Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ehueheuh olm kasma kendini sabaha kadar bak ne güzel yarın senini için ii bi gün ehueueh her ne kadar kötü olsa da çaktırma ;) ehuehu[signature][hline]CLAN _Miqrop_tm clan leader _Miqrop_AmidoN server dies +45 aliyoruz isteyen PMlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ya abi ben lvl 70 olmadan uyku haram bana :( neyse bir daha deniyecem bakalım gircek mii:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Why Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Öncelikle sunu söleyim gm ler yada bu oyun adminleri Duperler i cok mu cok severler.Türklerde bu olayin cogunu yapiorlarsa asla türkeleri atamazlar..Nedenmi?? sen simdi kasacan para gidip premium alacan-kcash alcan gelecen ohhh diicen herseyi dizdik hersey tam takir odan sonra gm bi dupe wipe yapcak senin drop itemini silcek..Sonra KE ye gectik bug var di bütün parani silcek.Sonra sen gene itemlerini tamamliyamican sonra gene premium-cash olayi..Sonra sen nedenini sorcaksin adam sana diicekki dupe mal kim yaptigini nerden bileimm.Bu adamlar ota boka logfile diip duruolar islerine gelmeeyen durumlarda ise direk silip onlarla ugrasmiolar..Ardindanda cikip cart curt diicekler biz türkleri sevmioruz neyms dupe felan yapiolarmis..Arkadasla dupe olayina gm ler karsi olsalardi cokdan bitirirlerdi dupe olayi olmayan serverlerdan kopya cekmeleri bu olayi kisa azmanda hallederdi..Ama dedigim gibi gm ler duper lari cok severler,duperler oyunculari tekrar cash-prem yönlendirir gm de burdan para kirar..!öle degilmidirki benim eski duper ban listesinde 9999 gün dahi ban yemis bi sürü oyuncuyu suan ayni nickleriyle oyundalar..!GM ler yada adminler türkler sirf dupe yapior die oyundan atmak bi yana extra oyunda tutarlar..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolarTes Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 hıc kımse bındıgı dalı kesmez,ha bızı sevıyorlarmı hayırr,bız bırsey yaptıkdamı sevmıyorlar ??herseyı gecelım dedıgım gıbı bındıklerı dalı kesemezler bu ıs bır tıcaret serverın %70 ı TURK ben ayda 40 dan fazla premıum ve nıght cash alıyorum buda =800-900 dolar (kafe ısletıyorum o yuzden kendıme almıyorum :))e bır hesaplayın bakalım aylık turklerın bu servere verdıgı parayı tıcarette dın dıl ırk ayrımı yapılmaz para tatlıdır,ama bır gercek varkı bızım de cıkıp alın serverınızı bır yerlernıze sokun demenın zamanı geldı beyler,bızı ıstemeynı bız hıc ıstemeyız........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Why Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Yaw sen de sunu kafana sok nie sevsinler???Ben bi ingilizi Fransizi yahudiyi seviyormuyum?? Tarihleri kara lekelerle dolu..Biz 500 yil dünyaya egemen oldgumuz icin onlara egemen oldugumuz icin bir gün bizim özümüze dönüpp.bUNlarin ekmeklerindeki yaglari azaltcagimizdan korkuorlar biraz uyanik olun.:! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spider Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Arkadaşlar Siz Daha Çok Beklersiniz. Bence Sabaha Anca Gelir. Çünkü 2 gün öncede böle oldu. Yarın iş var hadi iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 genelleme yapmak çok saçma onlar yapıolar bu onların ayıbı sizde onların seviesine düşmeyin[signature][hline]( 10061 ) Lvl62 CamthalionTasardur Elemental Lord Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Why Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Kurdugum mantigi dessteklior..Ancak bu gereceki anlamayn insanlar haala aramizda mevcut..Adamlarla tuka ka olun demioruz ama kimin ne oldugnuda ii taniyin..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 alemde çarşı duvara karşının yazdıklarına katılıyorum bende etkilenmmiştim o yazıdan[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dontgo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Arkadaşlar ip ban die bişey yok bugün oyuna 5 kere girdim ve inanın kimsecikler yoktu hatta ben sıkılıp dc oldum xigenondaki 19 daki savaşata katıldım anlattıım gibi 4 e 4 savaştık :) olay tamamen serverlarla alakalı ve sorun sadece bizim deil dünyada ki tüm kullanıcıların sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 *![li]10,SIZLER GERCEK HUVIYETINIZE DONDUGUNUZ AN AVRUPA'NIN REFAHI VE MEDENIYETI YIKILIR.* bunla ne demek istiyorsun=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ne bilim öle içimden geldi =) heryerde çarşı pazar yazıo fitil oldum.. tahrik edici imzan war =)[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Mike, 12 Eylül 2005 02:19 tarihinde demiş ki: ne bilim öle içimden geldi =) heryerde çarşı pazar yazıo fitil oldum.. tahrik edici imzan war =) Gülmekten Oldurdun beni yani aksam aksam :) Aynen +1[signature][hline] Old KO , UO , MU Online Player l oQo l rApbOy l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KONUR_ALP Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 madem turk ip lerini banladılar bende size SQL exploid vereyim :D bakın ozman orda oynıyan kalıyormu ben 2 kere dedım ve sarım 2 kerde server kasıldı hic problem degil butun sql portlarının lıste ve tuplip baglantılarının lıstesı var :D yiyosa banlasınlar bu sefer kimse oynıyamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ben oynuyorum ne banı ya[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 dün ben oyundaydım kimse giremiyordu... o dediin ispnyoLLar hoLLandaLıLar Moradon tarafında buLunan kişiLer moradon ve deLostakiLer bağLanabiLiyordu arasıra meseLa abbsyde d1de 5-6 kişi wardı 1. katta proyLa aoe cave kestik yaLan yannış şeyLer çıkarıp yürekLere indirmeyiniz[signature][hline]Nick : Fukara LVL : 60 Job : ELEMENTAL LORD NP : 12xxx Server : Diez Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Bende oynuyorum. Nerden cıkarıyorsunuz ban falan. Germeyin ortamı.[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :62 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sekant Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Walla admlar haklı oyunu berbat ediyoz. Küfürler bi dünya. Ks deseno da bi dünya. Bi şeyide adam gibi etrafımıza zarar vermden yapsak çok ii olur ama başaramıoz. Her türlü pislik bizde. Daha ban yemicez de nolcak. Hak ediyoruz aslında. Ama şuda varki eğer biz Türkler olmassak bu oyunun tadı olmaz boş olur milet kendi çapında debelenir durur.[signature][hline]diez warrior ====> lvl 54 proydu bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 arkadaşlar şu ıp ban olayını cıkaranların canı sıkılıyo herhalde dün gece bende cypher a girdim alakası yok 2-4 saat oyundaydım hatta söylediğim sistemle clanımdan 4-5 kişi daha girdi ve yolumuza baktık maradonda bile 4 5 kişi vardı piana bom boş ing. lerde isp. larda giermemiş giren sayısı cypher da benım saydıgım 10 15 kişi . nerden saydın dıyorsanız can sıkıntısı dolaştım durudum .kendinize ii bakın[signature][hline]6x paper mage np 29xxx clan : rebellion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bilmem :viking:[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar