Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spice Girls singleları eşyaları vb.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar,elinizde Spice Girls singleları,dokümanları veya Spice world the movie DVD/VCD/VHS si varsa,bana özel mesaj yazabilir ya da buradan cevap gönderebilir.Elimdeki cd lerle takas yapabilir ya da fiyatta anlaşabiliriz.
Mesaj tarihi:
neydi onların şeyi eşantion kızlarmıydı ya neydi unuttum..

bişey kızlar diyorlardı onlara... salavat mıydı len ulen unuttum ya...

Çıkacağını bende sanmıyorum neyse eğer ö.m atanı bizede söylersen iyi olur dalga geçeriz :)[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Mesaj tarihi:
bende onu arkasi kocaman (|-----|) bu kadar spice girl baskili tshirt var.

ister misin?

fiyati 15ytl, 5ytl de paticige katki payi.[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki:
harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo.
Mesaj tarihi:
Dalga geçmeyin spicylerle be :) 90'lı yılların en büyük pop fenomeninden bahsediyoruz ;) Ayrıca iyi şarkıları da vardır; Viva Forever,2 Become 1,Who Do You Think You Are vb...Şimdiki Britney,Avril bilmemne zırvalarından kat kat iyidir yani :)
Mesaj tarihi:
King döver hepsini 10 kapma çatal çömlek :)

Martin Eşantion değilmiydi neydi ya birşey kızlar diyolardı onlara..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Mesaj tarihi:
Atomic kitten iğrenç miydi? Hele the last goodbye şarkılarını çok severim fazla pop sevmememe rağmen..

Spice girls'ün parçaları da güzeldi o ayrı..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Gangsta olmak için tıkla!
Mesaj tarihi:
Aslında çıkabilir, çocukluğunda moda olduğu zamanda bir sürü şey almış şimdi elinde patlamış insan vardır elbet. Bence sen daha çok şu an lisede olan kızlara sor, onlarda vardır elbet.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
said:
RedallHoor, 11 Eylül 2005 19:54 tarihinde demiş ki:
neydi onların şeyi eşantion kızlarmıydı ya neydi unuttum..

bişey kızlar diyorlardı onlara... salavat mıydı len ulen unuttum ya...

Çıkacağını bende sanmıyorum neyse eğer ö.m atanı bizede söylersen iyi olur dalga geçeriz :)

ehehe biz spastik girls dioduk bi onu biliyorum =))[signature][hline]Uzak dur yakınıma,bu mesafe beni bozar..
Mesaj tarihi:
said:
GingerSpice, 11 Eylül 2005 20:24 tarihinde demiş ki:
Dalga geçmeyin spicylerle be :) 90'lı yılların en büyük pop fenomeninden bahsediyoruz ;) Ayrıca iyi şarkıları da vardır; Viva Forever,2 Become 1,Who Do You Think You Are vb...Şimdiki Britney,Avril bilmemne zırvalarından kat kat iyidir yani :)

fenomen mi?
yooook artık!naaptın ya 90larda pop müzik dediin dava boybandlerin elindeydi spice girls girl power ayağına bi ara parladı sonrada söndü fenomen diil sabun köpüğü deniliyor böylesine...[signature][hline]lanet olsun corci sana klimayı kapamanı söylemiştim dostuuum kahretsin senin problemin ne ha...
Mesaj tarihi:
Sabun köpüğü demek için tek bir şarkı ya da albümle parlayıp sonra yok olmaları gerekmiyor mu? Spice Girls'ün çıkardığı 10 single dan 9'u 1 numara oldu,üstelik pek çoğu birden fazla hafta zirvede kaldı.Albüm ve singleları toplam 76 milyon kopya sattı.1996,97,98 hatta 99'un başlarında bile her yerde Spice Girls vardı.Filmlerinin bile yapıldığını söylememe gerek yok.Sabun köpüğü olsalardı,geçtiğimiz yıl İngiltere'de Spice Girls'ü konu alan bir müzikal yapılır mıydı? Ayrıca boybandler demişken,hiçbiri Spice Girls kadar satmadı ve popüler olmadı,dağıldıktan sonra da herkesin ne olduğu anlaşıldı zaten. BSB,Take That gibi grup üyelerinden en fazla 1'i başarılı olurken Spicelardan 4 tanesi 1 numara single çıkardı (Victoria beceremedi bi tek :D)
Bu kadar yeterli sanırım :)
  • Yeni Oluştur...