Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 İşte Sonuç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIR_FATAL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 yuh daha nediyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ben bi priest kasayım dedim demez olaydım 55+ adamlardan fırsat kalmadı worm kesmeye :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Obaa Volcanic v Centaur'da istiyor galiba +8. Tamam kaç gündür Moradon +8 avındaki adamalrdan lvl kasılmaz hale geldi ama bu aamlar neden gelmiş :P (Abarttılar bu arada iyice. Nova atıyorlar solucanların arasına)[signature][hline]elaidi, 08 Eylül 2005 14:10 tarihinde demiş ki:Adam banyodan ereksiyon halinde çıkıyor. Sonra ayağı kayıp düşüyor. Ve tam üstüne.. Durum hastane.. WOW satma fikrinden vazgeçtim. Kutuyu vermek istemiyorum ve cdkey kutuda yazdığından bir sorun çıkıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 resne dikkatli baksabıza biraz ileride ne ler var ben centaur ve volkanic rock gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4_f_r_4 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 volcanıc rock un yanında bıde volcanıc bandıcot var :D:D:D[signature][hline]ID : AnD_JusTıCe_FoR_ALL Server : Cyper LvL : 59 Job : Clerıc Np : 4xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 eheuh inVaded diye buna Denilir işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nui2din Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: 4_f_r_4, 11 Eylül 2005 23:24 tarihinde demiş ki: volcanıc rock un yanında bıde volcanıc bandıcot var :D:D:D hahhahahahahaha[signature][hline]status: blocked server: diez job: mage nation: karus level: 6x np: 35xxx clan: yok onu bulamadım işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Napmışlar öle ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 o +8 için degil dikkat ederseniz golemler falam var orada boss time o :d[signature][hline]Aşık Olmaz Güzel Şey Ama Her Aşkın Sonunda Kalbim Ağrıyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar