ZydarHellfire Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Walla bende oynarim arkadaslar Ayrica ortalama bir DM mimdir.Dm yoksa ben olabilirim. Yas 19 ehehe. gerci kadiköy uzak ama olsun frp için herseye katlanirim :)) tel verirseniz konusuruz icq da olur icq numaram: 123084101 mesaj atin ayrintilar fln, oyunda druid yada sorcerer olurum. hehe hödük bi fighter olcagimi sanmam. iyi oyuncuyumdur, yemek yaparim ortaligi toplarim bide yatakta iyiyimdir uhauahuahma. yarismaci arkadaslara basarilar dilerim... :-) Oyun hakkinda ciddiyim haber verin ne oluyo ne bitiyo diye... burayada yazabilirsiniz elbette...[hline]Bazıları konuşarak rahatlar, bazıları yazarak, dans ederek, spor yaparak, müzik dinleyerek veya şarkı söyleyerek. Beni rahatlatan FRP alanında yaptığım her şey.. kendimi ifade edebilmem... görülmem ve görmem...anlatmam ve anlamam..Kim nederse desin..En iyisi FRP... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 natural şimdi ben karar değiştirip seyirci olsam desem kesermisin abi içimdeki bütün güven kayboldu oynayabileceğime dair yalan söylemeyeyim şimdi yani oynayıp batırada bilirim o açıdan ilk şeyde seyretsem daha iyi olur gibi bir izlenim var üzerimde sen ne dsiyorsun???[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 istersen FRP hakkindaki yazimi okuyabilirsin bisiler anlayabilecegini saniyorum.. Bence oyunda anakarakter degil yan karakterlerden biri ol. Böölelikle oyunu b.k etme ihtimalin dahada düser, bana kalirsa fazla konusma baslarda, daha sonra açilirsin arap ati gibi. :-) Zafer kazaninca, bisiler basarirken görünce oyuna 4elle sarilacagindan eminim. Bide sakin oyun sirasinda gülme, ve oyuna konsantre ol.. Hep beraber gülersiniz zaten komik bisi olunca, son bi sey kaldi asla oyun sirasinda espiri yapma.. Yoksa DM de dahil herkez kizabilir oyunu bozdugun için, o yüzden karakterini oyuna yansitmaya çalis ve bu dünyadan kop, fantezi dünyasina gir.. sorularin olursa sor cevaplamaktan memnuniyet duyarim.... :lol:[hline]Bazıları konuşarak rahatlar, bazıları yazarak, dans ederek, spor yaparak, müzik dinleyerek veya şarkı söyleyerek. Beni rahatlatan FRP alanında yaptığım her şey.. kendimi ifade edebilmem... görülmem ve görmem...anlatmam ve anlamam..Kim nederse desin..En iyisi FRP... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 c.tesi gelenler parmak kaldırsın PARMAK [hline]No job No school No money NO PROBLEM icq:163898974 [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 18 July 2003 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arawn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 :( :( :( :( :( :( :( :( :( Üzülerek belirtmek istiyorum ki büyük bir olasılıkla ben gelemiyeceğim. Ama yetişebilirsemde mutlaka gelicem haberiniz olsun. Bu son dakika aksaklığı için özür dilerim.[hline] [b]ICQ » 151362108 Enroth Cüceleri Lideri ; Khanum !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 ya şimdi ozmn kimler gelio kimler gelmio belli olsun gelenler parmak kaldır sııın!!![hline]No job No school No money NO PROBLEM icq:163898974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Bir hafta sonra yapın ben Jarlaxlela gelirim.[hline] Never was and never will be.. - See battle Boo? Run Boo Run! - Butt-kicking for goodness! - Jump on my sword while you can, i wont be as gentle! - Fysk! Boo says "Whaaat?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 +1 bende 1 hafta sonra gelebilirim arkdaslar... isterseniz erteleyelim yada siz oynay1n biz daha sonra katilalim...[hline]Bazıları konuşarak rahatlar, bazıları yazarak, dans ederek, spor yaparak, müzik dinleyerek veya şarkı söyleyerek. Beni rahatlatan FRP alanında yaptığım her şey.. kendimi ifade edebilmem... görülmem ve görmem...anlatmam ve anlamam..Kim nederse desin..En iyisi FRP... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: zlorwf, 18 July 2003 19:55 tarihinde demiş ki: Bir hafta sonra yapın ben Jarlaxlela gelirim.[hline] Never was and never will be.. - See battle Boo? Run Boo Run! - Butt-kicking for goodness! - Jump on my sword while you can, i wont be as gentle! - Fysk! Boo says "Whaaat?" Hahahahaha bu ne ya... ikinci bi Jarlaxle var galba forumda???? Bu arada sen kimsin tanıyamadım..benim adıma karar vermişsin bakıyorum :)[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 jarlaxle kim abi.. jarlaxle beni tanıyosan höt de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 heheh sen değilsin yaw adamın nicki jarlaxle bende öle diorum adama. (allaan kel ezik şapka takan pısırııdır kendisi:)) *! Taban power mode on *[hline] Never was and never will be.. - See battle Boo? Run Boo Run! - Butt-kicking for goodness! - Jump on my sword while you can, i wont be as gentle! - Fysk! Boo says "Whaaat?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 ".....de.KENDİNE GEL" diye kendini müdafa edebilen bir şahsiyettir Jarlaxle ,o yüzden kel felan demek sakıncalı..[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 gelenler bana son defaya mahsus olmak üzere icq dan mesaj atsın. (1 hafta sonra gelebilecekler de mesaj atsın ki onların da bi listesini tutayım. belirtin tabi sonraki haftaya gelirim diye.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 icqun neykine?[hline] Never was and never will be.. - See battle Boo? Run Boo Run! - Butt-kicking for goodness! - Jump on my sword while you can, i wont be as gentle! - Fysk! Boo says "Whaaat?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 359763 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 1 haftadır bekliyoz tam gaza geldik oynicaz kimse gelmio ya!1 hafta daha beklesem ölürüm herelde ya bare bu hafta buluşup karakterleri yaratsaydır bare ya![hline]No job No school No money NO PROBLEM icq:163898974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Eh arkadaşlar, buluşma gerçekleşti... Makul hatta çok güzel bir parti oluştu... Ne diyelim, gelemeyenler soğuk su içsin :) Katılmak isteyipte işi olan ve katılamayanlar; başka zamana artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 muahahaha başka zamana artık ehe :)[hline]No job No school No money NO PROBLEM icq:163898974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 içtim ben... :-)[hline]bla bla bla en iyisi FRP!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar