Masteis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Beyler şeyler vardı hani böyle hazır flash görüntüleri,html link veriyorduk şey gibi www.soldat-tr.com'daki gibi bannerdaki flash gibi.Onları nerden buluyoruz ? ( Ay ne bela bir iş bu )[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Bilen yokmudur ??? Fastreload !?! Sailor ?!? biliyorsunuzdur siz :-)[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Öyle bişey duymadım hiç. Bu flashı birisi yapmış,bunlar da araklamış galiba. Çünkü soldat ile bi alakası yok o ortaçağ görüntüsünün[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 hazır flash görüntüleri paralı olur genelde ya kendin yapıcan yada bi kek bulcan ona yaptırcan yada parayla.... ben anlamadım ama tam olarak sen flash mı istiyosun yoksa elinde flash varda site için html kodlarını mı istiyosun[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Ya elimde flash var aslında,Sothink SWF Quicker ile editledim buttonları türkçeleştirdim fakat kaydedince bozuluyor bende doğal olarak fıttırıyorum.Sonra beleşe bi tane buldum arkadaş saolsun said: classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs /flash/swflash.cab#version=5,0,0,0" width="793" height="137"> pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/i ndex.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="793" height="137"> Sonra sayfayı çalıştırıyorum flash'ın olması gereken yer bembeyaz ve (Not Loaded) diyor.Herkezde oluyor birtek bende olmuyor.Ya şimdi en büyük sorun,SWF'leri anca Sothink SWF Quicker ile editliyorum fakat editledikten sonra kaydedince bozuluyor.Allaahhhh gelde ölme şimdi[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love [Bu mesaj Masteis tarafından 12 Eylül 2005 18:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 beyaz çıkması çok doğal çünkü sende logo.swf diye bi dosya yok.. said: böyle olur anca[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] [Bu mesaj fastreload tarafından 12 Eylül 2005 18:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: fastreload, 12 Eylül 2005 17:41 tarihinde demiş ki: hazır flash görüntüleri paralı olur genelde ya kendin yapıcan yada bi kek bulcan ona yaptırcan yada parayla.... Allahım bu nasıl bir düşüncedir? Sana yardım için flash moviesi yapan kek mi oluyor? Nasıl bir mantıktır nasıl bir insanlık anlayışıdır bu?[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 yuh nerdeyse ırz düşmanı terörst falan yapcaksın beni şaka olarak söyledim ben onu..[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Harbi mallıkta sınır tanımıyorum.50 saattir diyorum bir eksiklik var ne acaba diyorum.Doğru ya logo.swf bende yok :-) Saolasın valla[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar