18:34 tarihinde demiş ki: hatırlatmasan olmaz di mi? +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 keşke 5 ay tatil 7 ay okul olsa ne güzel olur oh gez,uyu,tatil yap :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ülke batardı valla. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar