Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

offf okul başlıyor

dynasty

Öne çıkan mesajlar

aslında olay pek okul değil... okulda arkadaşlar falan var.. olay öss... o öss bitiriyor okulu çünkü öss için o kadar zehmete katlanmak çok sıkıcı geliyor insana... 3 saatlik bir saçmalık için yıllarımızı harcıyoruz, yok yarışlar yok maratonlar.. böyle olunca kimse at olmak istemiyor yarışdaki... ve okulun hiç bir çekiciliği kalmıyor..

oysa öss falan olmasa bunca yaptığımız şey salak saçma bi sınava bağlanmasa daha ilgi çekici olurdu okul benim için... verdiğim sınavları bile öss için yapıyormuşum gibi geliyor.. öss de direkt hayatım oluyor böylece... zaten ders çalışmaktan arkadaş vs. de olmuyor etrafda ne oluyor böylece okul çok b.ktan bir yer haline geliyor..

örtmenler bile öss = hayat diyor... okul bitiyor o anda..

8 yıl ilk öğretim + lgs + 4 yıl lise = öss + üniversite = hayat.... sıkıcı olan işte bu denklem... oysaki...

8 yıl ilköğretim + 4 yıl lise + 4 yıl üniversite = hayat... olsaydı çok daha başka olurdu...

öss neden var : http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=turkiyede+dershane+gercegi

(afedersiniz yahu unutmuşum üniversiteyi (: sağ ol sensible)

[Bu mesaj m-joy tarafından 07 Eylül 2005 09:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

okulun tek bir amacı vardır.O da sizi bizi herkesi eğitim daha fazla bilgi sahibi olmak daha farklı düşünebilmek.Okulu sevmiorum gibi bir mazaret bence olamaz çünkü okul olmasaydı CAHİLLİK gibi nefret ettiğim bir kişiliğimiz olurdu.Ayrıca okulun sevilmemesinin sebebi bizi tembellikten alıkoymasın çalışmamız için dürtmesi.En önemli neden bu[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Sosyal ağlarda paylaş

çok yaşadık bunları hoca çocuğa ana avrat kayıyo sonra vurmaya filan kalkıyor biz ayırıyoruz müdüriyetten sorguluyorlar biz hepimiz şahit olmamıza rağmen hocaya inanıyorlar.
öğretmenlik herhangi bir meslek değil öncelikle her bireyle sağlıklı ilişki kurabilecek bu kapabiliteye sahip insanlar olmalı[signature][hline]d7a3b518231d5d111137f7a3e32f53bc
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arthur_HellsFire, 07 Eylül 2005 15:56 tarihinde demiş ki:
çok yaşadık bunları hoca çocuğa ana avrat kayıyo sonra vurmaya filan kalkıyor biz ayırıyoruz müdüriyetten sorguluyorlar biz hepimiz şahit olmamıza rağmen hocaya inanıyorlar.
öğretmenlik herhangi bir meslek değil öncelikle her bireyle sağlıklı ilişki kurabilecek bu kapabiliteye sahip insanlar olmalı
bunu bide hocalara anlat[signature][hline]KONT
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...