ulfang Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ipod mini aldım 4gb lık bilgisayara taktığımda bir HI-SPEED aygıtı HI-SPEED olmayan bir bilmemneye bağlanmış diye hata veriyo dolayısıyla ipoda şarkı filan atamıyorum bu usb işlerinden de anlamam yardım edebilecek varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 SP2 kurulu mu? Kurulu değilse kur, kuruluysa bir Windows Update yap bakalım?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 SP1 yeterli USB2.0 icin.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 git USB 2.0 al.. zaten cok pahali olmasa gerek..[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Baggio, 12 Eylül 2005 06:50 tarihinde demiş ki: SP1 yeterli USB2.0 icin. USB 2 için demedim ki SP2'yi kur diye? Belki bir sorun vardır dosyalarda, düzeltir diye söyledim...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Ipod un cdsini kuruncamı böyle dio ?[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 usb 2.0 destekleyen aygıtları, usb 2.0 desteklemeyen portlara bağlarsanız bu hatayı alırsınız. sp1 yükleyip anakartının son usb driver'ını indirirsen muhtemelen sorun çözülür.. Not: sorun çözülür derken, bu bir sorun değil.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Veya senin bilgisayarın eski ise Portlar usb1.1 de olabilir Ama yine de iTunes'un çalışması lazım gibi geliyor bana?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Benim de bilgisayarımdaki usb portları 1.1 ama her şeyi son derece güzel ama olması gerekenden daha yavaş çalıştırabiliyorum. Senin sorunun voltajla ilgili olabilir mi? Bikaç usb aygıtını söküp ipodu tek başına bağlamayı dene.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar