tunca Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 inanamıyorum okula gidicem birazdan ne çabuk bitti tatil.. almıyo beynim. daha yeni idrak ettim okulun başladığını.. Manowar - Warriors of the World United Here Our Soldiers Stand From All Around The World Waiting In A Line To Hear The Battle Cry All Are Gathered Here Victory Is Near The Sound Will Fill The Hall Bringing Power To Us All We Alone Are Fighting For Metal That Is True We Own The Right To Live The Fight We're Here For All Of You Now Swear The Blood Upon Your Steel Will Never Dry Stand And Fight Together Beneath The Metal Sky [signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Wicked Priests - Burning Legion [Bu mesaj tunca tarafından 12 Eylül 2005 07:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Bende The God Made Heavy Metal diyerekten son 2 haftamin tadini cikariyorum ehe[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bende lady marmalade coverini dinleyerek kaçık olan keyfimi buluyorum :) we have professionals to sing these words heyaaaaa hoooo :) [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 12 Eylül 2005 08:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 sabahın köründe shoplifters of the world unite dinliyorum smithsten. benim de iki haftam var daha :)[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 son günüm bugün.. ytadını çıkarmam lazım benimde nerdee:)[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 L0l dunja heue.Saçlarda gitti pehpeh peh.. Garizmam benim yanarım osaçlara yanarım :([signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Daha yeni uyandım zaten bişey dinlemeyi aklıma getiremiyorum çünkü elimde ruhu sevicek bir müzik yoq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 daha okulun açılmasına 3 hafta var öeh yatmak çok güzel :P[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Sorj, 12 Eylül 2005 10:37 tarihinde demiş ki: L0l dunja heue.Saçlarda gitti pehpeh peh.. Garizmam benim yanarım osaçlara yanarım :( lise son da fantezi yapmıstım. tum sene kestirmedim.her gun zar zor,kacak girdim okula.okuldaki son gunume kabak gibi gelmistim.mudur beye selamlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ben de okulum 3 ekimde açılcağı için yarın akşam izmire gidiyorum,kısa bi dinlenme molasına=))[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bende inanamıyorum açıldığına en hızlı geçen yaz tatilim buydu galiba[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar