Masakari Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bu herif nasıl hellsing eline geciyor gucu nereden gelıyor niye insanların emrıne gırıyor yok mu anlatıldıgı yer (tersten okudum) serinin devamının cekilecegi soyleniyordu ben sadece 2005 yılınca cıkacagı solenen bir ova dan baska bir habere rastlamadım seri yalan mı oldu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 [spo1=Spoiler :P]Alucard hakkında benimde pek bilgim yok ama Hellsing organizasyonuna nasıl geçti diye soruyorsun. Integra nın babası Alucard ı bi şekilde yakalayıp büyü ile bir odaya hapsediyor. Hani ilerki bölümde Integra hastanedeyken geçmişi hatırlıyor Alucard la nasıl tanıştığını işte orda Alucard Integra nın kanıyla tekrar güç buluyor ve sen benim efendimsin artık diyor. Öle anlaşmalı olarak kalıyor orda. Benimde bundan başka fazla bilgim yok ^^[/spo][signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 eklemeyi unutmusum master of monster (order 10) bolumunde anlatılandan fazlasını arıyorum yınede saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar