rallici Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 okulda ders yok kaçtım ke ye nasıl bi tutkudur bu ke nasıl bırakçam
findor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bok bırakırsın :D[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 sdfs df Knight online içinmi?[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
findor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bencede bırak öğrenci isen bende üniversite öğrenciyisim 1 senemi verdim oyuna 3-4 dersten kaldım sırf bu salak oyun yüzünden ama bırakamıyoru hala bu senede kalıcam :D[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
w00t Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Ya ne kadar acı bi durumdur bu !! Cafe sahibi arkadaslar biraz daha hassas olsa bu konuda ! Bu ogrencileri (en azından okul saatleri icinde) oyun oynattırmama gibi bir uygulama olabilirmi? (ne biliyim 5 tane okuldan kacan ogrencinin parası ile zengin olunmaz herhalde) Tamamen kişisel istekle yapılacak bisey(elinizi vicdanınıza koyun) yarın sizinde cocuklarınız okula gidecek arkadaslar ..[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous
findor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bu bir tehlike[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Bizim bir grup arkadaş 2. dönemlerini full yaktılar ama karakterleri ii oldıu orası ayrı bır konu ama hiç insan yarım dönem yakarmı okulunu yazık dedim içimden ama onlara bişey söyleyemiyor insan.
yabanza_TR Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: w00t, 12 Eylül 2005 11:30 tarihinde demiş ki: Ya ne kadar acı bi durumdur bu !! Cafe sahibi arkadaslar biraz daha hassas olsa bu konuda ! Bu ogrencileri (en azından okul saatleri icinde) oyun oynattırmama gibi bir uygulama olabilirmi? (ne biliyim 5 tane okuldan kacan ogrencinin parası ile zengin olunmaz herhalde) Tamamen kişisel istekle yapılacak bisey(elinizi vicdanınıza koyun) yarın sizinde cocuklarınız okula gidecek arkadaslar .. Bütün kafelerin öğrenci almamasını engelleyemessin sonuçta. Mutlaka oynayacak bir yer bulacaklardır. Ayrıca ben lisede yada ortaokuldayken Knight Online yoktu. Yine de kaçıyoduk okuldan :)[signature][hline]DIEZ Level 60 Mage ---> yabanza_TR Level 60 Rogue --> yaba
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 afferin sana[signature][hline]www.isdfenlisesi.k12.tr/forum efsane tekrar bir araya geliyor hOhOcu_team
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 okuldan kaçıp internet cafeye tıkılan gençliği hyatım boyunca anlamadım..hadi kış olsa tamam bizde yapardık sıcacık çay önde ultima deli ekşın..ama şöyle bir havada..pf..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe..
w00t Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: yabanza_TR, 12 Eylül 2005 15:09 tarihinde demiş ki: Bütün kafelerin öğrenci almamasını engelleyemessin sonuçta. Mutlaka oynayacak bir yer bulacaklardır. Ayrıca ben lisede yada ortaokuldayken Knight Online yoktu. Yine de kaçıyoduk okuldan :) ya elbette engelleyemzsin ayrıca ben onlarada kızmıyorum ama ;yası buyuk olan bizler buna ornek olmak vede elimizden geldigi kadar engel olmak ile yukumluyuz ! benim kafem yok ancak buradan elimden gelen boyle bir cagrı yapmak gorevim ,diger arkadaslarda ellerinden geldigi kadarını yaparlarsa iyi olur .(artık ogrencielri bu saatlerde kafeyim almazlar veya baska seymi yaparlar bilmiyorum)[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous
webportalim Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 hastalık la bu oyun. hepimizin bir an önce tedavi görmesi gerek.[signature][hline]
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ule yüssüz çocuk ilk gün mü kaçtın insan bi bekler son günlere doru kaçar dersler azalınca filam şimdiden devamsızlık yaparsan oooohooooooo sonun kötü bence[signature][hline]( 10061 ) Lvl62 CamthalionTasardur Elemental Lord Karus
Necro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ya off çok sinirliyim deli olmak üzeriyim amk im okulun (yazcakalrım için özür) adamlar ne bok yemeye çalışıyo neden okuayayyım 72 kişilik sınıfta amk kazanamıysak işkencemi 72 kişi insfansız herif bide eğitimle ilgilenliom diolar sen git çocunu amerikada okut biz burada bokuna sürenelim ne iş ya bide başarı beklerler adam orada 8 kişi lisesini okur burada nefes alamıyorum labovaturaı sınıf yapmış hayvan herifler camları yoq bide gelen hocanlar yüzsüz herifler bayanlar peah gelip aklınız varsa annenizle babanızla konusun başka okullara bakın burada biz size birşey veremeyiz nedir bu ya kadın kendi çocunu okutmuyor ne kadar seviyesiz bir toplım yetiştirilior[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik
LeGoLaS606 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 KE kız gibi baba unutamıosun ama ben unuttum.En iisi sen kendine okuldan güsel bi kız bul unutturur merak etme :)
klk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 trt gel len bizim okula sınıf 3 kişi 2 hatun var bide ben geel sen daha hatun temın ederiz uskudar ahmet kelesoglu anadolu lısesi sen gel valla olum
rallici Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 en sonunda makineye format çektim ko kalmadı makinede ne ko ne ke
Öne çıkan mesajlar