yabanza_TR Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Oyundayım. Hadi hayırlı olsun :)[signature][hline]DIEZ Level 60 Mage ---> yabanza_TR Level 60 Rogue --> yaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 geldide benim uykujm geldi yaf merchant kurup yatcam[signature][hline]( 10061 ) Lvl62 CamthalionTasardur Elemental Lord Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 yaşasın oldu demek hemen giriyorum oh beee kasılcam en sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yabanza_TR Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Restart gelmemis yaaa. Kesemedik gene boss[signature][hline]DIEZ Level 60 Mage ---> yabanza_TR Level 60 Rogue --> yaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NumeroUno33 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 sinirimi bozma boss dio ya biz daaha giremiyoz ki!! sen diez de sin galiba..oraya ve arese girebildim ama bnm adam xgenonda bi daha denimda saat kac oldu ya uff:(([signature][hline]KO yedin bitirdin beni..sigarayi bile birakcam nerdeyse sayende.. CARPE DIEM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tovucu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Exp kascak staffın varmı elinde bu ne ya ne kdr b.k tan bir oyun oldu cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ne zaman geldi oyun ?[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadow_walker Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ya bi ben mi giremiom bu a.q munun oyununa delircem ya[signature][hline]ah abicim ya bi hacklendim bidaha toplyamadım kendimi gel duel +7 shard +7 full chitin we pp we +9 full takılar geeeeeeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 BEnde giremiyorum şu an acaba yapılacak bieşyler daha mı var...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar