Fckr Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Knight onLine şu andan itibaren bırakma kararı aLmış buLunmaktayım k.o gibi bi oyun buLursam tamamen bırakıcam bu oyunu ... Bu kararı aLmamda şimdiLik magemin yetersizLiği ve sürekLi oLuşan probLemLer neden oLdu sadece savaşLar için oynadıım k.o. da savaş mavaş hikaye oLduu için ve artık hiç zevk aLamadıım için bırakmak istiyorum eer yerine yeni bir oyun buLursam ... Ltfn buna benzer "w0w" haricinde bir oyun warsa yazabiLirmisiniz ?[signature][hline]Nick : Fukara LVL : 60 Job : ELEMENTAL LORD NP : 12xxx Server : Diez Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 guildwars iyidir aylık ücretide yok sanırım sadece orjinalini almak yeterli.[signature][hline]ID ::Shaklaban:: Clan Ex©ise Level 56 Irk El-Morad Class Pet lr/ice Server Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 canım paticikte bi tek kngiht online bölümün yok gidip başka forumlara baksan bulursun dimi[signature][hline]Server:Beramus Name:baddal31 Clan:Terapi Grade:2 Np:13xx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 walla arkadaşım MU ONLİNE diye bir online oyun war oynamak istersen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: BADDAL, 10 Eylül 2005 14:22 tarihinde demiş ki: canım paticikte bi tek kngiht online bölümün yok gidip başka forumlara baksan bulursun dimi hakLısın ama k.o.yu biLen kişiLer burda :( bende ona benzer item boLLu oLan savaşLarı oLan LVL kasıLabiLen ve onLine oyuncusu boL oLan bir oyun arıyorum[signature][hline]Nick : Fukara LVL : 60 Job : ELEMENTAL LORD NP : 12xxx Server : Diez Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Buldum Knigth OnLine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihan81 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 lineage 2 oyna o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 edit i , lagı , dc si , bug u olan ı sormadı :D:D:D[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Ragnarok Online (D2 battlenet in yerini hiçbiri tutamaz)[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 mmo türlerine bak hempsinde oyun hakkında bılgi vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reseth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bu kalonline ı tavsiye eden arkadas oyunu biraz acıklayabilirmi?? sitesine girip baktım fena değil gibi. içerik nasıl acaba?? bide ücretlimi degilmi?? şimdiden teşekkürler[signature][hline]ID: ReSetH Nation: El Morad LvL:5x Clan:ResuRRection Server: Xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Knight Online ı da keşfettiğim yer olan ve bunun gibi birçok bedava devasa online oyunun olduğu bir sayfa.. Bedava Online Oyunlar[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reseth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 saolasın.. verdiğin likte baya hoş oyunlar var olmadı bi ikisini denemeli. K.E giremediğim zaman takılmak amaçlı...[signature][hline]ID: ReSetH Nation: El Morad LvL:5x Clan:ResuRRection Server: Xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Evet ben de bir tane çekeceğim oradan.Keşfedilmemiş cevherleri keşfedek :-)[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ULTİMA[signature][hline]Nick:Treador lvl:5x np::D Clan:ExCise +8 bow dusurdum sevindirik oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Xiah Online http://eng.xiah.co.kr/ oynadığım kadarıyla baya bi benziyordu ko'ya.[signature][hline]Dretkag / Hunter / LvL 5x / KanKardesligi / Deimos Shakkil / Elemental Lord / LvL 6x / BiatchKnights / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 çok tşkr ediyorum iLginiz için uLtima eski türk çiLmeLeri gibi geLiyor bana kalonline yi bi açıkLarsan daLacam oyuna[signature][hline]Nick : Fukara LVL : 60 Job : ELEMENTAL LORD NP : 12xxx Server : Diez Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Ultima hakkında bu bölümde bilgisi olan varsa özel mesaj dan görüşelim başlamak istiyorum..[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 sanki hiç birisi ko nun yerini tutmayacak gibi :([signature][hline]Nick : Fukara LVL : 60 Job : ELEMENTAL LORD NP : 12xxx Server : Diez Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 kardeş ben bi ara KO yu bıraktım denemediim oyun kalmadı nerdeyse :P hiç birisi KO nun yerini tutmaz tilkinin dönüp dolaşacağı yer cz dir benden söylemesi :D[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Shakkil, 10 Eylül 2005 15:11 tarihinde demiş ki: Xiah Online http://eng.xiah.co.kr/ oynadığım kadarıyla baya bi benziyordu ko'ya. ek olarak ilk 24 saati bedava bu oyunun.[signature][hline]Dretkag / Hunter / LvL 5x / KanKardesligi / Deimos Shakkil / Elemental Lord / LvL 6x / BiatchKnights / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Shakkil, 10 Eylül 2005 15:18 tarihinde demiş ki: said: Shakkil, 10 Eylül 2005 15:11 tarihinde demiş ki: Xiah Online http://eng.xiah.co.kr/ oynadığım kadarıyla baya bi benziyordu ko'ya. ek olarak ilk 24 saati bedava bu oyunun. geri kalanı ne kadar ? :D[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Bu Illusia nasil bir oyundur bilgisi olan varmıdır?İsmi çekici geldi birden:) İndiripte elimizde patlamasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 peh xiah paraLımı ... canceL for downLoad[signature][hline]Nick : Fukara LVL : 60 Job : ELEMENTAL LORD NP : 12xxx Server : Diez Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Ben ragnarok online demişim bu oyunun ilk ayı bedava sonra oynamak için ilgili dükkanlardan "prepaid" kart satın alıp paralı üye oluyorsun kredi kartı gerekmiyor.Ayrıca resmi olarak en çok kullanıcısı olan oyundu.Tabi WoW onu geçtiyse bilemem.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar