Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Image bin. uzantılı dosyaları nero kullanarak cd ye yazıyorum , bu dosyaları cd ye geçirmeden hdd de nası görebilirm ? Gösteren programlar varmı ? Yada image file ı hdd ye nası atarım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 daemon diye bi program var halleder sorununu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 daemon tools sanırım tam adı.[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Winiso denedim Image ın içini açtım avseq.. i dışarı attım mpeg uzantılı ama media player çalıştıramıyor nedeni ne olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 divx falan olabilir. codec pack yükle...[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Hayır svcd dosya zaten dosyaların arasından anlıyorsun nası olduğunu. Acaba neden çalışmıyor mpg uzantılı divx değil hatta dos tan uzantıları değiştirdim wmv , mov , avi olarak denedim hiç birisi etkili olmadı. Ama şöyle birşey var media playera atınca dosyayı gayet güzel çalışıyor yani izleniyor film fakat içindekini dışarı çıkarınca çalışmıyor neden olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar