HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ya işte bitsin okul anlayalım değerini. ama bitsin yani.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 dynastyi yahu neden v değil de w, hani zor olmazsa yapma, rica edicem, cok fazla sinir ediyor, bozuksa bi klavye yollayalim sana.turkceyi ve benim sinirlerimi katletmeyin lütfen, cok rica..[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m-joy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 aslında olay pek okul değil... okulda arkadaşlar falan var.. olay öss... o öss bitiriyor okulu çünkü öss için o kadar zehmete katlanmak çok sıkıcı geliyor insana... 3 saatlik bir saçmalık için yıllarımızı harcıyoruz, yok yarışlar yok maratonlar.. böyle olunca kimse at olmak istemiyor yarışdaki... ve okulun hiç bir çekiciliği kalmıyor.. oysa öss falan olmasa bunca yaptığımız şey salak saçma bi sınava bağlanmasa daha ilgi çekici olurdu okul benim için... verdiğim sınavları bile öss için yapıyormuşum gibi geliyor.. öss de direkt hayatım oluyor böylece... zaten ders çalışmaktan arkadaş vs. de olmuyor etrafda ne oluyor böylece okul çok b.ktan bir yer haline geliyor.. örtmenler bile öss = hayat diyor... okul bitiyor o anda.. 8 yıl ilk öğretim + lgs + 4 yıl lise = öss + üniversite = hayat.... sıkıcı olan işte bu denklem... oysaki... 8 yıl ilköğretim + 4 yıl lise + 4 yıl üniversite = hayat... olsaydı çok daha başka olurdu... öss neden var : http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=turkiyede+dershane+gercegi (afedersiniz yahu unutmuşum üniversiteyi (: sağ ol sensible) [Bu mesaj m-joy tarafından 07 Eylül 2005 09:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 8 yıl ilkokul + 4 yıl lise yeterli değil,üniversite olmak zorunda. Ama Öss sistemi değişmeli.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 m-joy okudum sozluu ve ne diyim haklı olabilirler[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Herkeste bi sıkıntı anlamadım yani ne güzel okul başlıyor[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yaaw bn size okul açılıo ne olck demedm ki sadece sizce bu kızlara uyup onlarla kavgamı ediyim yoksa kendi yolumamı devam ediyim dedm.siz bnm yermde olsanz ne yaprdınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ben çooooookk sewiniorum açılcaı için çnkü aşkım aşkımla haftanın 5 günü görüşebilcez =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 aynaya bk[signature][hline]- Sauron is back Frodo - FUCK!!! http://www.isbank.com.tr/test.html [Bu mesaj Aradhell tarafından 07 Eylül 2005 15:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 tamamda bundan banane.bn sorunumu yazıyorum sen ne diosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 valla ben okulu bitirdim universitede olmadı ama okuyanlara artık allah kolaylık versin:)[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bncede allah bize kolaylık wersin... daha çookk var okulun bitmesine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 okulun tek bir amacı vardır.O da sizi bizi herkesi eğitim daha fazla bilgi sahibi olmak daha farklı düşünebilmek.Okulu sevmiorum gibi bir mazaret bence olamaz çünkü okul olmasaydı CAHİLLİK gibi nefret ettiğim bir kişiliğimiz olurdu.Ayrıca okulun sevilmemesinin sebebi bizi tembellikten alıkoymasın çalışmamız için dürtmesi.En önemli neden bu[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 diablotg ama sole bişey var okuldan sogumanın %50 si hocalardan kaynaklanıo bu da istisnalar dısın da pek ogrenci sucu deil cunku not kozu var elinde ve tehdit boyutuna varıo bu not olayı[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ben okul başlasın (üniv.) artık diye her gece dua ediyorum be. ohhh... :tebrikz:[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger There is no ignorance; But I don't care about the pain There is no passion; But still it burns There is no death; But I die every day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 evet bnim okulu sevmeme olayımın birazıda bu zatn.hocaların bazıları inanılmaz sinir bozucu ellerindeki not defterlerini koz olarak gösteriyolar.bu durumda bni şok sinir ediyor.iyi hocaya raslamak biraz nadir bnce.. :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ben de tiksiniyorum ortam gençlerinin sosyal dürtülerinden sistemlerinden ama okul güzeldir öğretmenlerle uğraşmak filan tabi abartmamak kaç kez disiplin yolundan döndük hehe[signature][hline]d7a3b518231d5d111137f7a3e32f53bc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ama bazen hocalar ole ters laflar edio ki hocalara karsı gelmek zorun kalıosun buna mecbur ediolar kimse durduk yere hocasına karsı gelmes[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 anlık laflar değil de karşındaki hocanın kişiliğinin olmadığını hissediyorsun buna rağmen saygı gösteriyor rpsi yapıyosun zor şeyler bunlar[signature][hline]d7a3b518231d5d111137f7a3e32f53bc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 herhalde cogu hocalarda işi ileri goturup olayı kufure vuruo ve insan bunu kaldıramz ve sorunlar ortaya cıkar ne kadar sabredebilirsin 1-2-3 4. de patlarsın sonucta insansın[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 gecmiş olsn okul zordur abi[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 çok yaşadık bunları hoca çocuğa ana avrat kayıyo sonra vurmaya filan kalkıyor biz ayırıyoruz müdüriyetten sorguluyorlar biz hepimiz şahit olmamıza rağmen hocaya inanıyorlar. öğretmenlik herhangi bir meslek değil öncelikle her bireyle sağlıklı ilişki kurabilecek bu kapabiliteye sahip insanlar olmalı[signature][hline]d7a3b518231d5d111137f7a3e32f53bc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 sonrada gunumuzde ogretmenlere hic saygi duyulmuyo deniliyor degil mi[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Okul rulz derim başka bişey demem..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla! [Bu mesaj Slat tarafından 07 Eylül 2005 17:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Arthur_HellsFire, 07 Eylül 2005 15:56 tarihinde demiş ki: çok yaşadık bunları hoca çocuğa ana avrat kayıyo sonra vurmaya filan kalkıyor biz ayırıyoruz müdüriyetten sorguluyorlar biz hepimiz şahit olmamıza rağmen hocaya inanıyorlar. öğretmenlik herhangi bir meslek değil öncelikle her bireyle sağlıklı ilişki kurabilecek bu kapabiliteye sahip insanlar olmalı bunu bide hocalara anlat[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar