Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spice Girls singleları eşyaları vb.

GingerSpice

Öne çıkan mesajlar

neydi onların şeyi eşantion kızlarmıydı ya neydi unuttum..

bişey kızlar diyorlardı onlara... salavat mıydı len ulen unuttum ya...

Çıkacağını bende sanmıyorum neyse eğer ö.m atanı bizede söylersen iyi olur dalga geçeriz :)[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Sosyal ağlarda paylaş

bende onu arkasi kocaman (|-----|) bu kadar spice girl baskili tshirt var.

ister misin?

fiyati 15ytl, 5ytl de paticige katki payi.[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki:
harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RedallHoor, 11 Eylül 2005 19:54 tarihinde demiş ki:

puahahahha baharat kızlar lan, ne eşantiyonu puahahhahaha..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RedallHoor, 11 Eylül 2005 19:54 tarihinde demiş ki:

bişey kızlar diyorlardı onlara... salavat mıydı len ulen unuttum ya...

Çıkacağını bende sanmıyorum neyse eğer ö.m atanı bizede söylersen iyi olur dalga geçeriz :)

ehehe biz spastik girls dioduk bi onu biliyorum =))[signature][hline]Uzak dur yakınıma,bu mesafe beni bozar..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GingerSpice, 11 Eylül 2005 20:24 tarihinde demiş ki:
Dalga geçmeyin spicylerle be :) 90'lı yılların en büyük pop fenomeninden bahsediyoruz ;) Ayrıca iyi şarkıları da vardır; Viva Forever,2 Become 1,Who Do You Think You Are vb...Şimdiki Britney,Avril bilmemne zırvalarından kat kat iyidir yani :)

fenomen mi?
yooook artık!naaptın ya 90larda pop müzik dediin dava boybandlerin elindeydi spice girls girl power ayağına bi ara parladı sonrada söndü fenomen diil sabun köpüğü deniliyor böylesine...[signature][hline]lanet olsun corci sana klimayı kapamanı söylemiştim dostuuum kahretsin senin problemin ne ha...
Sosyal ağlarda paylaş

Sabun köpüğü demek için tek bir şarkı ya da albümle parlayıp sonra yok olmaları gerekmiyor mu? Spice Girls'ün çıkardığı 10 single dan 9'u 1 numara oldu,üstelik pek çoğu birden fazla hafta zirvede kaldı.Albüm ve singleları toplam 76 milyon kopya sattı.1996,97,98 hatta 99'un başlarında bile her yerde Spice Girls vardı.Filmlerinin bile yapıldığını söylememe gerek yok.Sabun köpüğü olsalardı,geçtiğimiz yıl İngiltere'de Spice Girls'ü konu alan bir müzikal yapılır mıydı? Ayrıca boybandler demişken,hiçbiri Spice Girls kadar satmadı ve popüler olmadı,dağıldıktan sonra da herkesin ne olduğu anlaşıldı zaten. BSB,Take That gibi grup üyelerinden en fazla 1'i başarılı olurken Spicelardan 4 tanesi 1 numara single çıkardı (Victoria beceremedi bi tek :D)
Bu kadar yeterli sanırım :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...